Отговори
# 75
Гери, Hug за закуската и кафенцето вс е много хубаво! Party Дано Гого се кротне скоро, не можеш нищо да направиш освен да се заредиш с търпение Hug
v.pluemper, малката има твойте очи! Прекрасни сте!
Деси както винаги мн хубави снимки, преди време ти бях похвалила дворчето Laughing
Даримка моят тъпият хемороид първо се прибра и след това почнаха проблемите с ходенето до WC-то. Мн кръв, мн нещо #Crazy, но увеличих течностите и повечко ябълки и вс е наред сега. Май успях да го преборя hahaha. Мазах се външно и с едно кремче .

Това прочетох вчера и го копвам тука "-От четири до шест месеца бебетата започват да стават индивидуалности. Тогава започваш да откриваш характера им. Някои бебета са по-бъбриви, други по-подвижни, някои нетърпеливи, други кротки. Някои бебета казват първите си срички, други мълчат и след годинка, две, че и три."

foxy81, няма страшно мила! По- добре да сложиш очила и малко по- малко ще свикнеш с тях. И моят мъж скоро сложи, защото мн пътува и напряга  очите си.
Жълтият Ламтурник" Стратилат" си е на мястото и както винаги е пълен с народ  Crazy Щастливците са 2 в Търново, но аз харесвам повече първият в началото на града, заради панорамната тераса Laughing
cutesmallcat, знам за инструкциите за коша Wink Ама, ако не спи в него, спи в мен докато пътуваме. Знам, че и глоба има затова,ама какво да направя. Когато човек е на път винаги има риск, но такъв е живота Flutter
Честити месечинки на бебчетата празнуващи днес    newsm59!!!
Времето е чудно тук, дано е такова и при вас. Приятни разходки на всички!     bouquet

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 08:38 от kamelllia19

# 76
Добро утро, ние сме будни от 5.часа, вече мама спи по 5 часа и бебка решева че се е наспала  Laughing(но като знам че има и мами, който спят по-малко, няма да се оплаквам.
Нашата принцеса става днес на 4 месеца.

,
- за това просто не се здържах, нали обожавам кучетата.
Сега се връщам да чета.
Хубав ден на всички.

# 77
Добро утро!

Гери,прекрасна закуска в мой стил  Hug Аз и без това в момента закусвам ама с бонбони и вече ометох кутията  Embarassed Сън не спах да ги изям - два пъти ставах да си вземам вечерта и сега си ги изядох да не ги мисля  Laughing

zitka,честита ви месечинка на вас и на всички други мъничета празнуващи днес!

Атмосферче,вие вече сте го пробвали кенгуруто,ама аз пак да си кажа,че на нас ни е супер удобно  Peace

Айде после пак ще се включа.

# 78
Добро утро и от мен,бебка спи каката е будна но си играе и аз изпих кафето и сядам да видя докъде сте я докарали Grinning.
за протокола аз возя беба и каката отзад а ние със съпруга ми сме отпред,но александра винаги е доволна когато е в коша за кола може би защото по рядко е в него,а и каката е отзад при нея и ако се разплаче или размърда тя казва и отбиваме от пътя,та в този ред на мисли да попитам може ли да возим голямата отпред на предна седалка,мъжът ми е против защото като сложел стола на седалката и той идвал много нависоко и детето стояло странно.
Айде отивам че малката принцеска се събуди и трябва да направим сутрешния тоалет и после да папкаме,по късно пак ще се включа.
Времето е ужасно при нас пече слънце,но духа и много силен вятър и май пак ще сме вкъщи днес #Cussing out.

# 79
Мартеничке,ако знаеш как ми се пътуваааа!На мига бих тръгнала към ВТ!!!

Лелеее,Мечи! Shocked Shocked Shocked Представям си какъв ужас сте преживели!Аз взех Боян от детската и той се заигра в една градинка.Точно си тръгнахме към вкъщи и на 200 метра от входа започна страхотията!Количката се напълни с треволяци,аз тичам,очилата ми паднаха от главата на очите и аз търча в бурята със слънчеви очила.... Joy Успяхме обаче за 1 минута да изпреварим пороя!

Фокси,мисля че много ще ти отиват очила! Peace

# 80
Добро утро , мили мои !
Преди малко видях , че са ми изплатили паричките за март , април и май !

Мама е богатааа ! newsm44

Лек , усмихнат , слънчев и спокоен ден !

# 81
  • в сърцето на един мъж...
Последен коментар по темата - преди 8 години, една седмица след сватбата, на едно прекрасно кръстовище, в късен час, на път с предимство ни блъсна едно мило 18 годишно момиче, защото не спря на знак стоп. Колата ни беше потрошена, а от всички пътници само аз бях контузена защото всички бяхме без колани... Това ми е обица на ухото...

# 82
Искам да Ви покажа готовото подаръче, вече рамкирано за  цветарският магазин на моето майче Heart Eyes Придоби вече завършен вид Party
В събота ще и го подаря, надявам се да го хареса Flutter

# 83
  • София

Леле, Мечоланке, наистина е било голям екшън! Здравички ли са децата?

Ама, момичета, казвайте като се срещате в Южния - ето и аз, и Алхимичето ще дойдем... Mr. Green Praynig

Найема, още се суши кенгуруто, мерси за инфото! Heart Eyes

pretty_mimi, добре дошла!

# 84
Добро утро!

Да се оплача, ползваме само пелени на "Памперс", до сега нямаше никакъв проблем, но от 2 седмици нямаме ако, което да не е пропуснато от памперса - и от крачетата, а днес и от гръбчето Sick С правилния номер е - 3-ка, а е 6 кг. Незнам какво става - кофти партида ли е или ще сменям марката, но определено вече се изнервям всеки ден да сменям по 2 изцапани бодита. И уж четох кой от кои памперси е доволен и тотално се обърках - всеки с различно мнение. Rolling Eyes

Иначе любимата играчка на Радост е и като гледам снимките, доста бебчета тук я имат. Много й се радва, само й говори, мачка...

Кошчето за кола ни е винаги в посока обратна на движението, и аз обмислям варианта да купя едно огледало и да го сложа на задното стъкло, за да я виждам.

На първи юни водихме малката в вмб-Варна и я качихме на корабите. Разбира се беше с моряшка униформа. Скоро ще кача снимки от събитието.

# 85
Сферичке,тя срещата беше много импровизирана.То с това променливо време тези дни е трудно нещо конкретно да се измисли!Но от петък започват трайни жеги без дъждове и задължително ще се уговорим нещо! Hug

Сутринта взимам урина на Раличка с тези залепващите се "контейнерчета" и като разлепих лепката от кожата горката бебка се поразсърди малко,а татко й казва"Свиквай,че така ще е и на кола-маската.." Laughing

# 86
Мами,  по БТВ дават как се правят пюренца за бебетата и говорят за захранвнето в Бон Апети .

# 87
Добро утро мамчета   bouquet

Гери благодарско за закусчицата  Hug
честити месечинки на
Жанет на zitka
Изабела  на klawi
Руслан на Gall78 и
Валентин на vesves

Момичета говорите за столчетата за кола аз нашето не съм го ползвала защото се возим в зимния кош на количката и направо него слагам в колата дали е опасно за беборанка  newsm78

Искам да ви почерпя с една песен с пожелание за страхотен ден   Nature Sunny newsm51
http://vbox7.com/play:1f155c8f

# 88
  • София
Етна, според мен просто сте за по-горен номер памперс. На мен ми казаха, че се минава на следващ номер памперс като стигне бебето долната граница - всъщност памперсите винаги трябва да са по-големи. Т.е. ако тройката е 6-9, като стане 6, минаваш на 4-ка.

А тази играчка от къде беше, на коя фирма? Таф Тойс?

# 89
  • София
Пихме ли кафе тая сутрин?

ТU CAFE

Общи условия

Активация на акаунт