за закуската и кафенцето вс е много хубаво!
Дано Гого се кротне скоро, не можеш нищо да направиш освен да се заредиш с търпение 
v.pluemper, малката има твойте очи! Прекрасни сте!
Деси както винаги мн хубави снимки, преди време ти бях похвалила дворчето
Даримка моят тъпият хемороид първо се прибра и след това почнаха проблемите с ходенето до WC-то. Мн кръв, мн нещо
, но увеличих течностите и повечко ябълки и вс е наред сега. Май успях да го преборя
. Мазах се външно и с едно кремче .Това прочетох вчера и го копвам тука "-От четири до шест месеца бебетата започват да стават индивидуалности. Тогава започваш да откриваш характера им. Някои бебета са по-бъбриви, други по-подвижни, някои нетърпеливи, други кротки. Някои бебета казват първите си срички, други мълчат и след годинка, две, че и три."
foxy81, няма страшно мила! По- добре да сложиш очила и малко по- малко ще свикнеш с тях. И моят мъж скоро сложи, защото мн пътува и напряга очите си.
Жълтият Ламтурник" Стратилат" си е на мястото и както винаги е пълен с народ
Щастливците са 2 в Търново, но аз харесвам повече първият в началото на града, заради панорамната тераса cutesmallcat, знам за инструкциите за коша
Ама, ако не спи в него, спи в мен докато пътуваме. Знам, че и глоба има затова,ама какво да направя. Когато човек е на път винаги има риск, но такъв е живота 
Честити месечинки на бебчетата празнуващи днес
!!!Времето е чудно тук, дано е такова и при вас. Приятни разходки на всички!

.
.
Успяхме обаче за 1 минута да изпреварим пороя!
Придоби вече завършен вид

С правилния номер е - 3-ка, а е 6 кг. Незнам какво става - кофти партида ли е или ще сменям марката, но определено вече се изнервям всеки ден да сменям по 2 изцапани бодита. И уж четох кой от кои памперси е доволен и тотално се обърках - всеки с различно мнение.