Тема на дечицата, родени през февруари 2007

• 10 594
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Sky*, страхотен е малкия Ники. Браво на  него.

Момичета, които останахме за Яев, има много голяма вероятност ние да отпаднем. Аз бухам невероятна кашлица и точа сополи... Май лепнах нещо от Марти, но той се оправи за 2 дни точно, а аз като се знам сега ще се мъча 2 седмици.

# 271
  • offshore & overseas
Забравих да кажа, че и ние отпадаме от Яевата инициатива.  Confused

Браво на Никсън! sky* ми даде надежда, ако и децата ни да не са реплика едно на друго.

# 272
  • София
Явно няма да има среща в Яев Sad
Освен ако някой не намери място в колата за мен и Алекс. Щом Рали няма да ходи, с влак ще ни е сложно. Най-бързия тръгва в 7.20, а не съм сигурна, че ще го хванем... Другите са с прекачване. Автобус има само след обяд. А да платя 2 нощувки от днес и да сме без компания не ми се ще Rolling Eyes

# 273
Еееее ама сте и вие, два месеца я организирате таз среща и накрая да се изложите така. Следващия път, съвет от мен, гледайте да е на някое по лесноидостъпно място, че като гледам основния проблем май идва от транспорта. Чак ми е съвестно , че ви завидях преди  Crossing Arms

# 274
    Здарвейте Simple Smile

Само да кажа, че качих малко снимки в "летни февруарчета " и направих ново албумче  " сестричка и ...." там можете да видите и Асето Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 15:42 от Галя86

# 275
Галя86 сега ги видях и двамата,много сладка снимка Grinning да са ти живи и здрави Hug

# 276
Бадем, честито! Лека бременност!  Hug

Ние също отпадаме за Яев, прогнозата не е добра, а и нещо не можахме да се съберем повече хора. Предлагам септември да направим среща в София, така има шанс наистина да се организираме.  Peace
Вече започнах подготовка и за нашето пътуване до Варна. Вторник ще пътуваме.  newsm44

# 277
  • offshore & overseas
Ние пъкна 5 юли заранта пътуваме за Кранево, но ще съм с Халюша и с баща ми, така че ще имам нулева мобилност. Хич не ми се ходи, ама майка ми е платила вече картата и няма да й върнат парите, а няма други желаещи за такова ранно море. За пръв път в живота си отивам насила на почивка. Confused

Чак сега видях дечицата, всички са прекрасни! Гале, много нежна снимка с Яни и Асето -- като две малки котенца са се сгушили (е, то аз какво друго сравнение ще направя). Laughing

# 278
  • София
Какво значи ранна почивка Shocked Ние тръгваме на 1 юли Mr. Green, и никой не е в състояние да ме убеди да отида на море Август, както миналата година. Сега е перфектно Mr. Green

# 279
  • offshore & overseas
Миии, не знам...  Ако ще е такъв студ, както сега, направо ми призлява... cold

# 280
  • София
ааа проверила съм Т на морската вода 22 градуса Laughing тия дни. При нас е студ, но по морето е по-приятно.
Майчетата от Варна и Бургас могат да потвърдят или отхвърлят твърденията ми Flutter

# 281
Абсолютно потвърждавам. Тук е страшна жега! Даже вчера си писах с една дружка, която в момента живее в София и се смеехме, че тук се потим, а тя там е с яке! Simple Smile
И водата е топличка. Спокойно, Мяу, идвайте! Simple Smile
В морето влизаме и аз и Пламен от около месец. Топло е и никак не е рано за морска почивка!

Аз пък се замислям за такава на планина! Миналата година бяхме на Костенец и беше страхотно. В Най-големите жеги тук, ние отидохме в планината и облякохме жилетките. Беше си доста освежаващо! Simple Smile

# 282
Аз в момента съм в Провадия по работа и тука е страшна жега и капка дъжд не пада. Няма нищо общо със София. А миналата седмица бяхме в Турция за една седмица - пекохме се, изгоряхме, къпахме се в морето - абе лято отвсякъде. Янчето обаче след почти месец отсъствие от яслата заради бронхит, тази седмица ходи 2 дни и в момента пак е на антибиотик с възпалено гърло и ухо. Окончателно реших - спираме с яслата поне до септември. Ще се озорим с гледането, но това неможе да продължава повече така. За 6 месеца това й е 6 -ти антибиотик.

# 283
Ако някой не следи темите, започна записването за кърмачески тениски и артикули в кърмаческия подфорум! Този път има и специален модел за кърмене!  Grinning

# 284
Ее Мак добре че ме подсети аз уж проверявам последната седмица ама от два дни не бях гледала. Модела за кърмене наистина е страхотен, аз съм решила да си взема две.

Общи условия

Активация на акаунт