Тема на дечицата, родени през февруари 2007

• 10 588
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
# 16
     Здравейте Simple Smile

И аз съм пропуснала това с записа за градина с набор 2006 и сме записали за ясла Sad.Малко гадно, можеше да имаме късмет.Но това никъде не го видях и не чух или може би просто съм спяла  Thinking докато съм чела.Ох не знам ще си се гледаме вкъщи май, нали мама има още 2 години майчинство, от който не се знае накрая дали вече няма да съм.. #Crazy #Crazy #Crazy ако съм и с двете постоянно.

Лек и спокоен ден на всички  newsm51

# 17
А когато чакаш второ дете в България не трябва ли първото да е с предимство за ясла или градина newsm78 Тук се брои за уважителна причина да го приемат в държавна, както като си студент или почваш работа.

# 18
  • София
А когато чакаш второ дете в България не трябва ли първото да е с предимство за ясла или градина newsm78 Тук се брои за уважителна причина да го приемат в държавна, както като си студент или почваш работа.

Не, в този вариант нищо не печелиш Sad До миналата година имаше предимство, ако едното посещава ДЗ, второто влизаше с предимство в същото ДЗ. Сега вече не е така, получаваш поощрение като 0,1 т. към общият сбор от точки и то само за градини посочили това условие към допълнителните си критерии за прием.

# 19
  • София
И Дани не е приета в градина, но аз и без това нямам голямо желание да я давам.
От понеделник се сдобих нова "работа" - едно тазгодишно февруарче  smile3504 Вече започвам да влизам в релси (и интернет), че първият ден не ми достигаха  ръце  hahaha

# 20
  • offshore & overseas
От понеделник се сдобих нова "работа" - едно тазгодишно февруарче  smile3504 Вече започвам да влизам в релси (и интернет), че първият ден не ми достигаха  ръце  hahaha
Хихи, къде ги раздават, я докладвай Wink

# 21
Badem гледаш детенце ли? Това е чудесно.. Поздравления!

# 22
# 23
  • София
Бебчето е на едни приятели, майката трябва да се върне на работа, сетили се за мен и така. Гледаме се, по-скоро се опитвам да го спасявам от грижовната кака Дани  Crazy Не се отлепя от него, пее, гука, подава му дрънкалките. Вчера нареждаше "Бебе, що пикаш в гащите? Не се пика в гащите, в гърнето"   Grinning Усети обаче, че вече не е център на внимание и даже успя да ме застреля с едно много жално "Мамоо, защо ме остави?"  Shocked Та се обяснявахме, че не съм я оставила и много си я обичам  Heart Eyes

# 24
Еее, бадем-каааа, как обичам да те чета, винаги се смея с твоите постове. Дано ви спорИ гледкането, сигурна съм, че да...Даничка е страшна, ама то няма на кой да се метне  Joy  Можеш да влизаш в нашите стари теми, поне и в същия месец е родено детенцето  Wink
Утре сме на алерголог.

# 25
  • offshore & overseas
Хихи, верно много са находчиви двегодишните фурии. Халюша пък един ден наскоро ми рече:
- Искам тати Ибо да дойде и да ми донесе мляко с ориз.
Аз отвръщам:
-  Не може, мамо, тати Иво е на работа и ще дойде по-късно, но ще му се обадя да ти донесе мляко с ориз довечера.
Явно това не я е задоволило, защото ме застреля със следната фантастика:
- Тогава ще дойде друг тати Ибо да ми донесе мляко с ориз.
Чудно колко ли тати ибовци съществуват в главата й и колко ли различни приложения биха могли да имат? Laughing А аз се задоволявам само с един единствен, при това несъвършен...

# 26
  • русе

Ха, ха - и Мария казва Ибо и Иби на Иво и Ива Laughing
Други бисери: капачката е пакачка, а когато се крие и я търся къде е - тя ми отговаря "Няма съм" или "Ето съм"!
Има си една приятелка в квартала, която е 2 месеца по-малка и сега махат памперса и редовно й обеснява, че само бебетата пишкат в гащичките, а големите деца - в гърнето!
А най-ми разтапя сърцето, когато на моето "Миме, много те обичкам", тя ми отговаря "Много тъ обичкам И АЗ" Grinning

А вчера на обяд заради сирените даже обеснявах кой е Ботев -  колко ме разбра не знам, но стоя права и мирна през цялото време!

# 27
хихи и ние стояхме мирни.. много му беше забавно ръцете до тялото и кръката събрани.. само се зъби за усмивка и стиска очи

# 28
  • София
И аз да се изкажа за адаптацията на Ники в яслата -  голям проблем беше докато започнахме да ходим редовно и ни се събра около месец постоянно. Иначе няколко дни ходи, няколко е болен и не можеше да свикне. Сега си ходи с желание и бърза сутрин да не закъснеем, че може да не го вземат на яслата.

До днес се изреди цялата им група да изкара варицела, бяха останали само той, братовчед му и още едно детенце. А сега го кьпах и гледам че е започнал да се опъпчва. Та и ние на опашката с болните вече.

# 29
Запис и аз в новата тема. Нямахме нет дълго време и уж модема нещо развален ама го оправиха най-накрая, че вече се чуствах като откъсната от света. Ние живот и здраве Октомври ще се даваме на градина, да прескочим грипно-зимния период тук и тогава. Кристиан напоследък голям палавник е станал и скача от къде ли не та в резултат си имаме три цицини на челото, добре че е здрава главата и издържа на лудориите му  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт