Тема на дечицата, родени през февруари 2007

• 10 600
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
OOO Bibi айде честито.. да ти е лека и безпроблемна... да не се изнесе целия февруари 2007 във февруари 2010..

# 31
  • София
Биби, добре ли виждам Grinning? Лека и безпроблемна Hug

# 32
  • Стара Загора
Биби, лека бременност  Hug
Ама си мълчиш ей, от кога съм те разконспирирала, четейки декемврийската тема и ме сърбяха пръстчетата, но се въздържах да не те "изтропам " тук  Mr. Green

# 33
Хайде и аз със пожелания за спокойно бременеене, Биби!
Голямо повличане на крак, направи...кой първи беше, да си каже  Wink Киша, май нали? Да сте живи и здрави коремчета, направо ми се прииска и на мен. Sunglasses

# 34
Bibi2202, честито и от мен, много храбречки се набраха, така и на нас ще ни дадете храброст да се престрашим, че само едно е тъжно и скучно.
Много сте изписали и все интересни теми аз докът борех багера за копане на песок.
Дето Мяучо е рекла сички мислят че като работиш в къщи и си свободен, подкрепям те с двете ръце да излизаш и  да ходиш в офис. Така се мобилизират и викат о вече не е в къщи. Па за детската не че съм гаднярка  Twisted Evil, ама там ги искат без пеленички, при сестра ми туй беше проблема голям зор и караници че още има пеленички, само туй. Иначе всички деца обичат да си играят с по-големи от тях и бързо ще свикне.
Роро като да си описала моя хулиган всяка сутрин от септември до сега се дере, така за адета, да не е като другите. Като го давам рев, щом затворат вратата и аз подслушвам (един път лелката щеше да ми разбие носа) и веднага спира, а като ходя да го взимам и се връща и пак реве и вика назай/д отивам, демек връщал се пак или се цепи Янааа (името на лелката).
А с гърнето голема шашкъния. Бехме стигнали хич без пеленичка и на вън и в къщи. Обаче мама му и късмета сме попаднали на най-мързеливата двойка учителка и лелка, та като им казах да му махат памперса ми обясниха, че той там още не говорел и нямало да казва, тинтири-минтири, а гледам че другите групи вече ги слагат дечицата на гърне. И тъй нашия беше половин ден със, пполовин ден без и се побърка, сега хич не ше на гърне, и даже видя че ме нерви и вчера в знак на протест се изпика точно до гърнето. Егати и късмета да му се не види.
Айде бегам да оправям а на всички лек и приятен ден.

# 35
С дневен и нощен памперс се преборихме супешно! Simple Smile
Сега сме на етап самостоятелно хранене.
Калпазанина може, но май осъзна колко му е по-лесно да го храня аз, докато той си гледа телевизия, примерно...
Как сте с яденето?
Как да го стимулирам да яде сам?

# 36
  • София
С дневен и нощен памперс се преборихме супешно! Simple Smile
Сега сме на етап самостоятелно хранене.
Калпазанина може, но май осъзна колко му е по-лесно да го храня аз, докато той си гледа телевизия, примерно...
Как сте с яденето?
Как да го стимулирам да яде сам?

Без телевизия на първо време, кат овладее и тази хватка, тогава може и пред ТВ-то Laughing Браво за памперса, ние борим нощния Hug

Bibi, честито и от мен Hug Лека и безпроблемна бременост Grinning

# 37
  • Стара Загора
Wish браво за напредъка  Laughing И Ивка вече е без памперс  bowuu Не очаквах толкова бързо да свикне.
А за яденето какво да ти кажа - от доста време яде сама, и много "чисто " се храни, ако капне вика ме да го забърша и тогава продължава, иначе не  Naughty но се разсейва много, гледа филмчета, иска книжки, по някое време се присеща, че иска баща й да я храни - глезотии. А как искам като голям човек да седне да се наяде и да стане, ама не. Сутрин е голямо чудо докато закуси и да тръгнем за яслата  ooooh!

# 38
  • София
А защо закусва преди ясла Rolling Eyes Там не предлагат ли закуска? Или има такова изискване ....да е закусила?

# 39
Биби, честито и от мен!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Дари много отдавна се храни сами и не иска никой да и се пречка Naughty.с дневния пампрес всичко е наред..даже я научих да пишка клекнала, за акането не ми казва, но аз я виждам и слагам, но нощния го имаме още, даже е пълен на сутринта Rolling Eyes

# 40
  • Стара Загора
Анимче, закусва в къщи защото аз съм на работа от 9ч и ако  я водя за закуска в яслата до 8.10 трябва да е там. А офиса е на 5-10 мин път от там и много рано отивам, най-много тиквен медал да ми дадат за това  Mr. Green

# 41
Биби, честито и от мен! Лека бременност и здраво бебче ти желая.

Ние пък този месец смятаме да правим момиченце.  smile3534 Пожелайте ми късмет.

# 42
  • София
Ние пък този месец смятаме да правим момиченце.  smile3534 Пожелайте ми късмет.

Късмет и успех.
 Peace

# 43
  • София
Леле Теди, да не повлечеш крак и ти сега Crazy Късмет и от мен Hug

Анимче, закусва в къщи защото аз съм на работа от 9ч и ако  я водя за закуска в яслата до 8.10 трябва да е там. А офиса е на 5-10 мин път от там и много рано отивам, най-много тиквен медал да ми дадат за това  Mr. Green

И таквоз чудо ли имало  Laughing ...язък ми за кулинарните амбиции hahaha

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 14:55 от Anim

# 44
Хехе укривам се аз ама не за дълго...много благодаря на всички за пожеланията и хубавите думи, стана ми едно такова весело и си припомних как си бременeeхме заедно преди две години. Да ви кажа не съм искала много да се крия, просто изчаквахме да са малко по-сигурни нещата, че аз нали пъвите месеци винаги си имам ту зацапване, ту кървене, но се развива успешно бебчо и явно тези състояния не му влиаят. Наистина нашите февруарки тук повлякоха крак, но и аз така исках да не са с много голяма разлика децата, че и аз не съм първа младост, поне да си растат заедно и да тичам по тях докато още имам сили и енергия. Много много се надявам да е момиченце този път, но каквото е такова, най-важното е да е живо и здраво.

Общи условия

Активация на акаунт