МАйчетата вече крачат и все за нещо плачат(36)

• 15 182
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА МИМИ И ГЕРИ
                                По вода да ви върви, а корабът на живота ви да се товари с любов, пари и късмет!

# 91
  • у нас
Мария, Гери, честити годишнини! Желая ви безоблачен семеен живот   bouquet

# 92
Здравейте

Събуждах се нощес 100 пъти.Ивет все мрънкаше,давах й вода,гушках я,и до 5 часа нищо.В 5;30 тя мрънка за АМ,давам й млякото ииии чувствам топлина от нея,тя гори направо.
Взех я съблякох я,сложих я при мен,веднага и Панадол.Беше над 38 темп.
И така цял ден в къщи с темп.Когато плаче се виждат пробили с един връх 2 горни кътника ,а долните кътници..........венеца на балони.

ЧЕСТИТИ ГОДИШНИНИ МОМИЧЕТА

Щастлив семеен живот.    bouquet

# 93
Момичета благодаря ви много!!!

Мими, честита годишнина и на вас! Желая ви цялото щастие на този свят, много разбирателство и само хубави моменти за на пред!!!

Аз бях забравила  Embarassed! Мъжът ми ми го напомни по обяд! Почерпете се за наше здраве!

# 94
Честити ви годишнини момичета! Още мнооооого да изживеете заедно с половинките си!  Hug

Ние днес бяхме на Витоша. Много жега брее  Confused

Хехе, Алекс е на 1година, 1месец, 1седмица и 1 ден  Grinning

# 95
Мими,Гери честити ви годишнини!Желая ви много щастие и още много години заедно!
Иначе мойто дете е побъркало баба си.Показа си теленцето ми рогцата,много съм доволна от него.Като се прибрахме в 12 тя беше гроги защото той не е искал да спи и е играл.Бяха седнали на дивана,а той като ме видя скочи от нея и се затича към мен като викаше "мама" и се гушна в мен.Разтопи ми сърцето.
Отивам да се приспиваме.Лека нощ на всички!

# 96
Честита годишнина на Мария и Гери.Много любов, разбирателство и щастливи мигове с половинките hug

Мамче, Криско още ли спи преди обяд?Мадлен вече спи само по веднъж на ден за около 2-3 часа.Ако случайно не си е доспала й се случва да дремне още веднъж, но това е рядко.

Иначе на вилата беше хубаво, но аз не спрях да вървя след Мадлен.Още е много патрава и я пазех да не падне, я от стълби, я от прагове.Та сега съм уморена Tired, но и доволна от движението, че тези дни направо се прекалих с яденето Embarassed, даже и в момента ям сладолед.Еййй, чак ми идва да се ритна

# 97
Добро утро Coffee

А вижте софийски мами.Можем да се видим тук някоя събота http://bg-mamma.com/actuals/full/1490
Каките обаче заминават на село другата събота, та ще ги заведа на зоологическата сигурно чак август

# 98
Грете, Криси спи само следобяд вече, а ние излизахме вечерта и се прибрахме в полунощ.Той тогава за целия ден беше спал само половин час и и е опънал нервичките  Grinning
За зоологическата съм за с две ръце

# 99
Мария, Гери, честити годишнини. Много любов, топлина и разбирателство да ви съпътстват винаги.

# 100
  • София - Дианабад
Привет!  Hug
Ние бяхме малко на морето, снощи се завърнахме от Созопол - беше много хубаво и с децата ни беше екстра в началото на сезона - нямаше хора, не бяха и непоносими жеги.

Не съм честитила скоро поводи, така че:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЙЧЕТАТА, ПРАЗНУВАЛИ ОТ 28 МАЙ НАСАМ. ЧЕСТИТО И НА МАМИТЕ!!!
МИМИ, ГЕРИ, ЧЕСТИТИ ГОДИШНИНИ!!! БЪДЕТЕ ВЛЮБЕНИ И ЗАДРУЖНИ!!!

Heart Eyes

# 101
Здравейте.
Ние бяхме за 3 дни на яз.Доспат ,беше много хубаво и прохладно.Исписали сте  7 стр. от нова тема и се връщам да ви чета.

# 102
Здравейте.
Ние бяхме за 3 дни на яз.Доспат ,беше много хубаво и прохладно.Исписали сте  7 стр. от нова тема и се връщам да ви чета.

Аххх, Родопиииии Hug
Там най-пълноценно си почиваме Grinning.

# 103
  • София
Здравейте,майчета!
По повод майчинството,питах и в темата:

Цитат на: Maria_ в Неделя, 07 Юни 2009, 08:55
Платеното ми майчинство изтече.Синът ми е приет на ясла и съм го записала.От септември трябва да тръгне в детското заведение.Тогава ли ми се прекратява майчинството до 2 год(когато тръгне или сега?)Аз декларирах пред НОИ,че детето не посещава ясла.Когато тръгне кое приложение трябва да попълня и да дам на работодателя?И тогава майчинството ми 120 ли ще бъде или няма да имам изобщо такова?По време на платеното майчинство натрупал ли ми се е платен отпуск от 20 дни или не?
Извинявам се за многото въпроси,но счетоводителката ни понятие си няма!

Отговорът от Lady Incandescent:
Отпускът за гледнане на дете до 2 годишна възраст се прекратява щом детето започне да посещава детско заведение - ясла. Имаш право на 1/2 от обезщетението - в случая 120 лева. Попъва се Приложение 12 , за да прекъснеш получаването на цялото обезщетение и Приложение 4 , за да получаваш 1/2 от майчинството. За врмето в отпуск за бременност и раждане и отпуск за гледане на дете имаш право на платен отпуск, пропорционално на месеците , а 20 работни дни за цяла година.

Дано ви е от полза!  bouquet

# 104
Добър ден.Никакви ви няма днес.
Извадиха ми мъдреца Grinning.Най-накрая се предадох, ама то хич не боляло и много бързо излезна.Сега ми е кофти, защото имам марля в устата, но след малко ще я махна.Днес няма да се кърмиме с малката и довечера ще се изцедя.
Сега остават още три мъдреца Mr. Green.Дано да не ме боли като ме пусне упойката, ама нали няма да кърмя-ще си се друсам с обезболяващи Mr. Green.....и ще ям сладолед на воля Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт