МАйчетата вече крачат и все за нещо плачат(36)

• 15 182
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Грета, да ти е жива и здрава Симонка Simple Smile Усмивки и безгрижно детство Simple Smile

# 76
Грета, да ти е жива и здрава Симона и много да ви радва   bouquet   bouquet   bouquet

# 77
Благодаря ви!Да ви се връща Hug

Забравих да кажа, че днес направихме също прощъпалника на Мадлен и тя си хвана дистанционното(това го бяхме нарочили за компютърен специалист)...та ще стане като леля си, програмистка Wink.След това хвана черпака и третото нещо,но важно за нас-зъболекарското огледалце.Та аз я наредих така; ще стане зъболекарка, с колинарна-компютърна грамотност hahaha
А за размерите-тежи 9800 и ??79см(не видях добре).А аз се притеснявах като се роди(4500), че ще стане дудка.

Прочетох всичко, малко набързо,ама много сте писали.

Мамче, аз твоето съкровище съм го турила на първо място в коя е по-по-най.Хич и не ми учудва.А ти изглеждаш чудесно newsm10.Аз също ходя с по-големи деколтета, защо да не се възползвам в момента от големия бюст.Хората силикон слагат, а в момента като кърмим имаме естествено големи гърди.После и да искам няма да има.И мен ме одумват(не свекърва ми), ама на мен не ми пука(а на какви токчета ходя.......нека да има тема на разговор в градинката Mr. Green)

Ивана, аз не познавам такъв специалист.А ти как разбра,че имаш проблем?Защото и аз се притеснявам от такива неща.

Мадлен я записах на ясла,но нямам намерение да я давам от септември-много ми е малка.Просто до година сигурно нямаше да се вреда.Искам да я дам от април(така и с Мони направих),но ще видя как ще се разбера с г-жите.Те ме познават добре и предполагам, че няма да има проблем.Само за майчинството се притеснявам.Ако не обява, че съм я дала на ясла, дали ще има проверки ?

Вал, и Мадлен навън е своеволна-мен пък все в тревата ме кара да ходя.А като забута количка.......направо няма откачане Rolling Eyes.Аз навън все още с каишки я водя, защото е по-неравно, а и тя направо тича,не ходи.Страх ме е да не се удари по-лошо и затова съм след нея с каишите.

Стойче, постепенно ще се адаптираш Hug

Муша, ама твойто верно голям бяс(не, че мойто не е)....много късно се гътва бе.

Мария, честит РД на патерица!Много здраве и малкия да тича,заедно с другите дечица в яслата от септември!

Сега забравих коя я болеше зъб Thinking.Мама Дани Thinking newsm78- съчувствам ти

Лека нощ и целувки на всички lovekiss

# 78
Мен ме болеше  Mr. Green дано Дани не я боли Grinning
Кафе някой да иска  Whistling   Mr. Green

Да ви е сладко Hug

# 79
Малееееееее,от както Ленка е предложила кафе в 10;30 никой ли няма ?

Благодаря Ленка,пак да поднесеш такова хубаво,апетитно и изкушаващо кафе.
Само да има кой да пие.

Аз ще си сръбна по-следобяд,че сега малко да придреме ме с детето

# 80
Ленка мерси за кафенцето!На мен и 10 няма да ми свършат работа днес
Грете да ти е жива и здрава рожденничката и много да те радва!Ох как ми се иска и на мен да обуя високи обувки,ама с тия мойте 180см няма накъде.Особено когато около мен всички са доста по-ниски.Винаги съм искала да съм по-ниска,много ми се подиграваха в училище и като бях 7-8клас много се карах на наще че са ме направили толкоз висока,а сестра ми не  Laughing
Стискайте ми палци че свеки ще гледа малкия няколко часа.Това ще и е за първи и последен път.

# 81
Грета -ЧЕСТИТО НА ПАТЕРИЦИ  ЗА РОЖДЕННИЧКАТА ТИ-МНОГО ЩАСТИЕ,ЗДРАВЕ И МНОГО БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО
[color=brown]mam4e82 Май пак ще имаш премеждия със свекито ти щом днес ще гледа и  детето Whistling Joy[/color]ЕЛИ  HugМерси за кафенцето

# 82
Че не сте писали цял ден го отдавам на това, че е събота и сте по банкети, из планини, гори, езера и морета, дай Боже всекиму и чужбина, но и се надявам, че ще се поправите  Hug
Ние току-що се прибираме от разходка, скапах се много  sweating

# 83
  • ул. "Мечтание"
Ние бяхме при баба на село!  Mr. Green Уж мъжете да тичат по поляните, а аз да уча... Е, "учих"!  Joy Дърдолихме цял ден с баба под ореха на сянка и ядохме като за световно... Ама хич не съжалявам!

Грета, да ти е честита рожденничката!

# 84
  • София
Добро утро!

Днес имаме годишнина от сватбата.Почерпете се

Знам ,че днес празнуват и Гери и съпругът и.

Нека дните ви заедно бъдат прекрасни!                                           
Нека любовта ви става все по силна!
Нека хармония и разбирателство царят в дома ви,
а децата ви бъдат неизчерпаем източник
на радост, щастие и гордост за вас!
Бъдете винаги влюбени и щастливи, заедно - един до друг!
Весел празник!

# 85
Здравейте!
Благодаря ви за подкрепата Hug
Мария, честита годишнина! Нека живота ви е изпълнен с много щастливи моменти! Обичайте се и бъдете задружни  bouquet
Честита годишнина и на вас, Гери  bouquet Нека има само обич и топлина в дома ви  bouquet
Грета, да ти е жива и здрава Симона! Много да те слуша, щастливо детство й желая  bouquet

# 86
Честити Годишнини.
Момичета,аз искам да ви попитам дали си получихте майчинските за месец Май,защото аз все още чакам,а трябваше вече да са ми ги превели

# 87
Гери, Мими, честит празник!!! Много обич и разбирателство да има в домовете ви  Hug  Hug  Hug

Ивана, аз си получих майчинството в четвъртък, разбрах, че тоя месец са закъснели на доста майки паричките, дано скоро и ти да получиш   Hug

Моя мъж излезе на разходка с малката и сега пред мен е дилемата, да спа или да чистя  Mr. Green

# 88
  • Луната ни пази
Честити Годишнини.
Момичета,аз искам да ви попитам дали си получихте майчинските за месец Май,защото аз все още чакам,а трябваше вече да са ми ги превели
Ивана, аз получих за дните от май, в които все още съм на 90% от заплатат, за останалите  е още рано!
Честит годишнини и от мен, момичета!  Hug  bouquet
Тези дни не пиша, малко ми е скапано настроението и не искам да ви предавам тъга!

# 89
  • София
Меги  Hug

Общи условия

Активация на акаунт