аз отдавна не съм ви писала и не съм ви чела,но ми е доста трудничко покрай децата и грижите за дома.Малката все още не ми е проходила,но пък пролази и сега обикаля стаите като фурия.Любимото й занимание е да гони сестра си и да й дърпа косата
На консултацията бяхме 10 680кг.,80 см.Преди 2 дена ни изби и първия кучешки зъб...голяма мъка докато излезе...ако всеки път е така
. А каката ми е в къщи на Зинат.Онзи ден в градината вдигнала 39.1 и никой не ми се обадил,нито й дали лекарство.Вечерта свекъра я взе от градина и я прибра с 38.5.Оказаха се ушичките,много възпалени и сега сме си удома.
Аз имам въпрос към вас...трябва ми добър хирург в София,но не знам накъде да се насоча.
Става въпрос за вагинопластика.В следствие от двете раждания на големи бебета имам свличане на влагалищните стени и не затваряне на входа на влагалището.В следствие от това доста често се напишквам и получих едно бяло течение.Според др.Гамишев при който ходих тук в Бургас трябва да се направят операции на влагалището на входа за да се решат тези проблеми,но много мои познати работили или работещи в нашата болница ме съветват да бягам към Плевен или към София,защото тук "Пипат много грубо и ще те окепазят".Ако някой може да даде съвет при кой да ходя ще съм много благодарна!!
благодаря за изчерпателната информация относно майчинството и заплащането.
,аз каквото и деколте да сложа няма ефект 

.........За капак днес като ходи така се спъна гадно и заби главата в цемента
Много плака горкото а Аз се навиках на таткото-е разбира се като се прибрах ме-не пред хората
.Тежим 10,100 и сме високи 78 см-педито вика ,че се развивал точно като по книгите 

.Да ми е жива и здрава и много щастлива.