® E-bay - тема 30

• 56 964
  • 772
  •   1
Отговори
# 375
По никакъв начин не мога да платя  Close вече се ядосвам ,а продавачите двойно сигурно.

Пробва ли като отидеш на сенд мъни и чекнеш ebay items да не влизаш в ибей, а да натиснеш най-долния линк If you prefer to pay on PayPal, click here? Излизат задълженията ти в ибей и лично аз платих няколко неща така.
Не , ще пробвам и така.Благодаря   bouquet

# 376
По никакъв начин не мога да платя  Close вече се ядосвам ,а продавачите двойно сигурно.

Пробва ли като отидеш на сенд мъни и чекнеш ebay items да не влизаш в ибей, а да натиснеш най-долния линк If you prefer to pay on PayPal, click here? Излизат задълженията ти в ибей и лично аз платих няколко неща така.
А като кликнеш не ти ли иска ID и парола за ибей?

# 377
  • Варна
По никакъв начин не мога да платя  Close вече се ядосвам ,а продавачите двойно сигурно.

да, и на мен ми ги иска, но по-големия проблем е, че ми слага допълнително 2.50 паунда застраховка, които продавачът не беше посочил..... и ми се вдига цената  Cry
иначе ме пуска да платя само от там в момента.....

# 378
  • Варна
Teia, коригирай тези 2,50 на 0,00 ръчно и премини на следващата стъпка, там ще ти ги махне. Peace

Последна редакция: нд, 07 юни 2009, 20:27 от chockolina

# 379
  • Варна
Teia, корогирай тези 2,50 на 0,00 ръчно и премини на следващата стъпка, там ще ти ги махне. Peace

много ти благодаря, chockolina, стана веднага!!!!   bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 380

да, и на мен ми ги иска, но по-големия проблем е, че ми слага допълнително 2.50 паунда застраховка, които продавачът не беше посочил..... и ми се вдига цената  Cry
иначе ме пуска да платя само от там в момента.....
A мен и така не ме пуска...

# 381
  • Бургас
Преди малко платих, без проблем!  Peace

# 382
И аз успях да платя така.

# 383
А аз се опитвам да платя една чантичка вече 2 дни, по гореописания начин ми дава We did not find any items that require payment at this time, а в Ибей ми дава, че не съм я платила (което според мен е така).

# 384
При мен от петък проблема е след паролата, т.е когато се прави връзката ebay - PP или PP-ebay

# 385
Получих това съобщение от продавача
OK, Thanks. Don't forget to pay via my paypal money request, otherwise it won't work

Това значи ли,че през Send money трябва да платя или по друг начин?

# 386
А аз се опитвам да платя една чантичка вече 2 дни, по гореописания начин ми дава We did not find any items that require payment at this time, а в Ибей ми дава, че не съм я платила (което според мен е така).

Да, и при мен е така  Peace Стана единствено чрез send money, но като чекна for goods. За съжаление продавачите май нещо си мислят че ги работя и не ми дават имейл. А може и заради таксите да е така.
Както и да е: Изпратих запитване до Пей пал и се надявам скоро да ми отговорят какъв е проблема  Peace

# 387
  • Бургас
Goofbay ми прави номера!  #Cussing out Ще се разделяме май...

# 388
Днес спечелих 4 неща. 2 платих без проблеми преди малко. Другите 2 са към един търговец с  нулев фидбек и не става и не става.
Тези, които платих ми пратиха фактура, а той не е . Да не би там да е проблема? Че нямам фактура?

А с send money не става - пише ми, че не ми е вярна паролата в ибей, а аз я копирам и се логвам със същата.

# 389
Платих по указания начин чрез сенд мъни, след което маркирах ръчно стоката като платена и сега ми стои с часовник  Crazy
Тези часовници ме преследват  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт