1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 82

• 20 988
  • 441
  •   1
Отговори
# 135
ПРодължавам  и аз да цък цък.......
Мамадани да ти е честит рожденика-жив и здрав  bouquet  bouquet  bouquetмалко късно,но от сърце....
И честит 1 ЮНИ на всички ваши дечица,мамчета!!!!Да са ви живи и здрави и цял живот да ви радват!!!! Tada
Цяла тема сте изписали,бре ХУБАВИЦИ,нямате изчитане... ooooh! ooooh! ooooh!

# 136
Вени мила мисля ,че няма да те изхвърлят  от Биняпъ  а напротив  ще те повишат
,че лесно ли се намарат вече такива лоялни служители
я гледай за шефа си какви чудеса от любов правиш а пък той ще те гони Wink
Севи    Hug Hug Hug

# 137
  • София
Момичета, докъде докарахме гласуването?

# 138
  • София
ДАВАЙТЕЕЕЕЕЕЕЕ! Peace

АСИ са на една ръка разстояние , разлика от 260000,  и ако се забавим още малко, ще ни отнемат първенството #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 139
  • София
Вече още по-малко 220000 newsm78, не се отказвайте Naughty

# 140
  • София
Момичета, дишат ни във врата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

newsm80 newsm80 newsm80 newsm80 newsm80 newsm80 newsm80

# 141
Toplam Oy:25312813
 newsm68 newsm44 newsm44  А това за дишащите ни праха smile3533

# 142
Ах като ги гледам тези очи сърцето ми с 200 в минута започва да тупти ,а май скоро заради тях и компа ще ми изгори

# 143
Оф, настигат ни.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire На 160 000 са от нас!

# 144
Хайде, приятели, гласуваме за тях http://www.vbox7.com/play:8b21e380 и най-вече за НЕГО http://www.vbox7.com/play:52d4aa11

# 145
Аз днес се включвам по късно, защото пак бях по доктори. Докато чаках ред уж по списък някакъв слушам бабките обсъждат нашия филм. Обаче една се изказа много остро, че на такъв ориенталски филм не харесвала и Онур бил много флегматичен.
Гледах я аз и едва се сдържах да я попитам тя с "Дързост и красота" ли го сравнява или пък е била в ориента. Да си призная чак неможах да се позная, че се сдържах от реплика. Но нали бях набрала скорост ги прередих, защото те си нямат работа у тях и отишли само клюки да разнасят и да заемат места, че и по 2-3 влизаха.
Като наваксам с документите пак почвам, ноех чалъма с тапа от химикал да не ми изтръпва пръста.
Светле, благодаря за поздрава.

# 146
# 147
  • Варна

ОФФФФФФФФФ!!!     Феновете  на  АСИ  няма  ли  да си  починат  малко,  че  вече  сериозно  се притеснявам  за  тях!!! hahaha hahaha hahaha  Адииии,  за  тях  почивкааааа!!! smile3524  Че  и аз  най-после  да  си  пусна  информацията  по  мейла!!!   ААААААААААА,  от  сутринта  ме  чакат  клиентите!!!   Как  да  им  обяснявам, колко  много  съм  заета, ааааааааааа??? newsm78

# 148
  • София-Банкя
Здравейте момичета, направо скапах ентъра. Водим, но не с много, дано не изпуснем фронта. От друга страна щом Аси е толкова актуален и много хора го харесват и второто място ще е успех. Все пак предпочитам да са първи.

# 149
Планет, дай им линка за гласуване на твойте клиенти! Joy hahaha Joy
Алени цветя!    bouquet
Мамадани, чудя се как може някой да нарече Онур флегматичен, бабето друг филм е гледало..... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт