1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 82

• 20 994
  • 441
  •   1
Отговори
# 120
  • София

Това сме го чели и го знаем, но сега сме на вълна гласуване! Hug
Момичета не се разсейвайте ! Peace
Не се отпускайте, Аси се активизираха! Praynig

Хайде да не изпускаме толкова трудно завоюваната победа. newsm17
Peace

Момичета, преднината  за съжаление намалява, хайде да се активизираме! Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 11:01 от Kati52

# 121
Ако така продължаваме победата ни е сигурна.Близо 400 000 е разликата.Поздравявам всички момичета които гласуват
и новодошлите и ветеранките с една предполагам на всички любима и позната песен
http://vbox7.com/play:5103976a

# 122
# 123
ЛЛелеееееее, през нощта сте извършили чудо   bouquet   bouquet   bouquet И аз продължавам с гласуването, трябвя да се удържи фронта  #2gunfire

# 124
Ако така продължаваме победата ни е сигурна.Близо 400 000 е разликата.Поздравявам всички момичета които гласуват
и новодошлите и ветеранките с една предполагам на всички любима и позната песен
http://vbox7.com/play:5103976a

Много позната и много любима песен с любими моменти от филма.  smile3525 newsm51 Хайде дневната смяна да не посрамваме нощната. Всички на тръстиката.
И днес няма да се работи. Добре, че не работя в Биняпъ, че досега да са ме изхвърлили.  Joy Joy Joy

# 125
Продължавам

Никой не ми е казвал нищо в лицето ,но чух че се говори зад гърба ми.

На пръв поглед изглеждате хладна може би затова...?
----Това е нещо  наследено от баща ми.Опознавайки ме ставам по близка.

Все за лошото в ролите ви се говореше.Как ви влияе  това че вашата героиня не се обича /не се харесва /от зрителя /народа/.
-----За героинята ми в ''Бъчак съртъ'' категорично не приемам да се казва че е лоша.
В ''1001 нощ'' Еда е лош характер,но и нея я видях като вещицата на приказката.И аз летях колкото можах играейки.

И за ''Байрак '' се говориха подобни неща...
----В  ''Байрак'' появата на такива обсъждания ,се дължи на моето  невнимание.На премиерата на играта журналистите ме обградиха отвсякъде и аз не можах да им кажа за всички подробности около ролята/характера ,героинята /.На преден план писаха  в  заглавията че съм подкрепяла /защитавала /  изневярата.А всъщност няма никаква връзка.

В личния ви живот също  се занимавахте с много проблеми ?
----Имаше моменти в които се разтърси и личното ми доверие /вяра /.
Исках много неща да си ги скрия / запазя / за себе си.Това че бях принудена да направя някои разяснения/обяснения/ свързани с тези неща ме озадачи /учуди /.Опитвах се да съм спокойна ,нищо друго.

Ако става въпрос за любов не може да се действа разумно

Развода как ви повлия ?
----Преди всичко се повлиях физически,бях много изморена.От гледна точка на чувства и усещания също бях изморена.В такива моменти предпочитам да остана сама със себе си.Работата ми /играта/ е най -хубавото място където мога да избягам.Отдавам се на работата си.

Добре .... любовта за вас е чувство при което е нужно да се вземат смели решения ли е  ? Или по разумно/логично/  гледате на любовта ?
---Любовта със сигурност въвлича човек в ситуации в които трябва да се земат смели решения.Мисля че е невъзможно да се действа много разумно.Разума се появява когато се появи връзката с истинската обич.Искам разума/логиката / ми винаги да ми е от полза във всяка една  работа .Но понякога не се получава.Аз  съм човек който се вслушва и  в чувствата си.

ПРОДЪЛЖАВАМ

Вечер излизате ли навън сама ?
---Вече не .Да покажа тази си част на роклята или пък еди в каква си поза да застана  не ,нямам такива цели да предизвиквам полемика .
Затова и нощните разходки не ми привличат вниманието.

В ''Кисел речник'' за вас писали че  ''много яко пиете уиски ''.
---Да и аз го четох това.а всъщност не съм много добра с пиенето на алкохол. Пия най -вече вода,не обичам сладките напитки, но уиски и вино пия.Вероятно го е писал някой който ме е видял в бар да пия уиски.С този си организъм /тяло/колко мога да изпия не знам.

Мислили ли  сте за майчинство някога ?
---Времето минава,на 32 год. съм.Разбира се че искам ,но не мога да знам...

Имате ли склонност към музиката ?
---Слуха ми е добър ,и гласа ми е хубав,мога да пея ,но  по този въпрос имам нужда да ...... .  Албум не искам да издавам,но в седмицата например в някой качествен ,малък бар бих искала да пея джаз.Мечта ми е да играя и в мюзикъл.

Получаването на награда нещо  важно ли е ?
----С ролята си в ''Байрак'' взех за най- добра поддържаща женска роля тази година в Афифе Жале.Много бях щастлива.Беше важно и за мен и за постановката,но то си остана там .Моята цел е да се развивам,ако и награда взема какво друго мога да искам...

Щастлива ли сте ?
---МНОГО...

В една връзка аз съм ревнуваща.

Страстна ли сте /за работа / жадуваща за кариера ,ядосвате ли се  ?
---Да имам страст към работата си ,да мога по добре да я  играя,в ролята си да дам нещо и от себе си .
Но към другите хора  не изпитвам някакъв яд .

Ревнуваща жена ли сте ?
---Във една връзка може да съм ревнуваща ,но в кариерата си не .''Защо той има ,а аз нямам ''-няма при мен такива неща.

Оприличават ви на Сара Джесика Паркър.Казвали ли сте си че ''Ако и   в  ТР  се снимаше такъв сериал и аз щях да съм толкова известна /популярна / ?
----Оприличават ме ,но не се живее с предположения /хипотези/.В моя речник няма  място за  ''де да беше така '', ''дано '', ''по-добре би било''.

КРАЙ.

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 13:13 от sevi_nil

# 126
Добър ден,момиченца-кокиченца!!! Hug Hug HugБлизо 3дни не съм ви чела,нито писала.Затъжих се за вас Weary!!!!
Как върви гласуването?Нещо ново под слънцето?Отивам назад да ви чета! #Crazy #Crazy #Crazy

# 127
  • София
Добър ден,момиченца-кокиченца!!! Hug Hug HugБлизо 3дни не съм ви чела,нито писала.Затъжих се за вас Weary!!!!
Как върви гласуването?Нещо ново под слънцето?Отивам назад да ви чета! #Crazy #Crazy #Crazy
Хайде да удариш едно рамо да понапреднем още Peace

Ето линка
http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=715

41 - Шех и Онур

9 - Бенну и Керем

# 128
ох,момичета бях ви изоставила,от снощи след тази буря която се развихри и градушка/беше някакъв ад/
цяла вечер и цяла сутрин нямам нет,мислех че сме изостанали в гласуването окончателно -
като имам впредвид как гласуват зфеновете на  "Аси"
но гледам сега и не мога да повярвам - ние водим в гласуването,е милички вие сте невероятни,изумителни  Hug Hug Hug
свалям ви шапка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

бройте и мен за предложението на Мишел

а сега отивам да се трудя  Joy /да щракам за нашите любимци/и да ви изчета защото доста сте писали

# 129
Привет на всички Simple Smile отбивам се да ви поздравя и продължавам на другото място  smile3521 с клечката за уши е много лесно - гласуването си върви и роботата също ! Да си пожелаем успех !

# 130
Görüntülenme 9438377
Toplam Oy:25000450

# 131
25 000 000!   bouquet Hug  bouquet

# 132
25 000 000  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 Обаче Аси ни дишат във врата  #2gunfire #2gunfire, така че  newsm80 newsm80 newsm80

# 133
Şehrazat & Onur - Binbir Gece
Görüntülenme 9439175
Toplam Oy:25022718

newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68

.............
 Добре, че не работя в Биняпъ, че досега да са ме изхвърлили.  Joy Joy Joy

а, те в Биняпъ са душици, ако си изиграеш добре картите, даже ще те молят да не работиш  Joy Joy

# 134
  • Варна

Сега  пък  се  борим  да  задържим  І-вото  място!!!

Asi & Demir - Asi

Görüntülenme 9419038

Toplam Oy:24742483

Şehrazat & Onur - Binbir Gece

Görüntülenme 9438969

Toplam Oy:25002827

За  нашите  любимци  сме  готови  на  жертви!!!  Вени  ти  се  радваш, че  не 

работиш  в  Биняпъ.  А   аз си  мисля,  че  ако  продължавам  така  -   ще  фалирам  и  после 

ще   се  моля  да  ме  вземат  в  Биняпъ.
newsm78 #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт