1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 82

• 20 964
  • 441
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Да кажа,че и аз се включвам в гласуването доколкото ми е възможно.Номерът с ентъра при мен става но само през експлорера.Гласуването кога приключва някой знае ли? newsm78

# 226
Здравейте момичета,
Днес се включвах от работата при всяка свободна минута , сега се затворих в кухнята хем да гледам манджата ,хем да цъкам.Давайте!

# 227
Görüntülenme 10285500
Toplam Oy:28000163
КОЙ СЕГА Е НОМЕР 1-ЛЯ,ЛЯ,ЛЯ smile3514

# 228
Момичета, а защо никой не гласува за другата двойка - Керем и Бену? Нали и те имаха много поддръжници? Нека ги подкрепим!

# 229
Нямате изчитане ,голямо гонене ви гоних из старата тема,сега и тази ...... Joy

# 230
  • Burgas
Момичета, а защо никой не гласува за другата двойка - Керем и Бену? Нали и те имаха много поддръжници? Нека ги подкрепим!
Аз гласувам и за тях.

# 231
Ей,мацки-как да видя класирането newsm78 newsm78 newsm78

# 232
Пак ни изпревариха....

# 233
  • София
Ако можете, кажете ми от къде мога да си сваля епизодите, че толкова много теми сте изписали, че ми е невъзможно да ви изчета. Благодаря   bouquet

Binbir Gece - 1001 нощи, в Лапаче
Binbir Gece - 1001 нощи, в Замунда
Binbir Gece - 1001 нощи, в Банана БГ

Най-добро е качеството на сериите в Лапаче. (Поне според мен!)  Hug

И аз съм на тръстиката и ентера!  Hug Flutter

# 234
Извинявам се, но аз снощи разбрах за това гласуване и искам да Ви попитам какъв е трика с ентера?
Иначе аз гласувам, но давам 10 иии без ентер  Rolling Eyes

# 235
  • Хасково
Момичета бихте ли ми казали коя е песента, която звучи във всички сцени с Бену, в последните 2-3 серии?
Откъде мога да я изтегля?  Praynig

# 236
Извинявам се, но аз снощи разбрах за това гласуване и искам да Ви попитам какъв е трика с ентера?
Иначе аз гласувам, но давам 10 иии без ентер  Rolling Eyes

Като отидеш на номер 41 и после кликнеш в/у 10-та в кръгчето, задръж пръста си в/у ентера.

# 237
  • София
Иначе аз гласувам, но давам 10 иии без ентер 

Като отидеш на номер 41 и после кликнеш в/у 10-та в кръгчето, задръж пръста си в/у ентера.

Но само в IE, не в друг браузър.  Hug

# 238
Да, само в Интернет експлорера, в Опера и с друг браузър не става.

# 239
Момичета, май дръпнахме дявола за опашката, разбунихме леговището на лъва. Много сме ги ядосали тия фенове на Аси, защото включиха тежката артилерия - за отрицателно време дръпнаха много напред.  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green Или са много на брой, или и те действат с ентера. А по-вероятно - и двете. Но ние няма да се отказваме.  tantrum

Общи условия

Активация на акаунт