Отговори
# 180
Ох, Ноеми, много неприятно! Не мога да си представя колко ти е напрегнато. Стискам палци да се възстанови бързо. Силни прегръдки от мен!  Hug  Hug

# 181
  Ноеми,мила...много съжалявам!А как е баща ти сега?Какво му е състоянието?Дали е в съзнание?(Всъщност,само ,ако ти се говори за това.)
  Дано нещата не са толкова зле! Praynig

# 182
  • София
Ноеми, стискам палци да се възстанови!!! Ако имаш нужда от нещо - свиркай, за каквото и да е! Hug

# 183
  • София, Лагера
Благодаря, момичета!  Hug Heart Eyes
Каквото е - такова е!
Единственото нещо, което ми идва, е да кажа "Носете си новите дрехи, момчета!" Това е животът - и хубавите, и лошите му страни! Вече нямам сили да рева, а и смисъл няма...

# 184
  • Русе
Ноеми   action032 Flowers Four Leaf Clover

# 185
  • София; Дружбето
Ноеми Hug надявам се баща ти да се възстанови бързо и да не му се случва отново Praynig

# 186
Ноеми,  Hug.

# 187
  • София
Днес с Шош сме си у дома и от 8.30, изпреварвайки жегата, уважихме локалните пързалки в компанията на КайРенн, приятеля Ого и красавицата Елица.  Flutter После се поглезихме на дебела сянка в близкото детско клубче, където младежите се разпиляха от игра и сега блажено почиваме. Ех, не може ли всяка сряда да не се работи?!???...  Thinking Ако можеше, животът би бил съвършен!  Sunglasses

Ноеми я прегръщаме, желаем и да стане това, което е най-добре за всички и предлагаме всякаква помощ (+компания за запой, ако трябва)!  Hug Hug Hug Когато страдат и/или си отиват наши близки, никоя философия не помага, никакви думи не носят утеха...

Вчера се обади Лила - капучиното ги юрка здраво в района на Св.Влас и май нищо няма да разберат от море и почивка...  Tired

# 188
Ноеми, бързо възтановяване на татко ти

Ехо, оказа се че Плами има неизлекуван синузит той все кашляше, пие антибиотик добре е , спре го пак започва. антибиотика който са му изписвали не е бил достатъчно силен да го излекува. Сеге ще е 4 седмици на антибиотик, но друг.
Аз лично си предпочитам българските лекари, тук само търговия се върти, от 7 месеца не могат да го оправят Плами, ходиш -плащаш-пак ходиш. Дано това да е за последно и детето вече да си е добре

# 189
  • София
Ноеми, бързо възтановяване на татко ти

Ехо, оказа се че Плами има неизлекуван синузит той все кашляше, пие антибиотик добре е , спре го пак започва. антибиотика който са му изписвали не е бил достатъчно силен да го излекува. Сеге ще е 4 седмици на антибиотик, но друг.
Аз лично си предпочитам българските лекари, тук само търговия се върти, от 7 месеца не могат да го оправят Плами, ходиш -плащаш-пак ходиш. Дано това да е за последно и детето вече да си е добре

Леле, колко пъти сте пили АБ?...

# 190
  • при принцесите
Ноеми, Hug

# 191
Ноеми, прегръщам те силно. И ние минахме през това, тогава бях бременна с Любо.
Надявам се татко ти да се възстанови, колкото може повече  Hug

MVK, дано премине скоро боледуването и при вас!  Hug

# 192
Ноеми, стискам ви силно палци скоро да забравите за тези неща и баща ти да се възстанови много бързо, и напълно!

Прегръдка и за болничките!

# 193
Ноеми, прегръдки и от мен. Бъди силна!

MVK, стискам палци и за вас!

ivonska, пожелавам ти повече такива приятни дни като днешния. А КайРенн да пуска снимки на малката принцеса и баткото.

# 194
Иве, общо 6 пъти от март до сега

Общи условия

Активация на акаунт