Отговори
# 195
  • София
Иве, общо 6 пъти от март до сега

О - л - е - л - е !
Не ми е работа да ти давам акъл, ама...хомеопатия у САЩ няма ли?...  newsm78 Аз някога така, от зор я открих за себе си....

# 196
  • София
Ноеми, предгръщам те и ти желая сили! Hug

# 197
Иве, общо 6 пъти от март до сега

Shocked Няма ли други варианти? И аз имам синузит, но никога не ми се е налагало да пия по толкова много антибиотици.

# 198
  • София
Снощи бяхме на гости и Шош се нама'а едно хубаво с телешка пастърма, която е яко солена.  Crossing Arms Ниска холна мебел - как да му я извадя от устата?!??  Crossing Arms Нощес скимтеше (буквално), докато се разбуди достатъчно да си поиска вода и да се налочи порядъчно с прилежащото шляпане.  Heart Eyes

Някой може ли да ми даде линк към влиянието на солта върху горкия млад организъм, че поспорихме с Милото, който обичайно е в позиция "Ти си луда, нищо му нЕма!"  Tired

# 199
  • София/Варна
Ив, това, което съм чела, е свързано с натоварване на бъбреците, но не мога изровя конкретна статия.

# 200
Ив, споко, водата е разредила разтвора на солта в организма и ще я изпикае Simple Smile
Учителката ми по химия обясняваше това, когато учехме за видовете разтвори. Организма ни иска да разреди наситения разтвор и затова ожадняваме. 
Пък и нали не яде постоянно толкова солени неща Simple Smile Послушай милото  Grinning

# 201
  • София; Дружбето
Може да тане проблем за бъбреците ако се яде постоянно много солено. От едно парченце месце нищо няма да му стане Simple Smile Пък и как ще се научи, че е гадно ако не пробва Wink
Ние излизаме на разходка, че към 11 вече не е за хора навън
MVK, там при вас верно няма ли някакви алтернативи на АБ или други лечения. 6 пъти за 2 месеца ми звучи ужасно несериозно от страна на лекарите Rolling Eyes

# 202
  • София
Може да тане проблем за бъбреците ако се яде постоянно много солено. От едно парченце месце нищо няма да му стане Simple Smile Пък и как ще се научи, че е гадно ако не пробва Wink
...

Да, ама не! Нито беше само едно парченце, нито му се видя гадно...  Tired

# 203
Иве, и Плами го учим че безалкохолното е лошо и е "пу-пу" и онзи ден докато се усетим с баща му Shocked той нашия изпил една водна чаша, само каза "пу-пу" и се залепи докато не свърши чашата не спря и дъх да си поеме Laughing Вече няма безалкохолно да се купува

# 204
Да, ама не! Нито беше само едно парченце, нито му се видя гадно...  Tired

Щото не е гадно.
Пък и няма постоянно да замезва така Simple Smile

# 205
Здравейте на всички Grinning
Ноеми много съжалявам за баща ти от все сърце му желая бързо възстановяване и повече да не му хсе случва Hug
Аз имам повод днес да черпа Wine Glass Wine Glass Wine Glass,най-сетне си взех шофьорската книжка. PartyСега чакам и колата и съм готова за пътищата,но дотогава ще трябва да споделям една кола с милото. Confused
Желая ви хубав и приятен ден на всички Hug

# 206
  Честита шофьорска книжка ,Елика! Hug Дано по-бързо дойде личната ти кола!  Wink

# 207
  • София
Здравейте и от мен  Hug
Ноеми   Hug, надявам се баща ти да се възстанови възможно най-бързо и леко  Praynig!
Елица честита шофьорска книжка и безаварийно шофиране!
На болничките бързо оздравяване Hug, че в тези жеги е гадно да си болен  Tired.
При мен нищо ново, създавам си ядове с директорката на яслата. Но ще видим накрая кой прав и кой крив  Crossing Arms
Ако случайно сформирате среща за утре има някаква вероятност да успея да се класирам в по-прилично, но неопределено за сега време  Crazy. Така че, ако ще има среща свиркайте. Ако не, давайте да се видим, че ми се ще да разтоваря  cheers lalalala - като доброто старо време, ееех!

# 208
  • София; Дружбето
Ауууууууууууууу, затворена в къщи с Миша =  bambam

Ели, честита ти книжка, със здраве да си я ползваш и скоро и кола да проимаш Mr. Green

И на мен ми съ пие, ама никой не ще през деня да праи среща вече Rolling Eyes без деца и скрупули

# 209
Ноеми, прегръщам те! Надявам се баща ти да се възстанови възмножно най-скоро и напълно!

Елица, честита книжка! Лека и безаварийна и скоро да се похвалиш със собствено возило!

Общи условия

Активация на акаунт