Отговори
# 285
  • София
Привет мацки,
компа в къщи ми се бъгна, но пък реших да пооткрадна малко работно време да ви навестя. Чета ви, но не ми се пише напоследък, че ние сме се вкарали в една черна серия от болести и вируси.  Още от миналата седмица Рая е болна, уж се излекувахме но преди няколко дена започна да вдига високи температури та и изписаха АБ. Тя пък взе, че се изрина от него и го спряхме преждевременно. Сега се моля да се е излекувала, че в тия жеги е ужас да си болен. От постоянното висене по докторските кабинети разбрах, че в момента имало бум на бронхити, пневмонии и незнам се каква шарка Sick
Пожелавам на всички болнички да се оправят!
Ноеми браво на малкия, явно има здрава имунна система,дано да ти е все така здрав!

# 286
Писна ми от малоумни баби по площадките. Днес една почна да си храни детето в 11,15 с мазна баничка и освен нейното иска да храни и другите "Виж, баби , как папкат децата". Аз й се сопнах че мойто не яде на вън от чужди хора /според мен с мръсни ръце/ и че часа е вече за обяд . Абе аз храня ли ви децата ooooh! що не го дръпне на страна да си го нахрани с квото иска ама не пред децата и не да тъпче другите.

# 287
  • Русе
Хайде на едно следобедно кафенце   food010 , че аз нещо пропуснах сутрешното и сега ме цепи глава  ooooh!
Весни - верно това с бабите по площадките е супер неприяно, ти им казваш недей така и те обаче продължават да настояват  Crossing Arms
Аз се поразходих малко по магазините днес, за да си търся летен дълъг панталон, че Билла нямало да ме пуснат да работя в магазина, ако несъм с дълъг панталон  #Cussing out ( направо думи нямам с тях )
Барби - дано да се е оправила малката сладурана и не й се налага повече лечение с лекарства  Hug
Цвета - дано не се е отразило много стресиращо сборната група на Миша   Hug
Аз днес пак досаждах по телефона в нашата ясла, ама като се спекох да не си загубим мястото  Rolling Eyes  ( последно ни изписват сега, а Септември пак ще ни приемат - нямало да ни оставят на улицата, само средата на Август ще ида да им напомня, че започваме началото на Септември и ще вадим секрети пак )
Хайде отивам да доизчистя и после пак багаж да глася, и да идем да си видим патенцето, че ми е мъчно вече  Crazy

# 288
  • Русе
Ехооооооо - къде сте всички? Какво се случи днес, че никой не се разписва?  Rolling Eyes

Хайде поне нова тема да заформя и дано там се разпишете  Wink http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=405960.new#new

# 289
Здравейте на всички от мен!
Не съм ви чале от 2 седмици, но сега седнах и ви изчетох от край до край!
Не запомних всичко, което мислех и смятах да напиша (то един акъл за къде по напред Mr. Green Mr. Green Mr. Green), ама поне 2 неща искам да попитам:
1. Ноеми, как е баща ти?
2. Барби, как се оправяте самички с Рая в София?

Много, много ви целувам и ви прегръщам всички!

Общи условия

Активация на акаунт