Отговори
# 255
  • София
Клеми, след подобен постинг как да пиша каквото и да било?
Дано дани се оправи бързо-бързо.
ООО, Деска, не е чак толкова зле положението, все ще свали Т.  Hug Я кажи Ого как се държи с Елица?
Явно върлува един и същ вирус в цяла София, ще мине и ще замине.
Само дето Дани е 13 кила, а цял ден не ни слиза от ръцете, лошо му и само се гушка патето.

# 256
  • София; Дружбето
Клеми, аз за да не нося, лежах 3 дена почти постоянно, за да я гушкам. Няма да ти обяснявам как ме боли сега д-то като седя Crazy

# 257
  • София
Ти си бременна, имаш извинение.  Laughing

# 258
  Преди малко се разхождахме с 3 други дечица и майките им в една квартална ДГ и взеха да ни тормозят някакви тинейджъри с колела.На бърза скорост си насочваха колелата точно в някой от нас и минаваха на  милиметри.
  Първо не разбрахме,че го правят нарочно,но после се видя,че не става случайно,освен това в един момент се чу:"снимаш ли?" И видяхме,че целия този тормоз се снима от още един тин.,който беше по-отстрани.
  Ужасени тръгнахме да напускаме градината,а тиновете продължиха да ни следват с колелата ,освен това хвърлиха и няколко камъка по нас и всичко пак беше съпроводено с реплики:"снима ли това?а сега успя ли да снимаш?"
   Заплашихме ги с полиция,която така и не дойде(явно не ги впечатли случката).
   Никой слава Богу не пострада,но останахме направо потресени. Shocked Shocked Shocked

# 259
  • София/Варна
Я кажи Ого как се държи с Елица?
Твърде любвеобилно - все иска да я гушка и целува Simple Smile.

# 260
  • София
Супер, това е една много добра новина!  Grinning

# 261
Клеми бързо оздравяване на Дани  Hug ДаВинчи дано и Еличка е по-добре утре  Hug Мимето с надявам да е здравичка вече - не че Саша пише твърде често  Confused
Селма не зная какво да ти кажа в случая  Rolling Eyes Много се надявам да успея да възпитам децата си да не са точно такива, когато пораснат  Praynig
Деска много си голословна, относно отношенията между Ого и Елица. Аз напоследък забелязвам промяна във Веско - както преди дебнеше всеки един момент, за да удари Цеци, така сега го гушка, целува, говори и му се радва. Явно пораства малко по малко - понякога трудно, понякога смешно  Heart Eyes Научил се е, когато се убие някъде да идва и да казва "Цункай" и всичко е наред, докато си ухапе езика или се убие на пацата  Twisted Evil Е много ми е трудно да обясня защо мама и тате не цункат там  Crazy

# 262
Селма, не знам какво да кажа за случката ви днес. Дано подобни прояви са само единични случаи.

Клеми, Да Винчи, стискам палци децата бързо да преборят гадния вирус!  Praynig

Въпрос към мамите с разнополови деца - как успявате да обясните на голямото дете анатомичната им разлика. Струва ми се, че това ще е един от първите въпроси на Пламена. Тази вечер след като баща и отиде до тоалетната и тя реши, че има чиш. Застанахме пред вратата и зачакахме той да излезе. Като влезна в тоалетната видя, че капака е вдигнат, обърна се и го попита: "Ама ти как си чишкал, бе мило?"  (има моменти, в които и към двама ни се обръща така за ужас на бабата   Mr. Green ). Накрая стигна до извода, че е чишкал прав и се чудеше как може да му е удобно така.  Laughing

# 263
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГНОЛИАМ!!!  bigdance2 newsm59
eho82 аз на Айя много просто и обясних ,че момиченцата и момченцата са различни,тя се усмихна и повече не е питала или проявявала интерес по въпроса.
Клеми бързо оздравяване на Дани . Айя също беше така,но и мина точно за 1 ден....

# 264
   Уау!Какви въпроси вече задават вашите деца! Laughing
   Моето още не го прави.Вижда доста неща(както и навън чишка заедно със своята приятелка) и засега явно ги приема такива ,каквито са. Peace

# 265
  Ехо,Манана,благодаря ви,че реагирахте на дългия ми пост.Бях толкова изумена снощи и имах нужда да го споделя с някой.
  Най-лошото е,че тези пубери абсолютно съзнателно правиха тази лошотия,а това ,че я и снимаха,направо ме довърши.Значи, после с някакви приятелчета пак ще й се кефят вече на видео-варианта. ooooh! ooooh! ooooh! Close Close Close
  Само казвам слава на Бога,че никой не пострада,защото не си представям,какво може да се случи,ако едно колело премине през 2-годишно детенце,както и ,ако един средно голям камък уцели главата му... Tired

# 266
  Честит рожден ден на Магнолиамм!  bouquet  bouquet  bouquet

# 267
  • София
Честито порастване на Манга! Много да е здрава, да я слушат и обичат!

# 268
Честит рожден ден на Магнолиа!

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 13:13 от Setakap

# 269
  • София, Лагера
Здравейте, мацки!
Сега сядам на компа и Писуна като ме вижда, казва "Мама иска да напише на момиченцата нещо"  Laughing - за него сте момиченца, ник'ви лели или каки!  Laughing

Момичета, благодаря ви за пожеланията, чул ви Господ!  Hug Praynig Пък и мъжко да е, няма да се назлъндисвам! Crazy

Ралиии, аз не за свекъра имах предвид, а за други общи познати  Laughing Wink Flutter

Ехо, браво за Плами! А за къщата - ако искаш, давам координати. БТВ е 15 лв на легло...  Wink

Елина, весело изкарване! Завиждам благородно!

За вируса - и нас ни е хванал, май. На Пресиян това му е първото разболяване в живота, ако изключим едно повръщане преди месец. Засега само сополки има, нямам намерение да давам лекарства. Т няма, жизнен е - ще оцелее!

Общи условия

Активация на акаунт