Отговори
# 240
Ноеми, да ти е жив и здрав  bouquet И днес е хубав ден за направа на сестричка на Писуна, както гледам вече са ти пожелали Mr. Green
Цветке нали знайш, че като пожелая от сърце стига  Wink Не вземам професията на Ива, но и при мен действа понякога  Mr. Green

# 241
  Ноеми,честит ти рожденник!Нека е жив и здрав,да ти носи много щастие и да ти бъде истинска опора навсякъде,където имаш нужда! Grinning

# 242
  • Русе
Наздраве, момичета  Heart Eyes
Ноемски, честит ти рожденик ! За съжаление, няма интрига със свекъра на Весни. Бил е шеф на майка ми  Grinning

# 243
Ноеми да ти е жив и здрав рожденика и да те слуша и обича мнооого. Hug

# 244
Манана,наздраве и от cheers

# 245
  • София/Варна
Наздраве, за здравето на Краси!

# 246
Ноеми, снимките са страхотни! А за мястото нямам думи! Да ти е жив и здрав рожденика!   bouquet

Манана, внимавай с показването на такива шоколадови изкушения да не долетя от Пловдив.  Mr. Green

Стискам палци болничките да оздравеят бързо.  Praynig

Забравих да се похваля - тази сутрин най-накрая махнаха абоката. Лекарят я прегледа и каза, че вече е здрава и спира антибиотика. Няма да има повече ходене до болницата.   newsm44

# 247
  • Русе
Ехо - браво, чв Плами вече е ОК  Hug

Ноеми - честит рожденник, да ти е жив и здрав!   bouquet

Болничките бързо да се оправят  Rolling Eyes

Аз се лакирвах досега, после багаж трябва да стягам, но се чудя дали да не го оставя за сутринта  Thinking Заминаваме за с.Батово (от всички страни селото е обкръжено от гори) на 14км от Албена.
Хайде, като се върнем ще разправям, ако ми остане време  Embarassed ( след това ще забегнем на село евентуално при Йоан, че сме отпуска )

# 248
  • София
Наздраве на рожденика (може би още пие, доколкото познавам жена му!) и на шофьорката! Весели игри на Плами, весело изкарване на Елинини!  Hug Hug Hug

Ние сме добре, Шош вчера нарекъл възпитателката Марта - тиква и отишъл наказан.  Laughing Ми, извела го с "вътрешните" сандали навън и детето преценило действието като тиквенско...  Joy

# 249
  • Русе
 hahaha

Ние сме добре, Шош вчера нарекъл възпитателката Марта - тиква и отишъл наказан.  Laughing Ми, извела го с "вътрешните" сандали навън и детето преценило действието като тиквенско...  Joy

Добро утро, момичета! Аз пак съм най-ранобудна вкъщи  Grinning Като стане Дени ще ходим на детски празник с бате Енчо  Wink Елина, желая ти хубава почивка. При мен такова нещо  засега не се очертава  Tired
Хубав ден на всички   bouquet

# 250
  • София
Днес никой не пише. Rolling Eyes
Дани се събуди с Т и цял ден няма сваляне. Повърна два пъти. В яслата са казали, че имат такъв заразен вирус /научаваме го от родители, на нас никой не ни е казал/. Никол четвъртък го прекара, но петък беше репичка, дано утре и Дани да е ок.  Rolling Eyes

# 251
  • София/Варна
Клеми, след подобен постинг как да пиша каквото и да било?
Дано дани се оправи бързо-бързо.

# 252
Ели също е с температура от вчера вечерта. Гореща е като печка, има лек сопол и нищо друго. Казва, че я боли ту корем, ту зъби, ту крака.
Аман.....прегръдки за другите болнички.

# 253
  • София; Дружбето
Уф тея вируси с Т, направо не ми се говори. Дано се оправят бързо дребните.
А на Миша гледам най-накрая единия ктник е тръгнал да и излиза. Може и да и порастнат вискчи зъби преди да започне да ги сменя Crazy

# 254
С това променливо време, как нЕма децата да са болни ?!!! ...  Confused
Хайде бързичко, да им минава, на всички неразположени.  Hug

tsveta, на Ванеса преди броени дни едвам и избиха кучешките... Crazy кътници скоро няма да видим ...  Crazy Т`ва не, че нещо, трябва да ти говори, де, но да знаеш, че все пак сте напред с ма`трЯла  Laughing

Ноеми, прегръдки за теб и стискам палци за баща ти.  Hug ЧРД, на милото на патерици.   bouquet

eho82 радвам се, че вече сте здрави. Следващото посещение, в болницата да е само за хубаво.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт