Знаеш ли какво ми дойде на акъла:
1. можеш да разкажеш в полицията. Може и вчера да не са се впечатлили, но ако отидеш в районното да не е точно така.
2. Пусни тема и разбери дали други майки са имали подобни проблеми в същия район. Не вярвам келешите да идват специално от другия край на Сф, сигурно са местни.
3. Такива простотии се правят, за да се споделят. Може да ги пуснат във vbox, ако не те мързи, следи ги.
Ехо, аз съм обяснила на Пресиян преди месец, когато го учехме да ползва ВЦ. Ние с Крас спим голи или по гащи и той по принцип си беше свикнал са разликата в телата ни. За половите органи - Краси му показва как да пишка прав и съответно Писуна знае как правят мъжете. Бухтьо се сети и попита къде е на мама пишката (защото ме е виждал как ползвам ВЦ седнала), а аз обясних, че мама няма пишка. Не му показах какво има, а само през гащите, че пишка няма, не е издуто като при тати. Не знам дали е правилно, стана внезапно и не бях подготвена за такъв разговор, но досега не се е сещал да пита пак.

Сутринта се събуди с усмивка и каза, че вече нищо не я боли, аз така се зарадвах, но след малко пак увисна и вдигна температура. 

По-добре подайте сигнал в районното, със сигурност са месни и предполагам лесно ще ги отркрият ако решат.

Ето малко снимки и от мен ( прибрахме се в Русе и установих, че съм снимала без светкавица снощи и някои снимки са малко тъмни 
И сега детето ще има да се стресира. Не можаха ли да ги разделят като хората поне лелите. Убеждавам се за кой ли път колко малоумен народ работи там.