Отговори
# 270
  • София, Лагера
Селма, направо ме потресе!
Знаеш ли какво ми дойде на акъла:
1. можеш да разкажеш в полицията. Може и вчера да не са се впечатлили, но ако отидеш в районното да не е точно така.
2. Пусни тема и разбери дали други майки са имали подобни проблеми в същия район. Не вярвам келешите да идват специално от другия край на Сф, сигурно са местни.
3. Такива простотии се правят, за да се споделят. Може да ги пуснат във vbox, ако не те мързи, следи ги.

Ехо, аз съм обяснила на Пресиян преди месец, когато го учехме да ползва ВЦ. Ние с Крас спим голи или по гащи и той по принцип си беше свикнал са разликата в телата ни. За половите органи - Краси му показва как да пишка прав и съответно Писуна знае как правят мъжете. Бухтьо се сети и попита къде е на мама пишката (защото ме е виждал как ползвам ВЦ седнала), а аз обясних, че мама няма пишка. Не му показах какво има, а само през гащите, че пишка няма, не е издуто като при тати. Не знам дали е правилно, стана внезапно и не бях подготвена за такъв разговор, но досега не се е сещал да пита пак.

# 271
Привет на всички Heart Eyes

Как са другите болни днес? Ели пак цяла нощ беше с температура, оплака се, че я боли и гърло.  Sad Сутринта се събуди с усмивка и каза, че вече нищо не я боли, аз така се зарадвах, но след малко пак увисна и вдигна температура.  Tired

Селма, изумена съм съм от случилото се. Добре, че децата и вие сте добре.

Магнолия, да си жива и здрава, с много късмет!

# 272
Магнолиам, честит рожден ден! Бъди здрава, много щастлива, винаги влюбена и заобиколена с много любов!  Hug  bouquet

Селма, това и аз мисля, че ще бъде разпространено някъде и това е целта. Сериозно е и не е за подценяване. Представям си какъв ужас си изпитала  Sad Hug

Свилен знае, че тати има пишка и Сисо има пишка, а мама няма пишка. Често се къпем заедно и той често отбелязва мама няма пишка, тати има пишка.  Joy

Прегръдки и много положителна енергия за всички болнички!

# 273
  • София
Ахой, девойки!!!
Днес Дани все едно, че не е бил болен, дивее от сутринта с кака си и вече съм пред нервна криза.
Обяснявах, виках, наказвах, спирах детските филмчета, не и не. Обещават да слушат, седят кротки 5 минути и след това пак се почва.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 274
Магнолиям, честит рожден ден! Бъди все така лъчезарна, обичана и щастлива!   bouquet

Благодаря за идеите, момичета! Предполагам, че от сега нататък се започват въпросите.   Grinning

Селма, и аз бих се стреснала сериозно в такъв момент. За тях е било вид забавлние, но рисковете, както ти си казала, не са за подценяване.

Ехо, браво за Плами! А за къщата - ако искаш, давам координати. БТВ е 15 лв на легло...  Wink

Shocked Искам, искам, искам!

# 275
  • София
Уф, сега виждам поста на Селма. Аз лично бих издивяла, щях да съборя някой от колелото, колкото и гадно да ви се струва това. На нас ни се случи на Витоша един с колело да мине на мм и за малко да събори Християн, който носеше Дани на раменете си. Искам да ви кажа, че ако не беше с Дани, щеше да последва ответен удар. Там развиват скорост над 100км/час и е супер опасно!!! Щом си позволяват такива рискови "маневри" /съвсем нарочно/, да си носят последствията!!! Аман от тарикати!

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 13:52 от Klemy

# 276
  • София; Дружбето
Селма, аз бих реагирала доста остро в такава ситация. Най-малкото бих се въоръжила с пръчка и някой щеше да си ожули носа Crossing Arms По-добре подайте сигнал в районното, със сигурност са месни и предполагам лесно ще ги отркрият ако решат.
Ние се разходихме много хубаво, гледахме състезание с малки моторни лодки на езерото. Много им се кефя всяка година и на Миша и харесаха.

# 277
  • Русе
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАГНОЛИАМ!

Желая ти слънчево и безгрижно лято   bouquet

# 278
Селма, аз бих реагирала доста остро в такава ситация. Най-малкото бих се въоръжила с пръчка и някой щеше да си ожули носа
 Peace

# 279
  Mомичета, Hug
  Всъщност, явната агресия беше започнала след моята забележка към колоездачите да внимават,защото в градината има бебета,и ги упрекнах,защо всъщност са избрали точно това място за игрите си,след като  по принцип то е отредено за малки деца.Явно това ги е ядосало и са решили да ни прогонят.
  За острите реакции.....Само забележката ми ,как им разпали агресията,какво ли щеше да стане,ако бяхме започнали да сме по-остри?
  Само думичката "полиция" подейства.Добре,че една от майките се сети да им го каже и се хвана за телефона.

Ноеми,казваш да ги следя за "клипчето",но как?Имаш ли идеи?

# 280
Привет!
Ноеми,честит ти рожденик!Да ти е жив и здрав и многоооо да те обича и слушка!
Магнолиа,честит рожден ден!Здраве,благополучие и любов да съпътствад дните ти!                                   
Селма,това което се е случило ме потресе.Е гати пуберите.
Много се радвам Ехо,че малката принцеса е вече добре  bouquet
Ив,много ме развесели твоя сладур с изказването си JoyА бе те са опасни!
Много голямо  Hugза болничките и бързо да се оправят!

# 281
  • Русе
Магнолиа, Честит Рожден Ден! Много здраве и любов!   bouquet

Ние се завърнахме към 20ч - беше страхотно. Вчера с пристигането се забихме на плажа в Албена, а вечерта бяхме ето тук http://picnicgradinite.hit.bg/  След яки запивки снощи, днес изтрезнявахме пак дружно на плажа - неможахме да се съберем цялата група, но пак бяхме 23 големи и 4 деца  Crazy  Ето малко снимки и от мен ( прибрахме се в Русе и установих, че съм снимала без светкавица снощи и някои снимки са малко тъмни  Embarassedhttp://www.yanuari.snimka.bg/album.php?album_id=266620&pid=12913402

Хайде лека вечер, ако успея по-късно ще пиша пак. Ако не утре преди да изчезнем за седмица на село ще ви надникна  Wink

Всички дечица бързо да се оправят.
Селма - отвратителна случка   #2gunfire

# 282
  • Русе
Извинете ме за глупавия въпрос, но от къде мога да си свалям песни? Досега не ми се е налагало и нямам идея  Rolling Eyes

# 283
Магнолиа, да си жива и здрава и много обичана
Ноеми, да ти е жив и здрав рожденика и да те слуша.
Ноеми и Елина, много хобави снимки
Ехо, радвам се за Плами, повече да не боледува
Ив, с тази тиква ме разсме. На Плами любилия лаф е  " о мен"

# 284
  • София; Дружбето
Нашите кокошки в яслата решили, разбираш ли, че било много жега в нашата стая и от днес сборни групи. Всички приятелчета на Миша са в другата група включая и лелите #Cussing out  И сега детето ще има да се стресира. Не можаха ли да ги разделят като хората поне лелите. Убеждавам се за кой ли път колко малоумен народ работи там.
Айде оплаках се, сега само се надявам Миша да го приеме лесно и да си играе с познатите дечица и да свикне с непознатите

Общи условия

Активация на акаунт