Попътен вятър на порасналите ни деца!

• 28 986
  • 389
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Организацията вече е префектна. Нагласила е 3 приятелчета на комп. и ще има опции - обади се на приятел и помощ от публиката. Безжичното хендсфрии също е осигурено - стреляме и каквото стане.
Shocked
Аз също не разбирам за какво става дума и за кое по-точно да  стискаме палци .  newsm78

# 76
Е как за какво  детето има изпит в НБУ  Peace
Ще стискаме разбира се и поздравления за организацията!

# 77
  • София
Моят син има 5.78 по БЕЛ и 5.18 по английски,но според него има грешка и ще ходи да си проверява работата.За английския говоря.
Би ли ми обяснила къде точно се проверяват работите и кога !   bouquet

# 78
  • София
Аз ли съм тъпа или ти наистина ще стискаш палци на някого да препише успешно на кандидатстудентски изпит ?

# 79
Mili devoiki. sega triabva da se stiagame za priemnite izpiti!

# 80
Аз ли съм тъпа или ти наистина ще стискаш палци на някого да препише успешно на кандидатстудентски изпит ?
#Crazy
Браво на детето ?  newsm78

# 81
  • Пловдив
5.54 по български и 4.24 по география. Малко ми беше криво за географията, но като слушам как са се представили повечето и като се има предвид, че е от професионална гимназия резултатът му май е доста добър  Confused

# 82
Ariana, малко да се равеселим бе, скучно ще е иначе в темичката ако говорим само с академичен тон Peace
Успокой се , не си тъпа Hug

# 83
  • София
Aisha, стискаме до посиняване  newsm10

На тези, които се очудват-миналата година една позната се яви на кандидатстудентския в СУ с хендсфрий, толкова малко, че поставено с пинсета в ухото а майка и диктуваше от двора Момичето влезе и успешно взе втора сесия вече
Ако моята дъщеря го беше поискала и аз щях да го направя за нея Нима има майка, която ще откаже и ще предпочете моралните си съображения?Дори и предлагах да се пробва в СУ с моя помощ, че на мен това ми е вузът на сърце, ама тя си харесва избора и иска да учи в Датския, където е приета Ако се реши да влиза в СУ- веднага заставам в двора, въоръжена с нужната литература и почвам да софлирам

Vanq 66 ,
не се притеснявай, моята хубавица мин година в последният момент записа матура по география, уж като по-лесна-резултата беше поправителна на есен и до последно притеснения smile3511

# 84
е, явно аз съм идиот. Не бих го направила. Никога не съм ходатайствала, не съм се застъпвала. Поне за двамата големи. Малката още не е започнала.скоро един приятел ме упрекваше, че не било правилно да не и помогна да влезе- да платя примерно, защото на тази възраст имали нужда от помощ. Ами не съм съгласна. Да си облъска главата и така.в университета може да кандидатства  с години, не е като след 7ми клас.

# 85
Понякога трябва да помогнеш на детето си  Peace
Моя приятелка ходи 2 години на частни уроци по биология, баща и е фелдшер. Знаела е темите идеално.
Отива на изпит в МУ, излиза и казва "Тате, 5,50 или 6. Знаех идеално темата" Малко преди това един професор им е казал "Дайте 1500 и момичето е вътре", човека имал ама в къщи .Щял е да плати само и само детето му да е добре.
Проверява резултата СЛАБ 2  ooooh! Отива в университета да се разправя и и вадят чисто бели листи  #Cussing out
Кажете ми, мили мами ако детето ви се е мъчило 2 години и е учило като побъркано няма ли да му помогнете ?

# 86
Е, ако се е мъчила 2 години и все малко не и достига- не знам, може би ще и помогна. Но не и от раз, за да не се мъчи.

# 87
Не бих оставила детето си никога, ама никога на благословията на разни такива корумпирани професори. Ще направя каквото трябва!

# 88
Много ще ми е полезна тази тема, току-виж съм си преосмислила позицията. МАй като гледам съм единствена. Явно в моя телевизор е грешката.

# 89
  • Пловдив
Ами и аз си мисля ,че детето ми трябва да си отиде и да се яви честно на изпита. И явно съм с изкривено съзнание, щом не мисля ,че е нормално майката да застане и да суфлира отвън темата. И изразът
Нима има майка, която ще откаже и ще предпочете моралните си съображения?
Не искам да оспорвам моралните съображения на никой, но мисля, че досега е наша задача да формираме техните морални задължения. И да им даваме пример за това. Едно е да се попрепише на студентски изпит, но не на кандидатски, друго е майка ти да застане с радиостанцията и да диктува темата.

Общи условия

Активация на акаунт