"РАБОТИЛНИЦА ЗА НАДЕЖДИ" - ВЕЛИКО ТЪРНОВО

• 31 644
  • 713
  •   1
Отговори
# 195
Браво, момичета!   bouquet  С нетърпение чакаме да чуем подробности тук или на срещата в "Неделя"-та.

Приятна и успешна седмица на всички!

# 196
        Утре ще разказваме повече на срещата.Бозгунова ще е с нас духом,защото е направила обзор,за всичко свършено от работилничката през първото ни шестмесечие.Ще ви го прочета,в 18,30 ще дойде и Деси Енчева да поговорим за приемната грижа.Аз изпитвам страхотно удовлетворение от това което свършихме,направихме децата малко по-щастливи.Благодаря на всички момичета,момчета и фирми,които помогнаха това да се случи.Майче,на пощата ще ти напиша на кого да напишеш благодарствени писма и утре да ми ги донесеш.
       Целувки и успешна седмица!

# 197
Беше страхотно изживяване както за децата, така и за нас.
Във вторник ще разказваме  Wink

# 198
  • BG
Ако може, който има снимки от Лясковец да ми ги донесе утре, за да мога да ги приготвя за печат до края на седмицата, че след това с енадявам да изляза в отпуск  Peace

# 199
Etna писа: Момичета, Деси Енчева няма да може да дойде насрещата във вторник.

Това беше в другия форум. Все пак ще се видим в 18 часа в "Неделя"-та, нали?  Hug

# 200
Аз съм на линия.

Марти, моля те донеси няколко кутии от Фризолак, ако имаш свободни  Mr. Green Имаме 5 кутии с моливи по 24 бр, и ми се ще да ги прехвърля.

# 201
И аз съм на линия!

# 202
Тази сутрин лакирах гипсовите отливки и се получиха добре.
Но рисунките не стават за това, което си говорехме, защото листите са много тъмни и стари, а моливите бледи ...

Момичета, може би като ходите да занесете по един- два  скицника за всяка група и да помолите възпитателките да събират рисунките на децата.

Вчера разгледах, албумите които Розали прави на децата - разкошни са  Heart Eyes

И последно нещо, за което се сещам в момента,
ще празнуваме празника на августовските рожденици на 22-ри.

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 10:45 от devilkin

# 203
     Ако Бозгунова ви липсва,пускам ви една равносметка за шесмесечната ни работа,направена от нея....воала:

Скъпи приятели,
Не мога да не призная с какво вълнение пиша следващите редове.....
Изминаха 6 месеца и половина,от нашата първа среща,и началото на съвместната ни работа с децата,възпитателите и дирекцията на дома в с.Страхилово.
За тези 6 месеца ние направихме много.
Създадохме форум,в който да можем свободно да изразяваме мненията си ,да обсъждаме и планираме нашите акции.
Създадохме и направихме реалност нашата “Работилница за надежди”
Проведохме нашия първи великденски базар
Създадохме нашят сайт,нашето лого,избрахме нашите цветове.
Научихме имената на всичките 60 деца в дома.
Много пъти се смяхме и плакахме заедно с децата.
И реализирахме нашите първи акции:
*съдeйствахме на дома за получаване на компютър от областна администрация
*посредничихме на дома при дарение на монитор,100 бр.списане “Бърборино”,сешоар,нов балатум за една от групите,мартенички за всички деца,топки за игра,хавлиени кърпи,спално бельо,дрешки,обувки,и др.
*поставихме началото на отдавнашна идея за ежемесечно  празнуване на рожденни дни
*успешно приключихме дарителска акция в търновските детски градини за дрешки и обувки
*подарихме на децата тeатър за първи юни-денят на детето.
*направихме лични албумчета със снимки и спомени на всяко дете в дома.
*заведохме част от децата на цирк във велико търново
*заведохме част от децата на екскурзия до зоологическата градина в Ловеч
*заведохме част от децата за 3 дни на лагер в Лясковец

За да успеем да направим действителност всички тези наши начинания ние проведохме повече от 22 работни срещи,срещи със специалисти-психолози,социални работници ,приятели и съмишленици.Посетихме повече от 20 пъти дома,време,посветено на децата и общуването с тях.Празнувахме 3 пъти рожден ден,назабравими празници на детската радост.
Всичко това нямаше да бъде възможно без добрината на много хора,отделили от времето си,за да направят света малко по-добър.На всички приятели,съпричастни с нашиата работа-огромно благодаря!На всички случайни хора,които ни срещаха по време на екскурзиите-благодаря за милите думи към децата,за отделеното внимание и за човечността!
За мен е чест,че познавам всички вас,щастлива съм,че във ваше лице намерих прекрасни приятели,че прекарах наистина безценни мигове с децата!
Надявам се ,че работата ни ще продължи с нестихващ ентусиазъм,че сговорната ни дружина ще става все по-многобройна и още дълго време ще се радваме на тези прекрасни деца.
Още веднъж-благодаря!

# 204
За отчета и по-скоро за това, което сме свършили всички заедно мога да кажа единствено - радвам се че ви познавам, не се срещат често хора със сърца като вашите   bouquet

Мацки, качила съм снимки и клипчета от Лясковец на служебния сървър. Линковете са на другото място. След една седмица ще ги махна от там  Wink

# 205
  • BG
Утре ще ходя преди обяд до Страхилово, ако някой иска да дойде с мен има място  Hug
А в събота ще ходя до ИКЕА, приемам поръчки всякакви, даже сега е момента  Simple Smile

# 206
За да завърша деня, както започна, Simple Smile по-долу е писмото, което директорката на дома в Страхилово госпожа Петрова е изпратила в отговор на запитването на Раличка какви са отзивите на децата и придружителките им. Ето го:

"Здравей Ралица,
Благодаря ти персонално на теб и твоите родители за предоставената база и невероятно доброто обслужване. Благодаря на всички дами с големи сърца отделили от личното си време, за да бъдат с нашите деца, да им осигурят богато с впечатления и положителни емоции ежедневие. Децата се върнаха заредени с емоция и настроение, както и със самочувствието на "донесли почерпка" за останалите деца. Така настроението беше положително за всички деца от институцията. Служителките са с много добро впечатление, отчитат мероприятието като изключително успешно и смятат, че Вие сте били носещата товара на организацията страна, приемете и техните благодарности персонално към всеки от вас.
Благодаря Ви за всички предоставени щастливи мигове на нашите деца.
.........................
С много благодарност и пожелание за ползотворен отдих
към всички Светла Петрова"

И аз да кажа, браво на всички и че много ви обичам  Hug

# 207
здравейте работни пчелички Hug
аз вече съм на линия,макар че вкъщи има реална опасност да падне тавана и да се евакуираме набързо,но се моля това да не стане Praynig
ако ще се събирате в понеделник,както ви е традицията,да взема да дойада и аз Wink

# 208
Здравейте,

Аз съм навита за среща в понеделник. Тъкмо мога да покажа какво съм написала за кабинета.

Какво ще кажете за 18.00 в Неделя-та? Деси, за теб часът удобен ли е?

# 209
Здравейте,

Аз съм навита за среща в понеделник. Тъкмо мога да покажа какво съм написала за кабинета.

Какво ще кажете за 18.00 в Неделя-та? Деси, за теб часът удобен ли е?
да,удобно ми е Peaceсамо вторника няма да ми е удобен,понеже с една приятелка ще ходим на Зорба гъркът Partyако всички са съгласни за понеделник,ще е най-добре Peace

Общи условия

Активация на акаунт