Отговори
# 45
Мда, вече сте големи, няма нужда от термична обработка. Само да знаеш, че много засища Hug

# 46
Благодаря ви момичета  smile3525
Ей добре че сте вие...... Hug

# 47
Мечке,да ми сложиш най-новото заглавие на 1ва страница..... #2gunfire
Неди,тоя грис от хранителен го купуваш,нали?Утре отивам на лов за сирене.... Joy
Кате,много се радвам за вас. Peace
И налагам вето на всички болести,ама ха-не ги ли е срам вече тия гадинки да ни мъчат дечицата? Thinking
Айде още едно заглавие:
"В нелегалност ОКТОМВРИйчето премина- мама бърза кухня да му взима".....
Айде,отивам да сънувам още заглавия..И дано утре сме се опаричили,че днес харесах за момата една рокля ooooh!Каква красота само.............

# 48
Четох сега заглавията на другите теми.ЕМи не че нещо,ама нашите са най-яки Joy hahaha Joy
И в тоя ред на мисли-ние няма ли да си направим една среща?Национална?Моля ви да вземем да се организираме,че ехееее-ще стане бързо време за рожденни дни и на никой няма да му се пътува за първия Р.Д. на детенце...

# 49
Здравейте! Може ли да се включи още едно Октомврийче във Вашата тема Hug

# 50
vili6422, добре дошла! Гледам, че сме и близо с теб, на 15 мин разстояние (аз съм в посока Г.О.), а с Музето - на 1 час. Така че предлагам националната среща да е в Плевен    bigdance2
Музе, ако трябва още помощ с Word, насреща съм. Скайп име - като ника ми  тук.
И аз се притеснявам за сополките в носа на Митко, като суче, все едно съм му стиснала носа - много го мъчат. Иначе секрети няма навън.
Супата от кухнята е с месо всеки ден, както и яденето, не че много го кефят Митето. Тази вечер му давам супа домашна (на баба) и отваря устата, без да го залъгвам с играчки. Как разбира, че не е от кухнята, а? И трошици скумрия си похапна, не му е за пръв път. Масло още не съм слагала в попарата, май е време. Кажете какво масло давате?
Лека и сладичка от мен.

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 00:02 от kali_k

# 51
Привет мами, време е за нощната смяна.
Щях да си събудя детенце докато се хихикам с вас.
Музе и Мецанке  Hugстрахотни заглавия.
Неди на нас не ни дават супа и ядене, следвало бульон, пюре и кисел.
Или мъжо нещо не е разбрал newsm78.
За банана и запича доста.
Попарата правя без масло, още се чудя какво да взема.
Идеята за среща е чудесна, аз като гледам май сме от всякакви посоки, но е
важно желанието.
Кате чудесни новини.
И да споделя дадох на Митанко кисело мляко с няколко бисквитки - просто пискаше
от кеф, но няколко лъжички и край.Донахраних го с попарата и той дърпа купичката
да погледне вътре щом усети другия вкус.
Писах телеграфно, но едната ми ръка е заета с помпата.
Привет на новата мама, какво е бебчето, пиши и друго ще ни е интересно. Hug

# 52
Vili,добре дошла в Отбора...  bouquet
За маслото-гледам да има минимално количество вода.Първия път като купувах бях се заседяла повече от половин час за една опаковка масло.Туй беше скъпо.Май 16лв кг.Една позната пък взима само Президент,ама в нашия магазин нямаше....
Ой,спи  ми се та 2 не видя,ама Хриси клопа с биберона по таблата и пее ли пее..........
Ей,дайте сериозно да се разберем за среща-един уикенд някъде,естествено с децата,а може и с мъжете/ама без свекървите-моля,моля Mr. Green/. И нещо по-скромно от финансова гледна точка,че ще се озъбим иначе...Дерзайте..... newsm78 Thinking

# 53
vili6422, добре дошла! Гледам, че сме и близо с теб, на 15 мин разстояние (аз съм в посока Г.О.), а с Музето - на 1 час. Така че предлагам националната среща да е в Плевен  
Аз предлагам лятото на морето на някой къмпинг Crossing Arms, /мразя да пътувам/
Вили   wavey

# 54
  vili6422 добре дошла,разкажи повече за теб и бебка,дай снимки  Музе добра идея kali_k и аз съм за Плевен,на 20 мин. съм и до vili6422 съм близо на 10 мин.

# 55
  • Пловдив
ДУ на всички! Айде по едно кафенце за събуждане Wink

vili6422 Добре дошла Hug Разкажи малко повече за теб и малката

kali_k аз давам Президент. Незнам до колко е удачен избора ми, но на това се спрях. По принцип аз много харесвам това масло, та реших, че и малчо ще го хареса.

Между другото Алек е с нова прическа. Вчера с мъжа ми го подстригахме. Ми изглежда като едно малко рецидивистче Joy
http://lh5.ggpht.com/_3lPHsdWY0YY/Siao-aH5yWI/AAAAAAAAAIQ/8-C3w4 … s400/IMG_0088.JPG Който иска да погледне

Ех,че хубаво ще е да си спретнем една срещичка, ама трудно ми се вижда. Ние верно сме от всякъде, ама може да се пробваме де Peace

# 56
запис от мен  Hug

# 57
Вили, добре дошла Hug

Честита прическа на Алек Laughing Heart Eyes

Музе, тъкмо си мислех тия дни , че ти е време да си смениш ника Mr. Green

Аз съм ЗА среща, ама въобще не знам как ще успея. Между другото май сме от всички краища на България, та да се съберем някъде по средата. Какво ще кажете за Търново Mr. Green Mr. Green Mr. Green(шегувам се), просто много го обичам тоя град

За маслото едно майче по-горе беше писало, че помагало за перисталтиката....

# 58
# 59
Аз пари още нямам Crazy

Общи условия

Активация на акаунт