Отговори
# 30
Тедико, айди и да пишеш как го разтваряш, че не ми се хаби цяло пакетче - взела съм един Ябълка , ама изглежда така- Sick

# 31
Нинка, ами същото и аз съм взела Sick  То на пакетчето пише така: в 100мл. вода се разтваря бльоджичката и се изсипва в 350мл.вряща вода. Бърка се до згъстяване, гарнира се със смлени плодове. Аз сложих плодово пюре. Айде отивам да викам: Ауууу, колко е вкуснооо.... hahaha
Изяде го Shocked и за още питаше ooooh!

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 16:41 от tediko

# 32
И аз съм взимала такъв на Биосет. Добавих настъргана ябълка, ама много зелено и гадно на вид имам чувството, че бая боя има вътре

# 33
  • Бургас
Ниноче мерси за темичката  bouquet
Цвети и ние сме ходили на Шкорпиловци-за семейство с деца е ИДЕАЛНО Grinning
Тихо спокойно и приятно.
Сополките и аз оправям с Коларгол-вече съм като рекламно лице
само го хваля на мамите тук Grinning
Кате Hugда кажеш после какаво е казало докито Praynig
Никол ака 1-2-3 пъти според менюто.
Най-често е 1 път ама качествено Mr. Green
Влюбена Алек е бонбон Hug
МикроЕли и Никол хапе малката маймуна-хихихи
Като ми хване пръста или се нагоди да ми захапе рамото и гооолямо стискане пада Grinning
Пате ,а малкия как е ?
Аз се прибрах в най-големия дъжд щото не бях сигурна дали съм затворила прозорците,
намокри ме много добре,а Никол проспа целия потоп Grinning.
Оказа се чъм съм изкуфяла куха лейка Mr. Green
демек-затворени бяха Mr. Green
Теди а аз купих царевична Грис и ще правя за вечеря на Никол с нея Grinning

# 34
Ей на-до къде ни докара НОИ-децата сух хляб ядат и преглъщат....
http://img144.imageshack.us/my.php?image=sdc12356i.jpg

# 35
НИНА и аз съм като теб, с този цикъл - откачих.Хубаво че дойде, че вече се видях с две деца WhistlingМного ми е нередовен след раждането ooooh!

Nedialka, Спас отказва да яде Грис, а е бая прасенце hahaha

Кисел, един път направих, ни той не го хареса нити пак аз го харесах Naughty

Константина, хубаво си хапва малката, и аз трябва да му дам малко хлябче.

Да ви се похваля, имах днеска гости и донесоха един много голям Мечо Пух, много е хубав, но Спас още го гледа с недоверие hahaha

# 36
На всичката кочина вкъщи съм се хванала с "копи&пейст" на една темичка тук-Най-хубавите стихове за мама"....Ще си ги направя на книжка и майка ми има имен ден август месец,ще й я подаря да си подсмърча като ги чете.Ама ще си оставя едно-две копия и за мен....Голямо циврене пада,докато чета.Някой ако има познания на Word да свирка,че май ще имам нужда от помощ.Пък хайде,ще раздаваме копийца на Скайпа,че много яко "книжле" ще стане Mr. Green Laughing

И я кажете как мога да махам колонки?Както съм копирала текста и ми излиза ограден,ама няма делийт...Много съм и аз боса с тия техники....

# 37
Константина, remove borders трябва да направиш

# 38
Мечке,на ти едно "зъбато" заглавие:
"Зъбчета растат със сила бясна-ОКТОМВРИйчето ги чеше със коричка прясна!"
Ей,един тиквен медал шъ взема да си направя накрая....
И пишете,че не можете на заглавия само да ми смогнете Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 39
Е на върнах ме се от този доктор по гастро...(педиатър) - жената каза че детенце си хапвало добре и затова така и че нищо му няма.Обсъдих ме и менюто и каза че ако мога(финансово) всеки ден да му давам месо че било полезно за него и да почвам попарата а да не се подмотвам,че масълцето щяло да му оправи перисталтиката та така сега съм много Joy И се надявам и детенце да се успокои,той може да е нервен щото аз го стресирам - ужассс
Косе тебе верно не можем да те стигнем на заглавие,а за коричките скоро всички ще минем на това меню ако продължават така и при мен пише че утре ще ми преведът парите.Айде чао за сега Hug

# 40
  • Бургас
Кате  Hug Hug Hug бараво  ,супер за момчето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мятай го на мИсче и попарки  Grinning
И да кажа ,че Никол си хапна с удоволствие от Гриса  със съиренце и масълце Grinning
Доволна съм,ще имаме още нещо в менюто Grinning

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 19:37 от Nedialka_81

# 41
Кате, добре, че си се успокоила ooooh!, че и ти без душа остана.
Давай мръвките и това си му е....
Ама , Музе, някой ден ще се напи`ам от смях с тебе - тъкмо се прибирам от бирите и едва стискам

# 42
Как давате банана- плод. Трябва ли да премине през някаква термична обработка или мога и направо "суров" да давам?...

# 43
Аз дав Laughing Mr. Green пак тия гадни емотикони.Давам банана поузрял-трябва да покафенее обелката.Нито печа,нито варя.

# 44
  • Бургас
Аз давам хубаво жълт банан за десерт и м/у храненията Peace
Направо чупя парченца и пъхам в устата на Никол,
защото сама не си отръпва а се маже с него-хихихих.

Общи условия

Активация на акаунт