Отговори
# 15
само запис и ние,че диването се опитва да пробие кошарата с глава... Whistling

hahaha Joy

Уф, дано сте добре - ми ние акаме 2 пъти, някой път веднъж, някой път 3 , но рядко по 3

# 16
НИНА   bouquet

Ние имаме и трет зъб горе, проби найнакрая... ooooh! имаме едни познати, тяхното бебе на 8 и нещо месеца има 9 зъба   Wink

За почивка, мен ми се ходи на балакнче или на място като Сандански или Велинград, хем да се топкаме в минерлна водичка, хем чист въздух newsm01  grinning039.

За сиренето, давам Дунавия, режа си парченца колкото един кибрит и ги слагам в една купичка, която си стои в хладилника за да се обезсоляват Peace

# 17
  • Пловдив
Здравейте, момичета! И аз да се запиша в новата тема. Аз нещо съвсем започнах да пиша рядко, та чак ме е срам Embarassed . Иначе при нас положението не е много розово - разболях се, и за съжаление предадох и на малкия. И вече една седмица сополи и кашлица. Днес се чух с педито /тя беше казала да давам Проспан или Мукоплант за кашлицата и едни капки за носа/ и й казах, че няма промяна, та утре сме на лекар Cry. Дано да не даде АБ, щото хич не ми се ще. Поне Т няма и е в добро настроение, та дано се разминем Praynig

Иначе откакто излезоха двата зъба, само водопади от устата, зверско дъвчене на всичко, включително МЕН, но нъцки. Изгледи за други зъби - йок.

e_kateto ми нашия по един - два пъти на ден, но това от скоро. Преди на три дена по веднъж беше празник за мен. Та, ние не сме някакъв показател, ама аз да си кажа.

И при мен пари НЕМА. Такава криза ни е налегнала, че не е за говорене ooooh!

Тия дни го сложих в проходилка /бях се зарекла, че никога няма да направя това, но това диване не стои и минута мирно, та се наложи да измислям всякакви начини за забавление/ и имам повече свободно време  Wink

Поля, айде честито ви зъбче - бели и здрави да са всички!

Нинче, 10х за темичката   bouquet, екстра е. Айде момичета,до после.

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 13:25 от Vlubena

# 18
  • Пловдив
Да ви се похваля, вече и бусове започна да кара, и то разумно - с предпазен  колан  Grinning

# 19
И аз да се запиша в новата тема.
За акането от няколко дена нещо ми се спича и правим клизми Cry,дано да се оправи,че се притеснявам .И едни сополки има от доста време,слагам едни черни капки,ама все си ги има и му хърка нослето(не може да си поеме въздух както трябва).Вие какви капки сте слагали?

# 20
Цоп и аз в новата тема, супер е, нищо че Митко не ще да седи по корем и секунда. Що останало да пълзи или изправя. Прибирам надуваемата кошара за по-нататък. С проходилката се движи все едно го духа вятъра:)
За акането - веднъж на 2-3 дни (и то на гърне), нали не яде много.
И да го похваля - вчера изяде половин бурканче готова каша на Hipp. Напоследък успявам да му натикам цялата попара (с половин сухар я правя). Сиренето в попарата кисне докато свърши - 1 седмица примерно. Не че не му давам и солено - с къшейче хлебец, топнато в домат, много му се услажда. И кашкавал също. Но като не му хареса някое ядене, се прави, че повръща и често успешно... Глезанчо мамин е той.
Носът му къркори напоследък, но не ми дава да го доближа изобщо, намрази процедурата с ваденето на сополи и настава адски рев.
Освен двата зъба отдолу няма още друг, но отгоре се подава едно връхче от много месеци насам newsm78 Въпреки зъбчетата не ме е захапвал докато суче. Кога ли ще ми направи тоз номер?

# 21
e_kateto , дано  ви мине скоро-скоро PraynigГоркичките, как ли сте се измъчили с малкия.А иначе с акането е различно веднъж един път веднъж три пъти Rolling Eyes на ден, но много зависи от това какво е ял.
 Vlubena , и на вас бързичко да ви минава! fingerscrossed да не ви дадат АБ.И аз така за проходилката, но вчера го сложих(и настана едно спокойствиеееее Mr. Green) Страхотна снимка, голям сладур е bouquet
kali_k , а мен откакто му пораснаха си ме похапва от време на време Mr. Green,Забелязала съм, че когато не е гладен го прави.Понякога такааа боли Whistling

# 22
Ще ви изпозабравя,за това пиша бързо-вий четете пак бързо:
Мечке,да си имаме уважението-има 2-3 "Зъбни" заглавия,ама щом ти не стигат,ще се напъна-белким изкарам още некое hahaha
За суполите-Коларгол/правят го в аптеките1%р-р искате/ и физиологичен разтвор.Може да седи само седмица и се изхвърля.Но е много ефикасно.Капя физ. р-р и след 10ина мин Коларгола-ефекта е на 2-3 ден няма суполи....вервайте ми Peace
За зъбите- и ние сме като стара баба-няма никакви.За сметка на това днес на обяд омете от 2филии хляб коричката-и като свърши се започва един рев-майко.....И така заспа,стиска си залъка.Дадох и малко сирене-изкиснато-голямо млящене.Почвам я вече да й давам каквото има на масата/без меса и такива неща/.Тя само се надига и бърка в чиниите....Има и снимки,но после....
Дрисъка-2-3 пъти дневно,но може и 2-3 дни да не дриска-ич ми не е.Като й дам нещо по-така и си дриска,но с термометъра не бъркам Naughty Naughty Naughty
Влюбена,книжка има ли? hahaha
И на мен ми се ще да идем на море,ама май ще пълня коритото на село и туй ще е,ще пробвам и аз системата на Мечката,само дето няма да пия ракия,че наш'та е  ooooh! ами на биричка...Пък майка ми ще се забавлява с момата Mr. Green Heart Eyes

# 23
Мечке,изяла си едно "М" от заглавието...А може и аз снощи да съм направила таз беля Joy

# 24
АААААаааа, изяла си го ти Crossing Arms, оти ти се припи ракийка , нали hahaha аз копи и пейст правя, ей сега ще го турна

Ама нищо, че ракийката е като за разтривка hahaha Crazy, с повечко доматки става.

Още нямам пари, втори ден съм в цикъл и теча като...... с двете дяца съм у нас - к`во да ви кажа...... ША ВИКААААМ Crazy

# 25
Айде пак аз-да се похваля-имам превов от НОИ с дата,забележете 04.06.09.Което ще рече,че утре ще има кинтииииииии Party Laughing hahaha

# 26
Музе, га го видя, мари. Чакай пак да бъркам и аз Embarassed #2gunfire

имам ......таратанци Sick hahaha

# 27
Малиии такъв град валя тук  ooooh!, добре, че успях да се скрия навреме

# 28
Явно е същата вчерашна буря, дето тук ни мина с периферията вчера късно вечерта. Ужас Sad

# 29
Айде и ние да се наместим в новата темичка! Ниноч, тенк ю!
А този НОИ, ах този НОИ... Ми и аз проверих сутринта сертификата и к'во да видя намалили ми среднодневното обещетение от 22лв. на 20лв. Е как така бе? Shocked #Cussing out Twisted Evil Думи нямам... тоест имам и то много, ама не му е тука мястото smile3515 Писах имейл, пък да видим дали ще ме отразят.
Алекс също от няколко нощи се върти да спи по корем, ми харесва му на човека не го обръщам.
За козето сирене, то е най-близко до майчината кърма /млякото имам предвид, а от там и сиренето/.
Кисел сега ще давам за първи път, ще дам отзиви. На мен не ми харесва нито на вид, нито на вкус Sick

Общи условия

Активация на акаунт