Отговори
# 75
Гледам клипчето и ми идва всичките бебешоци да ги изям  Mr. Green  Hug

# 76
 smile3501 КЛИПЧЕТО Е СУПЕР  Hug

# 77
Няма ми Камелияяяяяяяяя Twisted Evil Joy Joy Joy  в клипчетооооооооо
Забравихте добрата стара Баба Меца hahaha

# 78
  • Пловдив
Айде пак аз  Sad Тъкмо се върнахме от лекар -  на АБ ще сме + сироп + капки за нос ooooh! Изобщо...тъпо ми е.

И на мен са ми превели парички, което е добре, че имам бая неща за купуване, а сем.финанси куууууцццаааттт.

Tsv newsm74 ,  клипчето е СУПЕР. А всички бебчета са едни бонбони

Муза, не случайно ти е такъв ника Wink, ами евала - заглавия за завиждане

Глутен въведох с бисквити на Плазмон. А от банана се опъпчи.

# 79
Здравейте отново! Благодаря Ви за топлото посрещане  Hug и много се радвам, че ме приехте във Вашата тема. Казвам се Виолета, а моята принцеска е Александра / родена на 17 октомври 2008 г. / Като Ви чета ме хваща срама-ние сме много напред в захранването- опитвали сме много домашни манджи Embarassed. Попарка хапваме от края на 5-тия месец, защото бяхме отказали в един период млякото. Педито ми даде следната рецепта: 1 сухар, 1 ч.л. захар, сирене, 1/2 ч. л. краве масло /ползвам "Елена"/ и вода. А за клипчето- smile3501 на авторката

# 80
  • Пловдив
vili6422 , ъ, какъв срам, какви 5  лева? Party Изобщо не би трябвало да се притесняваш - така или иначе всяка от нас захранва по свой начин и всички се разминаваме. Аз за попарата да попитам - това, което си писала в готово състояние горе-долу колко грама става? Щото аз пробвах, ама нещо не се получи. Втория път стана, ама с 3 сухара, което май е много, та затова питам.

# 81
  • в здрача
Няма ми Камелияяяяяяяяя Twisted Evil Joy Joy Joy  в клипчетооооооооо
Забравихте добрата стара Баба Меца hahaha
Качи й снимчица в албума, за да мога да я добавя.
Vlubena дано бързо се оправи малкото съкровище.

# 82
Ох аз днес дадох за сефте попара на Хрисито-изяде 2-3 лъжици с голямо мръщене.Останалото доизядох аз.Иначе само сух хляб може и аз й тикам сирене в устата....Яде и малко едропасирано пюренце-как млящи и"дъвче" само...умирам от смях....
И едно въпросче към майките хранещи бебета с АМ.КОлко време ползвате една чета за шишетата?Моята е на 3-4  месеца някъде,не личи да е похабена,ама ми се ще да я сменя....
Аз глутена въведох с кашите на ганчев-тия от бурканчето,племенницата беше тук и "крадяхме" от нейните няколко дни...ДОкато не изяде цяло.
Мецо,тебе ли?Как ще те забравим-никогаш....
Вили,няма какво да се притесняваш-всяка майка преценява сама как с какво и кога ще си захранва детето.Никой няма да ти се накара или смъмри.В нета сравняваме нещата и споделяме,но никой няма да те плесне с пръчка по ръцете Peace

# 83
Здравейте милички... Hug

Какъв колаж, какво клипче, какви заглавийца, какви деца... ooooh!просто нямам думи, възхищавам ви се на уменията...

За глутена-въведох го със каша "Зърнин М" на Ганчев, която и до сега си остава най-вкусната, която сме хапвали(двете разбира се, мама винаги прави повечко Joy)

Vlubena съжалявам за болничкия сладур, дано минава бързо Praynig...
  И ние сме от вчера с температурка-37,5...38, не и давам нищо, защото мисля че е от зъбче. Има обичайни симптоми-глези се ,не й се яде, само суче, мрънка и т.н. Дано е от зъбчоците, че ми е много миличка...

За банана-давам и да си ръфа. Аз й давам сама да си хапе от всичко-и бисквити и сухари,ябълки.всички плодчета и много добре дъвче на мама душицата Heart Eyes

За срещата-за съм с две ръце, тя Меги си е панталей-пътник още от корема, а таткото дваж повече, та няма проблеми, където и да е... Laughing

За хапането по време на сукане-ми още не се е сещало диването,правеше го когато още нямаше зъб,стискаше силно,но сега не... Whistling

А за парите-днес ми ги пуснаха най-накрая Party

Спирам, че май стана дългичко   ooooh! Hug Hug Hug, а и имам да prostor clean clean clean

# 84
  • Бургас
Здравейте хубавицииии Hug
От сутринта около 10 пъти сядам и после ставам от компа-все изниква нещо Grinning
Първо добре дошла на Вили и малката Алекс  bouquet
И да знаеш че и ние сме Всеядини Joy
Музева девиза на Мечо е супер актуален newsm62
Моята четка е на 4м и не и личи особено,но ще я сменям тия дни,
нали се опаричих Peace
Кали и мен Плевен ме устройва,нали е на 15мин. от село smile3534
При нас супите не всеки ден са с месо.
Днес беше постна градинарска Peace
за второ -Пилешка кашичка
за десерт -Лимоново кремче
Никол излапа кашичката за обяд,за което се и хваля-Фук-Фук Grinning
И всичко е с мънички парченца,но засега тоа не е проблем за моята щерка Wink
Десерта все още се двуомя дали да го дам newsm78
май само ще го опита 4-5 лъжички и ако всичко е наред ще и го давам от Вторник нататък.
Влюбена Алек е супер сладък и въобще не мяза на рецидивист Grinning
Много кофти за АЧ ,но щом се налага значи го пие милото Hug
Ниноче аз се опаричих newsm44
към 10ч Камито ми "прошепна"по скайп-а че има парички
и ООО Чудо аз също имах Grinning
но както  итпри теб 40лв по-малко Crossing Arms
Кате мила нееднократно няколко вече от мамите са канили момичетата от другата тема да пишат тук.
Отговора за съжаления винаги беше -Не благодаря Sad
Но и никого не са върнали от другата тема де.
Мисля,че щом модовете са позволилил две теми вече връщане на зад няма Sad
Да кажеш после как се "плували" Hug
Пате повечето мами ,които пишат и копват постовете в двете теми го правят ,
защото се чустват близки с момичетата  и от двете мсета и не искат да пренебрегнат някой Peace
Алекс най-накрая слезе от тоя  балкон Hug
От два дни поне те виждам там и днес щях вече да те питам що не ни навестиш и писмено,не само визуално Hug
Дано нашата астрална близначка се озъби и се усмихва още повече Hug

АА и да допълня ,че клипчето  е супер сладко-то и не може да е друго с тия прекрасни бебешоци Hug

# 85
Вили, родени сте на малката ми на датата (каката ми е на 16 октомври , аз съм на 28) все октомврийци Laughing
Влюбена, аман от антибиотици, ама по-добре да си вържат гащите лекарите, щото са много малки човечетата. И аз бих дала, ако ни го пишат Sad
Tsv, имам,чедо , снимка там, ама е на бебето с каката, да качвам ли нова, сигурно е в другото албумче.
То и на Елипепова май  е в другото.... newsm78
Александра, дано изскочите с ново зъбенце Hug

Благодаря за труда, положен за клипчето и колажа Hug

# 86
Привет и от мен, днес нямах нет, но сега вече ви прочетох.
Отзад - напред- Неди крема е с прясно мляко и ако не си го въвела
наистина е хубаво да и дадеш няколко лъжички.
Александра 85 приятно е отново да си сред нас, дано бебка не
повишава повече температурата.
Музе и ние трудно проядохме попарата, но сега му "плющят" ушите
като хапва.
Tsv -   bouquet браво бе мамче, с две дечица и склипчето се справи.
Аз мисля само, че Рая е на Барзова не на Трикси.
Ниел глутен въведох с бисквитки.
Ако ви кажа какъв екшън е вкъщи.Каки , приятелките и приятелите, викат ,
смеят се бебо иска при тях, ужас, събуждат го, а ваканцията сега започва. #Crazy
До после, че ще хапваме.

# 87
Музе, ако четката ти е като моята виж следните неща Laughing , айди дърта Мечка акъл да даде - отпред, където е гъбата, самата гъба е хваната с тела. Изправи тела и измъкни гъбата (та е от два-три резена гъба, нали). Отрежи си от нова гъба две-три дълги парчета и си ги завий пак с тела Joy Аз така направих. А самите ПВЦ ресни, виж там до тела, откъдето тръгват, дали не са останали парчетии жълтеникаво мляко. Ако има там храна, сменяй цялата четка, иначе си смени само гъбата и си готова Hug

# 88
Мецо/колко мило и нежно само hahaha/,много съм саката с тия две леви ръце.Четката ми е на Нуби и май беше 6лв.Ще взема да я сменя накрая.
Рая е на Бързова. Peace
А Христина днес е отврат безподобен-само иска д адокопа нещо-аз недавам,тя пищи и се тръшка/на майка си е инат/...Едвам съм я изтърпяла...Голям е киселяк днес.
Мецо,пак ти мерси за армагана.Попуквам го от употреба.Наредила съм пюрета в част от тях,а в едно кисне елда за каша.Що ли не си ми по наблизо. newsm78Щяхме да сме дупе и гащи.Вервай ми.
А клипчето е много яко...Само си го връткам,мъжо пощръкля.... Laughing Mr. Green

# 89
  • в здрача
Новия допълнен клип и с корекциите
http://vbox7.com/play:6ede8506

Общи условия

Активация на акаунт