Отговори
# 105
  • Бургас
Добро утро и от нас Hug
Никол прехвърча от край да край в стаята с паяка и е много щастлива Grinning
Нощес малко премрънкваше и към 2ч я взех при нас ,
върнах я в нейното креватче чак към 4,30ч-малка лигла Grinning
Днес ще трябва да пазаруваме пампи-мампи,пюренца и т.н. и това означава,
че пак ще се обезпаричим Sad
Ама карай да е весело Whistling
Тинко и ние имаме приятели ,които така си купиха апартамент за смешни пари.
Ама имат точните познати,а ние НЕ Crossing Arms
Тъй че ако имате възможност възползвайте се Peace
И дано днес най-накрая вземеш епикризата на Хриси.
Мерси за песничката ,найстина е приятно да започнеш така деня Heart Eyes
Честита осминка на малката нежна принцеска Сияна на Кристофер/Сикониум/ Hug

# 106
Музе, сметни си наема и евентуално една месечна вноска по кредит за жилище и преценете......

Неди, много ти галена муцата Heart Eyes

Аз съм ЗА пиенето и клюките - айди де- то май за мен дали Плевен, дали Търново... все тая Mr. Green

Ками, така поне с пенсиите ще сте наред(дай боже, че както се сменят законите)

# 107
  • Бургас
Мецо галена не амииииииииииииии Grinning
И ние сме на квартира и понеже сметнахме по твоя метод
ни излиза по-евтино да живеем на квартира Laughing
Моя приятелка имат ипотека и внасят по 700лв на месец -това за 25г.
апартамента е 2-стаен.
А ние плащаме 200 лв. за гарсониера,ама е с гооооляяма кухня и е супер удобен.
Та в тоя ред на мисли ние повече от 400лв на месец ни моим си подзволим за вноски
и затуй си квартиранстваме Joy
Половината ни познати изнемогват в момента ,щото имат ипотеки.
А тези с деца са в ужасно положение-броят стотинките.
То като цяло всички се обезпаричихме Crossing Arms
И да се оплача -Никол пак се удари  Sad
засили ла се наща мома с паяка и джаааааааас в една кутия,която е под
едно бюро и отскочи и се удари в ръба-и естествено рееееееев Cry
Вече се чудя какво да я правя-половината къща е облепена и заградена,
а тя намира нови начини да се удари Crossing Arms
Та имате ли идея мога ли да я мажа с нещо ,за да не посинява,
че ще ме емнат че си малтретирам детето Grinning
То и аз съм със синини постоянно,ама аз съм дърто магаре вече и не ми пречи Grinning
Иначе засега мажа по бабиния метод с олио и уж има полза,ама не е голяма.

# 108
  • в здрача
Мечка Малинарка малката е кръстена на майка ми - Фроска, с малка модификация, че Ефросина повече ми харесва. Името е гръцко и означава веселие, радост, удоволствие. Макар гръцката жилка в семейството отдавна да е претопена, името си остава. Поразрових се докато се чудих какво име да изберем и понеже ми харесва името още от дете не се поколебах. За всеки, на когото му е интересно значението на имената http://imena.hit.bg/06E.html. Иначе Ефросина е била българска царица, първата съпруга на Тодор Светослав, макар че тя била просто дъщеря на богат византийски търговец, но именно благодарение на нейното злато Тодор се качва на българския трон през 1300 г. Справки http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D1%84%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B0. Другата ми дъщеря е кръстена на свекър ми и носи пак име на българска царица - Теодора /нея всички я знаят/, та решихме да спазим традицията.  Grinning

# 109
Уф, много скъпо в Бургас, бре Rolling Eyes......

Взимаш Арника -хомеопатични бонбонки. При всеки удар даваш по 1 бонбонче, разредено във водичка, вечерта още 1 дозичка. Само че потенция 9.
Не позволява да излизат отоци и синините, ако въобще излязат, се разсейват страшно бързо.

Tsv, прекрасно..... Знаех, че е историческо име, но не и откъде произлиза Hug

# 110
  • Бургас
Цвети бях забравила историята Hug
Мецанкеее  Heart Eyes

# 111
  Музе аз съм ЗА казвайте кога и за 20 мин. съм там  Hug

# 112
  • Велико Търново
Ох, ако решите да е в Търново...  Hug

# 113
Уф, много скъпо в Бургас, бре Rolling Eyes......
Тъй, тъй  #Cussing out
Ама пък сме готини хора  Joy Joy Joy
За среща много ми се иска, ама не ми се пътува, особенно лятото  Rolling Eyes

# 114
Момичета, бързо за съвет : след малко отивам на прощъпулник подарък трябва ли да нося  newsm78

# 115
Вземи някакъв предмет,който ще оставиш на детенце да си избира.Да му го нарочиш дет се вика.

# 116
Неди,и аз за Арниката щяш да ти кажа.
За наем или кредит-предпочтам да се напъна,ама да плащам мое.И ние сме на 200лв.Кухня,хол и спалня,2малки тераси и килер/мечтата ми/....Ама голо беше,сега малко по малко слагаме.А и по детето си вървят разходи-всяка една знае.За мен откакто се е родила малката съм си купила едни дънки,едни анцунг,3блузи и едни чехли...Мъжо е още по-икономичен.....Ама днес влязох в бебешкия магазин-2кутии млека,едни кус-кус Плазмон и една пудра--30лв.Оня ден пак така,само че памперси и една каша....
Ефросина..... Peaceмного ми харесва и на мен.Нестандартно име....Айде сега сещайте се коя героиня от български роман май беше се казваше така...Или май беше Ефросиния....Дали не беше Талев? newsm78 Сега ще питам чичко Гугъл....
Айде де,другата седмица-уикенда една плевенска мини среща.Иначе юли на Търново,щото трябва с ръжена да ви ръчкам една по една.От мене домашната ракийца....Една цъкленка специално за Меца ще отделя,да си кръкаме и клюкаме........Ех,мечти..........
Ааааа,взех епикризата.Сега чкам цекцията.Мъжо естествено го няма.Ама поне я е платил...ПОсле ще има и снимки.

# 117
Ние двете с бебока няма да стигнем до морето това лято.... smile3516

Ще пратя таткото с каката при бургазлии да се видят, че много се обичат (верно сте готини хора Hug)
Ние ще си седим на село..... Sad

# 118
Мецо,кое ти е селото?Аз много обичам лете под асмалъка да заседна на раздумка....

# 119
И на биричка Mr. Green

Ами като почина баба тук в градчето, нашите продадоха апартамента и взеха една къщичка порутена в Памидово, на 15 мин от Пазарджик. Постегнаха я и така там.... Винаги ми е било мечта да си имам село и къщичка..... Друго си е. Като пусна каката там, като цигане става - цял ден е с хлапетиите из калта из вадите ooooh!...болести ли, кърлежи ли..... пращи от здраве , та се къса.....
После зимата в къщи - все болни Sad

Общи условия

Активация на акаунт