Май 2005- Тема 127

• 16 306
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Красони, честито и от мен! Лека и безпроблемна!

При нас нищо ново. От другата седмица градината на Теа почива един месец. Още се чудя какво да правя - от една страна ще е по-добре да е на въздух на селото на свекърва ми, вместо в клубче, където дори няма двор, от друга страна ми е притеснено така.. ще видим...

Водих я на Ледена епоха 3 - 3д, в неделя - много й хареса, макар че в началото, на рекламите на Хари Потър, реши, че иска да си ходи, но после геройски издържа до края.

Това е горе-долу от нас.

# 226
Мартеа  Hug
Дано малката не боледува повече това лято, а и не само   bouquet
Лека вечер

# 227
Ехооо, къде сте всички?
Хайде на отчет - кой беше на почивка, кой ще ходи тепърва, как са децата, а мамите им?  Hug  Снимкиии??  Wink

Мартеа, нали имаше опция за клубче близо до работата ти. Какво стана, отказа ли се?

Краси, честито мъжленце и от мен! Само здраве да е, до края!  Hug

Ние сме добре, чук-чук. Пускам Насито в отпуск три дни,  Laughing пращам го при майка, да си почине и той от градината, дет' се вика. Планувам моята отпуска в края на юли и началото на август, но да видим как ще я изкараме. Това накратко от нас.  Hug

# 228
Ние сме добре,мисля тия дни да ходим на море с Никол- на Слънчев бряг за 5,6 дни.
Днес отиваме на басейн на Черната котка!

# 229
Мартеа, нали имаше опция за клубче близо до работата ти. Какво стана, отказа ли се?

ахам, имаше такава опция, но: това значи да пътува по 3 часа на ден с мен в транспорта, да стои по цял ден затворена буквално под стъклен похлупак, на климатик, без да има опция за навън. Освен това, ни дойде изравнителната сметка за газта - 920 лв., които трябва да платим до края на август. Без коментар.
Паралелно,  свекърва ми е в отпуск, но не иска да гледа Теа на Банкя, а на селото си. Сигурно си е права. И така - колебая се, но май ще я пусна в крайна сметка на село, ако не мисля егоистично, а за детето все пак, там ще й е по-добре...

# 230
Биренка, мерси за пожеланията  Hug
За почивката ние не знаем кога ще ходим, че мъжо имат много работа и се очертава най рано края на август море, а балкана може да го пропуснем.
Веси е на градина и имали случаи на скарлатина от петък когато не беше на градина да видим, дано да и се размине.
Снимки от мен ето тук http://community.webshots.com/user/krasi7909204398
Дано да успеете да ги отворите
Лек ден на всички, Мартеа дано да вземеш най доброто решение  Hug
Преди време бях питала за ivi2000 някой има ли инфо за нея  Sad

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 12:05 от Krasoni

# 231
Мартеа, аз бих ти препоръчала да преодолееш притесненията си и да пратиш Теа на село. Със сигурност там ще й бъде по-добре. Миша ходи на три пъти за по няколко дни на село при майка ми и беше направо във възторг от всичко там, беше казала, че никога няма да се прибере. Дори само това, че е доста по-хладно и че може съвсем спокойно по цял ден да е навън, на мен са ми достатъчни.
А и нищо не ти пречи да пробваш за една седмица примерно и ако нещо не е наред, да прибегнеш до клубчето. Hug

# 232
Мартеа и аз мисля ,че селото е много добър варянт,ако имах село щех да я пра6там постояно там.

# 233
Да, май така ще стане, живот и здраве. Иначе, Феъри, тя свеки има 10 дена отпуск само, през другата част от ваканцията, щем, не щем, ще е в София.

# 234
Е, в такъв случай какво го мислиш - нека постои тия десет дни на село, пък после ще се върне в София, един месец, че и повече в клубчето ще й дойде много, гаранция.  Миша си е с мен и въпреки това след седмица-две вкъщи издивява и започва вече да се чуди какво да прави.

# 235
Тук настана голяма суша, къде сте момичета???
А жегата днес е просто кошмар  Tired

# 236
  • София
Красони, честито ти синичко!  Grinning
разгледах снимките - много усмихнато детенце е щерката ти  Grinning
мойта все сериозно го дава, от бебе си е такава

Мартеа, не се чуди, пускай го детето с бабата. На Ема градината целият месец август ще е затворена и Ема ще е при майка ми в Пловдив. Ние ще ходим всеки петък за уикенда.

Подозирам, че повечето са го ударили на ваканцийка, затова не пишат. Аз попрочитам, но рядко имам достатъчно време да пиша.

Нищо ново около нас, освен че ни застигна кризата, но се оправяме някакси.

малко снимки и от мен

# 237
Паралелно,  свекърва ми е в отпуск, но не иска да гледа Теа на Банкя, а на селото си. Сигурно си е права. И така - колебая се, но май ще я пусна в крайна сметка на село, ако не мисля егоистично, а за детето все пак, там ще й е по-добре...

И аз плахо от същия ъгъл да потвърдя че е по-добрата опция да преглътнеш себе си и да я пуснеш. Нашата баба свеки също си е дала заявка за дете за седмица, две при нея и също ми е супер притеснено, защото първо не го е гледала сама никога, второ е далеч, но пък детето ще разнообрази от градината. Та така... давай смело, пък ще мрънкаме дружно.

Та такаааааа добрютру! Аз се губя напоследък, но имам доста работа в офиса, седим повече навън с детенце и все нещо трябва да изостане. Калоян се опита да изкара два различни вируса тая седмица - първо Т с гърло, после ентеро... ама се справихме без забележки.

На бързо мернах някой с нова лентичка - Красони честито! Лека и безпроблемна!

Хубав ден!   bouquet

# 238
Гуш, Tia мерси за пожеланията, а щерката наистина е доста усмихната, отговаря си на името  Hug
Гуш дано скоро да отмине тази криза, че става страшно  Peace
Ние днес приготвяме басейна и Веси е много щастлива ама ще чака до утре да се стопли, че количеството вода е доста.
Лек ден на всички и никой обаче не ми каза какво става с ivi2000

# 239
Гуш, малката е супер сладурана и винаги съм се възхищавала на интериора в на майка ти къщата, да не е някъде в стария град?

Общи условия

Активация на акаунт