Май 2005- Тема 127

• 16 313
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Феъри, Косето ли те изтощава толкова? той досега кротушан го раздаваше?  Flutter

# 211
Малейна, и двамата са изключително кротки, разбрани и послушни деца, просто в това отношение мога да кажа, че съм голяма късметлийка.
Обаче - сутрин стават към 8-8.30ч и оттам нататък започва една въртележка по хранене, преобличане, готвене, чистене, пране, гладене, пак хранене, пак подреждане, защото къщата вече е станала на кочинка, междувременно ме гризе съвестта, че вместо да обръщам внимание на децата си, аз се занимавам с тъпото домакинстване, в един момент на Миша й доскучава и започва да мрънка, аз зарязвам всичко и излизаме, после като се върнем обаче всичко се е натрупало и така, докато не си легнат, което не се случва преди 10.30ч.И като си легнат, аз оставам да пооправя, та на другия ден да не е съвсем зле положението. А на всичкото отгоре Миша отказва обедното спане или ако случайно заспи, то задължително Косето е буден в този период. Което автоматично означава, че аз мога да имам свободно време само вечер след като заспят. Но разбира се, Косето се събужда по 3-4 пъти да суче и понеже аз не искам да го научавам да спи при нас, а и заради Миша - нали двамата си спят в стаята, не искам да взимам Косето и тя да ревнува, цяла нощ се разхождам от едната стая в другата.  Crazy И това е ден след ден след ден. Имам моменти, в които съм добре, но в други направо полудявам. Като цяло умората ме пречупва, не толкова  еднообразието примерно.
Извинявайте, че ви го заливам това върху главите, ето защо не пиша, много мразя да се оплаквам, в крайна сметка това са си моите деца, моята къща и трябва да мога да се справям с тях.
Днес майка ми взе Миша за няколко дни, та се надявам да успея да си почина и да сложа нещата в ред Simple Smile

# 212
  • София
Феъри, така е в началото..не е лесно, само здрави нерви. Ще свикнеш, ще започнеш да правиш компромиси с някои задължения и така.  Няма какво да те лъжа, че само при теб е такова ежедневието. И аз бях пред полудяване, но изпаднах в нещо , като транс и го преживях. Сега нещата се натамъниха. Дали свикнах, нещо промених несъзнателно или просто децата порастнаха- не знам.
Кураж и ще видиш, че като попорастнат малко ще ти полекне- един режим, хранене, играят си заедно. Стискай зъби, докато отмин епериода  Hug

# 213
Феъри, знам че няма да успокоя, но само да ти кажа, че въртележката си остава дори и децата да са по-големи....децата са си деца,независимо на колко год. са-това могат да го потвърдят и мамите с по-големи дечица като Мери, Бубето-просто ангажиментите са други /училище, частни уроци, пубертет  ooooh! /...
Деси, направо екшън е имало при вас.....

При нас нищо ново....Симона утре я пращам пак на море с майка ми в Слънчев бряг, но Иса е залепена за мен като гербова марка....все още не е спала никъде без нас.....та така...

Днес седят си двете и гледат някакъв детски канал и видяли да рекламират кученца и котета с бели памперс гащички, които като се намокрят си променят цвета на розов или син ..............и познайте такова мрънкане беше, докато най-накрая не издържах и ги заведох в Хиполенд за въпросните добитъци....и сега само ги къпят и подсушават Laughing.....

# 214
Дианка, знам че е така и започнат ли да си играят сами ще стане доста по-лесно. Даже и сега Миша много ми помага, защото занимава Косето, когато имам работа, а той търси внимание. Да не говорим, че докато Миша беше на градина, всичко си беше наред, защото така ми стигаше време за всичко, така че съм оптимист, септември ей го къде е Laughing А и август месец мъжът ми ще е отпуск, та ще е доста по-леко Simple Smile

Валя, така е, знам Simple Smile

# 215
Здравейте ,аз сам добре,Ники е при баща си и много е щастлива.Аз съм се отдала на релакс!
Феъри кураж,няма как.

# 216
Hello и от мен!
Като чета какъв е екшън с две деца, чак сега май си давам сметка с какво съм се захванала  Wink
На морето си починахме страхотно - беше спокойно, слънчево и приятно.
Despina, Митко също мина през някаква дълга серия от болести и лекарства - почна с конюктивит, после направи отит, накрая бронхит. Борихме се 1 седмица с локални медикаменти, температура имаше само в началото 37.1 и накрая на морето почнахме антибиотик Augmentin заради ужасната кашлица. Това бил "модерният" вирус, горкото дете- пи(капахме) общо 11 вида илачи.
Като отидохме при майка за 5 дена пък са опъпчи целия от насекомо или храна и почнахме друго лечение.
Важното е всичко да свършва добре!
Целувки на дечицата.

# 217
Здравейте и от мен.
Ние сме добре, Веси ходи на градина, а аз последните две седмици се бях отдала на скитане със сестра ми, жалко че всичко мина бързо и тази нощ към 3.00 часа майка ми, сестра ми и племенника потеглиха за летището и сега вече трябва да са в Германия и оттам да летят за Флорида.
Но какво да се прави такъв е живота, всеки със съдбата си.
Чета ви за гледането на две деца и се подготвям психически  Crazy
Пожелавам на болничките да оздравяват бързо и да има само здрави деца през лятото.
Ние на море ще ходим най вероятно след средата на август само да сме здрави до тогава.
Пожелавам ви приятен уикенд макар и не толкова слънчев.   bouquet

# 218
Ех това време,Ники вчера беше при мен,много исках да отидем на басейн ама...

# 219
Здравейте мили майчета.
Да се похваля ще си имам Мъж Simple Smile
Днес трябваше по спешност да отида на преглед в клиниката, че имах малко зацапване на обяд и следобяда.
Слава богу всичко е Ок и сега пия магнезий.
Дано да нямам повече такива инциденти.
Лека вечер

# 220
  • Bristol
Krasoni, честито ти мъжленце Wink
Вале, права си, малки деца, малки проблеми, пък и финансово май по-евтино излизат, дори с памперсите и пюретата  Laughing

# 221
Краси, честита синя панденка! А ти си пполежавай повечко,,,,знам, че е трудно да се лежи с дете, но колкото можеш ....
Мери, финансовата страна въобще не я засягам-излишно е /то претенции към дрехи , по точно към марки, козметика, прически/

# 222
Кросони 4естита синя чертичка!
Ники вече е при мен,мислим за басейн нещо ,но ще видиме...

# 223
Красони, честита ти синя радост!Пожелавам ти занапред да се радваш на лека и безпроблемна бременост!

# 224
Благодаря на всички за пожеланията  Hug
Аз съм добре надявам се това да са били отрицателните емоции  Praynig
Лек ден

Общи условия

Активация на акаунт