Май 2005- Тема 127

• 16 459
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
  • Bristol
Мери, къде се загуби толкова време ти?  Naughty Радвам се да те видя.
Рядко, но редовно се включвам   Hug

# 196
  • София
Благодаря момичета, че сте се сетили да ми честитите рождения ден!   bouquet

Вече станах на 38 и проблемите не свършват. Рядко се включвам, защото нямам с какво да се похваля.

Сега обаче мога да се похваля, че миналата седмица беше страхотна за мен. Ходих на Калиакра рок фест и Dream Theatre ми пяха в навечерието на рождения ми ден. Миналата година ми пя Дейвид Ковърдейл.
Отседнахме за една седмица в Слънчев ден и времето беше страхотно - без нито капка дъжд. Щяхме да сме в хотел Отдих, но местата бяха свършили отдавна. Хотелите на Слънчев ден не са кой знае каква хубост, но пък мястото е страхотно - много чисто, спокойно и свежо (гората стига до морето). Ели много се изкефи, даже я водихме на концерт на Motley Crew, за да види какво е това концерт. Е, стояхме по настрани, но ние и не сме фенове на групата. Някои семейства бяха взели децата си на първа линия и не знам как са издържали горкичките.
Втората вечер свириха Скорпиънс, но си оставиха ръцете, както се казва. Опитваха се да свирят твърд рок, но това не е тяхната музика. Хората бяха дошли да чуят старите им балади.

# 197
Здравейте момичета!
Остава ми малко време,но така е с две деца.Прочитам ви,но няма какво да пиша.Миналата седмица Радо изкара някакъв вирус с тридневна температура,от днес и Данчо е с висока температура.а се каним в четвъртък да пътуваме за Златни пясъци.Дано да овладеем вируса.Това е,дълга ме зове,даката почна да мрънка

# 198
Здравейте майчета, аз днес бях на преглед, но лекарката каза, че е рано да се каже какъв е пола, в края на месеца ще съм пак и тогава ще насрочим и за 4D ехограф. С бебо всичко е наред има си всичко както се изрази лекарката и си ръкомахаше както винаги безгрижно.
Лека вечер

# 199
Здравейте, и аз се завърнах, бях за 3 дни до морето,изкарах чудесно.
Красони ще чакаме да кажеш...

# 200
Мартеа, от колко часа ще излъчват поклонението пред Майкъл Джексън, знаеш ли? Вчера май мернах, че БГ време е 20ч.
За инфо - по ПроБГ (до скоро ТВ2) ще излъчва пряко церемонията - това видях в нета.

# 201
Ренка, директното излъчване започва около 20 ч. - плюс-минус 5 минути.

# 202
Ренка, директното излъчване започва около 20 ч. - плюс-минус 5 минути.

Гледах го,  браво на ПроБг

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 10:20 от buba76_

# 203
Темата ни съвсем умря. Жалко...

# 204
  • София
Явно всички сме в някакъв апатичен период.  Rolling Eyes Или може би заради хубавото време.
При нас тече подготовка за морето с пълна сила. Отново ще сме на палатка Simple Smile Идея си нямам как ще се съберем в колата...този път ще влачим и кучето  Laughing Малко ставаме мазохисти  Mr. Green

Общо взето по цял ден тичам нагоре-надолу или говоря по телефона. С нетърпение чакам морската почивка.

Има ли болни дечица? Скоро никой не  е докладвал.

При нас Павката май от утре пак ще е с херпеси...сега му видях едни пъпчици по гърлото, отказа да яде....още няма темп, нооо...моля се да се лъжа.

Любака става все по-атрактивен и ги плещи едни  Joy Голям е смехурко. Но много ме ядосва сутрин...ляга в 10ч и се събужда в...6 часа. И така събужда всички накуп. От известно време спят с Павката на едно легло (на дивана) и заспиването е кошмар...а за буденето винаги са заедно. Диваненца Simple Smile

# 205
Ох, представих си ги как спят заедно, сладурчета, пу-пу!
И ние бяхме на палатка сега юни месец, но искам ощееееееееееееее!

# 206
хайде и аз да напиша няколко реда, че отдавна не съм  Crazy
Здрави сме, пу-пу, много е хубаво така! Марти ходи на градина, Надето все по-често се отчита в гърнето, но още не си казва сама. Опитва се да говори (напр. на самолет и на сладолед казва "тaпое"  Joy, чао-чао е татао и така!) Море, ако видим ще е август. Радваме се на дворчето (слава богу, че го има, децата тичат там, когато не вали, че наблизо няма читава градинка, единствената, която има е много мръсна), на всяко цъфнало цветенце... Останалото е готвене, пране, гладене... край няма, но това си е! започвам да се примирявам с това!

Малко ми е притеснително, че напоследък Надето е като залепена към мен, само да ме изгуби от поглед (напр. да отида на втория етаж, за да взема/оставя нещо) и писва! Дано отмине скоро! Освeн това се опитвам да намаля драстично кърменето (май започва да ми писва  #Crazy), но малкото се опъва, но все пак суче по-рядко, поне нощем се оттървах, а денем се сведоха до 3-4 пъти.

Дианче, надявам се децата да са здрaви! И хубаво да изкарате на морето!!!  Hug
Как са другите? аз се израпортувах  Flutter

# 207
  • Варна
Ами да докладвам тогава. Ивчо е болен и аз не знам от какво. Има някаква кашлица от която не кашля през целият ден, но е много неприятна. Вчера го водих на лекар и не откриха нищо. Взеха му секрет от гърлото и носа и кръв от пръста. Последната процедура беше просто кошмарна. Ивчо рита, пищя, мята се, на всичкото отгоре бяхме при една, дето и друг път се е държала противно, но тоя път надмина себе си. Въобще нямам думи за т.нар медицински пирсонал. То не би фасони, то не би изречения и забележки. Ако била тя щяла да му удари два шамара, за да спре. Така спира едно уплашено и разстроено дете. Ама и той така и орита панталона и я опръска цялата с кръв. Абе въобще като излязох от кабинета все едно че току що излизах от банята, където съм се окъпала с дрехите. Дойде другата жена, дето ще му взема секрет и тая и вика виж го и тебе ще орита и ще пищи. Да ама не. Жената извади тампона и каза да си отвори устата, детето я отвори широко без да каже гък, после да си отвори ноздрите и там без проблеми, ама тя му говори кротко и внимателно, не е като оная  #2gunfire.
Като се прибрахме приплака, че го боли ухо, дадох Нурофен, тази нощ пак. Утре сме пак на лекар да видим резултатите. Т не се вдига над 37,1. Не знам какво е това чудо.

# 208
леле, Деспинка, представям си как си се чувствала! дано бързо му мине на детето!  Praynig

# 209
Мартейка, нищо не е умряло, просто времето е хубаво Laughing Аз не мога и да си представя да стоя вкъщи, защото е една огромна лудница с двете деца. Crazy А и да си останем у нас, достъп до компютъра нямам. Laughing

Иначе покрай нас няма нищо интересно, аз вече съм толкова изморена, че единствената ми мисъл в главата е как да легна и да заспя Laughing Чакам с нетърпение август и морето и толкова.
Миша е добре - здрава и послушна, друго няма Grinning

Общи условия

Активация на акаунт