Май 2005- Тема 127

• 16 471
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, дами!
Мартейка, пак лоши неща покрай вас  Confused Дано минава и заминава, завинаги да преодолеете тези боледувания!!!
Малейна, Бубе, и на вас, ако има и други болни - бързо оздравяване!

Гуш, ш'се хвалиш, ми как?! Бравоссс!  Hug

Дианче, стиснати палци и пожелания за успех и от мен!  Hug

Приятна почивка на който заминава!
На нас може и да ни се размине морето тази година... дано преодолеем кризата, чеее... дет' вика моя мъж, напоследък любовта се изчерпа, също както парите. Не вярвах, че аз точно ще го кажа, но май наистина са взаимосвързани нещата  Confused

# 181
  • Варна
Мартеа, Бубе,  Hug Чета ви и изтрапвам. Дано по-скоро да се оправят децата и да не ги хващат такива гадни вируси.
Камий, приятно изкарване на морето.
Дианка, стискам палци.
Гуш, много интересна статия.
Ренка, така е за съжаление връзката между парите и любовта в повечето случаи е право пропорционална.
Ние бяхме 3 дни в София, обиколихме няколко музея. Уморително и изнервящо, но аз съм доволна и Детелина също. Ивчо не знам какво разбра и запомни от всичко, което му се случи. Аз изкарах час и половина в Джъмбо и ако имаше как бих си накупила доста неща, но като нямаме кола и сме с двете деца купих 2-3 сувенирчета и толкова.
Мислех си, да ви помоля да се видим, докато съм там, но реших да не ви занимавам със себе си.

# 182
Ренка,  Hug имай вярa, че нещата вече са на оправия, не си рисувай разни картини в тъмни краски, точно обратното - представяй се в детайли как нещата вече са се оправили и кaкви хармонични отношения имате и как животът ви е песен! Убедена съм, че по този начин ускоряваш и привличаш точно такива преживявания в живота си!  Heart Eyes
И на нас напоследък (цяла година вече) ни е притеснено финансово, но засега пу-пу не ни се е отразило на отношенията - рaдваме се, че всеки месец успяваме да вържем бюджета и се радваме на малките неща, които са достъпни за всеки!

Деспина, радвам се, че стe изкарали добре! Жалко наистина, че не си напазарувала в Джъмбо, там има от всичко по много - и скъпи, и по-евтини джунджурии, и за децата, и за дома  Crazy Избягвам да ходя там, защото има риск да застрaша бюджета  Wink Ние не бяхме в София, но друг път, като идваш, свиркай, поне за кафе ще се намери време  Hug

М/у другото, моите сладури сега са здрави, пу-пу! Бубе, бързо оздравяване и на вас!
Камий, приятно изкарване!

# 183
Здравейте майчета.
За сега всичко е ОК и нямаме скарлатина, племенника и той е добре и вече няма проблем за контакти с него.
Пожелавам на всички болни да се оправят бързо и да няма повече болести това лято.
Аз продължавам скитането по цял ден, че накрая наистина това ще ми остане  Grinning
Валя  Hug
За бюджета явно навсякъде е така, за сега мъжа ми имат доста работа та да ми е жив и здрав.
Лека вечер

# 184
  • София
Адвайс, Честит Рожден Ден! Пожелавам много здраве на теб и семейството ти, много любов и щастие!  bouquet

Деспина, може ли да дойдеш до тук и да не се обдиш?!? Остави на нас да преценим, дали да се занимаваме с теб или не Wink

Биренка, за съжаление е така понякога....ако и двамата го приемате леко безнадеждно, подсъзнателно го мислите непрекъснато и става така..но е период и ще отмине  Hug При нс винаги след лошите периоди идват хубави, после пак лоши и така  Confused

Мартеа, мисля, че ангината е вирусна. В момента този е на мода сред по-големите, а по-малките ги тръшка херп-ангина или афтозен стоматит (скоро научих за този термин). Павкта вече два пъти изкарва последното.

На всички болни пожелавам бързо оздравяване и възстановяване  Hug

Ние сме добре, на Любака ДГ му се отразява чудесно. Днес пак ще го водя на театър. Просто е вдъхновен и там не откъсвам очи от него...ама той се смее, залива се на стола Simple Smile Изпада в някаква еуфория.
Вчера си намерих една другарка- австралийка. Много смешно...видях през прозореца, че майка и детенце много време стоят пред нас и галят кучето. Не просто да й се порадват, ами клечат отпред. И аз се показах през прозореца да попитам, дали искат да влезнат детето да си поиграе с нея. Жената попита детенцето какво говоря и то преведе Simple Smile Влязоха и откарахме час и нещо на двора. Ние си говорим, а дечковците се занимаваха. Жената остана много впечатлена от това, че съм ги поканила у дома си  Rolling Eyes Открих, не се изненадах много, че английският ми е под всякаква критика. Плаче ми се, като се сетя едно време колко добре говорех.  Цяла агония е да се изразя  Laughing Говоря, де, разбираме се, но ми е трудно и не се изразявам свободно. И днес ще ги водя с нас. Интересно ми е Любака как ще реагира на това, че те говорят на друг език.
Смешно ли ви е на какви неща се радвам от живота? Ми, да....срещнала съм нов човек  Mr. Green От това майчинство вече се чуствам изкуфяла, затъпяла, празна...и жената като ме попита за още деца направо изригнах  Laughing Не, не...не е за мен, нямма повече нерви. Да порастне и Павката вече за да си имам още едно дете, което да е поне малко по-самостоятелно и да не викам след него.

Хайде, пожелавам ви хубав и слънчев уикенд    bouquet

# 185
Добрютру. Най-накрая стигнах и до тук  Embarassed. Надявам се всички да сте добре, децата да са здрави  Hug.

При нас обичайното - градина със сборна група, офис с народ в отпуска и така.

Ще мръдна назад да прочета.

bouquet

# 186
  • Bristol
БиРенкАHug

Дианче, тъкмо ще си практикуваш английския Simple Smile

мартеа, да оздравява малката! Съмнявам се, че е от сладкото  Thinking

Вчера ходихме на зоопарка, беше организирано от градината на Ели посещение. Малко снимки и видео Grinning

# 187
Адвайс, честит рожден ден!Пожелавам ти здраве, щастие, късмет и много любов!  bouquet

Биренка, всичко ще се оправи.Горе главата! Hug

# 188
Привет!

Еййй приключи се - най-сетне се ребрандирахме. Вече сме ПроБГ, а цялата опаковка на телевизията е наше дело... Сега ще има още един етап - на промяна на съдържанието, очаква ни още доста работа, но поне стартирахме... и се случи невъзможното - утре почиваме... та така.

Не знам какво друго да пиша - Теа е по-добре, пие си АБ и така.

Аз най-накрая си взех нова машина, че старата у нас изобщо не я и включвах, толкова зле беше - ми на 5 години, дядо компи. Сега дано мога по-често да пописвам.

Теа е станала страшен фен на Майкъл Джексън - сега пак ме кара да й пускам клипче Laughing
Та затова чао!

# 189
Мартеа, поздравления   bouquet
Дано Тея се оправя бързо и да изкара здрава лятото.
Честито за компютъра и да служи вярно  Simple Smile
Ние сме добре, Веси ходи на градина, а аз тази седмица и предстоящата имам сестра в БГ с която се разхождаме по цял ден да вършим задачи и други неща, че иначе не живее тук  Grinning
Утре се надявам да видим пола на бебо, но дали ще пожелае да се покаже не се знае още.
Лека вечер

# 190

Еййй приключи се - най-сетне се ребрандирахме. Вече сме ПроБГ, а цялата опаковка на телевизията е наше дело... Сега ще има още един етап - на промяна на съдържанието, очаква ни още доста работа, но поне стартирахме... и се случи невъзможното - утре почиваме... та така.

А аз се чудя защо са ми махнали тв2 и са ми сложили някаква световно неизвестна програма ПроБГ Joy Joy
Да ви е честито и дано да ти е по-леко в работата занапред.

И Миша е голям фен на Майкъл Джексън, Либириън гърл и е любимата песен и я слуша нон стоп в захлас. Още не съм установила обаче дали заради песента или заради Наоми Кембъл hahaha

# 191
Добро утро!
Как сте днес, мили мои?

Мартеа, поздравления! Голям проект сте осъществили!!! Приятна заслужена почивка  Hug

Дианче, така е с езиците, не притесняй се. Не говориш ли, забравя се. Възползвай се сега - хем ще тренираш да разговаряш, хем и ще разнообразиш ежедневието  Hug

Мери, къде се загуби толкова време ти?  Naughty Радвам се да те видя.

Краси, да кажеш, ако пола на бебето се е видял. Дано всичко да е наред!

Аз нещо напоследък изпадам в крайни настроения, нищо де, ще ми мине  Laughing

# 192
Добрутру!
Радвам се да те прочета , Мартеа, - звучиш по-ведро и оптимистично, браво и за подобрението на Теичка и за свършената работа!

Диана, нормално е, забравя се , но като тръгнеш  на работа , ще се подобри положението! Вервай ми!  Wink

Красони, да споделиш розова или синя панделка ще е  Simple Smile

След едноседмична ваканция в къщи с дядо си, Момчил пак е на градина... Да видим как ще изкара днес. Малко покашля, давах разни илачи, дано се справим. Нашата док замина за САЩ за 3 месеца и сега ми е едно притеснено как ще се оправяме без нея...
В работата пък ще имаме одит, учим някакви термини за управляние на качеството, маани. Стискайте ми палци, да не се изложим  Mr. Green
Ай до скоро  Heart Eyes

# 193
В работата пък ще имаме одит, учим някакви термини за управляние на качеството, маани. Стискайте ми палци, да не се изложим  Mr. Green
Ай до скоро  Heart Eyes
Нинка, ако имаш нужда от помощ, свиркай да помагаме. Особено ако става дума за ХВП.  Hug

# 194
Краси, да кажеш, ако пола на бебето се е видял. Дано всичко да е наред!
Ще кажа непременно, стига да се покаже какво е Hug

Общи условия

Активация на акаунт