Май 2005- Тема 127

• 16 472
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Оп явно Кросони ни е подвела.
Мила май ти мен подведе  Laughing
Но както и да е, случват се такива неща  Hug
Искам да попитам някой знае ли дали от скарлатина може да се заразим ние от децата ни, че племенника има съмнение да е с такава и Веси беше контактна с него преди 2 дни? Благодаря предварително

# 166
Искам да попитам някой знае ли дали от скарлатина може да се заразим ние от децата ни, че племенника има съмнение да е с такава и Веси беше контактна с него преди 2 дни? Благодаря предварително
Може, тъй че внимавайте! Обади се най-добре на лекарката ти.

Честито на Петър и Павел-овците и всички производни!

# 167
Ние сме добре,на мен ми е  на гости моя много добра приятела,която живее в Юар, та митка ме с нея.Ники е при баща си.

# 168
Красони, аз нищо не знам за скарлатината Blush Но дано всичко е наред с вас и да сте здрави всички родени и неродени Hug

Аз пак влизам да се похваля - Дени вече може да казва Ч и Щ bowuu

Мале, а тая сутрин в групата му бяха може би около 30-ина деца, с 1 учителка. В гардеробчетата им по 2 дечица. Е, добре де, щом е имало толкова много желаещи да посещават градината през Юни, защо не са направили повече сборни групи се питам аз Crossing Arms То е направо лудница с 30 деца, а госпожите всеки ден са различни, не познават децата изобщо.

# 169
Здравейте най-накрая и от мен.
Пропуснала съм доста, буквално избягахме за няколко дни до морето. Починах си, макар и за кратко и вчера като си дойдох, ми пийнаха соса за отсъствието - стоях до 10:30 на работа...

Зарадваха ни от градината, че ще почиват от 20 юли до 20 август. Сега се чудя как ще фиксираме ситуацията, най-вероятно ще потърся някакво клубче наблизо - до работата ми и ще я водя с мен дотук, ще я взимам да обядваме и така. Друго решение не виждам, пък и така ще ми е по-добре, да я виждам малко повече през деня.

Няма нищо интересно друго...

Честито на рождениците, които съм пропуснала, честито на Рени за дипломата! Здраве и успехи!

# 170
  • София
Ренката, честито! Много успехи да ти донесе тоз китап!

Адри, малката има вид на професионална гимнастичка и е много красива  Grinning

Сиска, и Ема в смесена група вече. До края на юли ще е така, после отива в Пловдив при майка ми. И на мен не ми е много спокойно, но все пак учителките от другите групи ги познават, охраната също. Сега трябва да направим всичко възможно да сме сигурни, че познават и нас /сори, ама имам параноя някой друг да не се яви там...което сигурно е глупаво, ама ей на, страх ме е./

Пускам ви едно четиво, може да ви е интересно за социалн … 76;ии
нали требе се изфукам ся

# 171
Здравейте, за сега сме добре надявам се да се размине Веси с тази гадна болест.
Аз по цял ден съм със сестра ми из Пловдив, че е тук само до 11 юли.
Веси също е сборна група от началото на юни, че им правят ремонт на градината и са две групи деца и ги местят нагоре надолупо етажите, но на нея и е интересно  Simple Smile
Лек ден

# 172
Ники ще я гледам юли и август,мисля да митнем до морето тия дни ама ще видим,вси1ко е наред.

# 173
  • София
Как сте пилювчета?  Grinning Чета ви, но нямам сили и нерви да пиша. Май малко взе да ми омръзва да пиша, но всеки си има такива периоди Wink
Ние сме подхванали нещо, което ми отнема много време, докато го задействаме и ще пиша резултатите след няколко месеца. Добре, че още имат ДГ за да влача само Павката с мен. Горкото дете по цял ден е по автобуси и насам-натам. Скапвам го от ходене, но това е положението. Ще видя как ще с еоправям после и с двамата  ooooh!

Ние ще заминаваме скоро към морето, така че бургазлийките да са в готовност- да имат много време и алка-залцер  Crazy  Мъжа ми може да не  е купил основни неща за палатката, но вчера ми се върна с две бутилки марков алкохол  ooooh! Срамота. Идеше ми да му ги думна в главата.

Гуш, по повод статията, веднага да сигнализирам, че в едната мрежа ми изтриха призива за протеста. Явно редакция има, въпреки, че си мислех, че няма.

Мартеа, клубчетата отварят след 10ч...до тогава? Или ще имате лична уговорка с някой?

# 174
Дианка, ще се радвам много да се видим като идвате към Бургас.Писах ти на лични.

# 175
Привет.

Теа е с гнойна ангина. Снощи прекарахме най-кошмарната нощ досега. 4 часа поддържа 39,5 без да се повлияе от ни-що. Калпол, Нурофен, чаршаф с оцет, чорапи с оцет, Хексалгин и накрая покриване на цялото тяло с буквално мокри хавлиени кърпи. ни-що. С дежурната от Бърза помощ стояхме 20 минути на телефона, докато ми даваше напътствия какво да правя. Предложи да изпратят екип, но каза, че единственото, което могат да направят, е да й дадат още аналгин.... Абе... Мина, сЛава Богу, най-накрая към 1 ч. рязко се изпоти, буквално измокри чаршафите, после още веднъж и засега няма Т. На втори прием е, дано не вдига повече такива чудовищни температури. Направо побелях вчера.

Диана, аз тръгвам в 8:20 от Банкя и в 10 съм в работота. Така че 10 ми е ок. Намерих едно клубче точно отсреща срещу работата ми, 60 лева на седмица е офертата, което ми е таксата и за нашето. Устройва ме, е, нямат голяма опция за навън, но това е положението... То и без това следобяд навън не се диша, така че...
Свекърва ми излиза точно от 20ти юли в отпуск и иска да я вземе на село, но след случая с кренвиршите, след тази гнойна ангина сега, в която има пръст едно сладко от хладилника, което й е дала да яде, без да го стопли, май ще пропусна.

# 176
Мартеа, голям кошмар сте преживели-дано бързо да минава тази ангина....ти сигурна ли си, че е от студеното сладко? То все пак зависи и детето как е свинало де- Иса на ден изяжда по 1 сладолед, пие студени напитки-не е ограничавана от студено имам в предвид....
Дианка, успех с нещотото, което сте захванали!
Ранка, честита дилома!
Красони, сега му е времето да обикаляш....че после като се роди бебо ще има да пазиш къщата...

# 177
Мартеа, ужас!  #Crazy добре, че е минало, дано повече не вдига такива Т!!! И сега лекувате ли се с нещо?
Моите дечица един подир друг изкараха един вирус - точно за 3 дена го минаха, но първото денонощие и при двамата беше висока Т - 38.8-39-39.5 Цяло денонощие, особено Надето бая горЯ, докато мине, та добре те разбирам!
Дианче, успех с Нещото!  Grinning
Бързам, Надето вие като за последно, все е залепена за мен напоследък  ooooh!
Поздрави и до скоро  Hug

# 178
ОФ какви са тия вируси не знам, ние изкарахме същото нещо, две вечери висока температура, направо се побърках, за първи път след махането на сливицата се разболяхме така ..Уж вирус от градината но тази Т беше ужасна работа..
Така, че оздравяване на всички желая от сърце на Теа, на дечицата на Mалейна и на нас дано не се случва скоро че...

# 179
Мартеа Hug
Аз заминавам за морето за уикенда,весело на всички и без болести.

Общи условия

Активация на акаунт