Май 2005- Тема 127

• 16 476
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Нашта празнуваща девойка или има много работа, или още не може да изтрезнее  Mr. Green
Като се появи ще се оправдае с първото, мноо ясно Mr. Green
Много ясно Flutter
Ох, аз бързо изтрезнях ми...наистина имах работа  Mr. Green Ударих 2 узонца с 1 биричка и подложих стабилно мммм, хубаво беше, снимки може да пусна малко да ме видите (само да не изпаднете в уплах, че бях с една много хмм стърчаща прическа)  Laughing
Чета тука кви ги вършат вашите дребове-ми много са готини еййййййй, и умни, и хубави, добре, че на майките си са се метнали  Whistling
Адри, и да пишеш как е минало състезанието. Явно много си се вълнувала, за да попрегориш трикото, ама нищо (и аз скоро изгорих любимото яке на дребен, че онзи ден ходих да му слагаме нова емблемка  Blush).
Дианче, той Любака не говори, не говори, ама кат проговори видя ли кво стана, че и вас ще научи на език  Hug
Кате, тая Ава голяма фогичка, на кого прилича и тя-не знам  Heart Eyes Ама каквато е красива, ако стане и певица, да му мислят тия кухи лейки  Crazy
Моят син и той си пее някакви измислени песни, ама как говори английски Crazy...чудо сме просто, че ме и поправя  Embarassed
Ками, снимките са много хубави, а кви сте мацки само....като ги знам гърците кви са, сигурно с лопати са им събирали очите  hahaha
По въпроса за кръщаването-Никола е кръстен точно на рождения си ден. Аз се зарекох в мига на раждането му, че на следващата година на този ден ще го кръстя, имах много тежко раждане и това беше моят обет...
Деси, great idea!!! Хем ще смените малко обстановката, хем ще видите интересни неща, много се радвам за вас  Hug
РЕНКАТА, ЧЕСТИТО! ТИ СИ НАШАТА АКАДЕМИЧНА ГОРДОСТ! САМО НАПРЕД И НАГОРЕ, ДА ПОКРИЕШ МНОГО ВЪРХОВЕ И ВИНАГИ ДА СИ ОСТАНЕШ ВСЕ ТАКАВА!

# 151
Муцки, само минавам да се похваля, че днес защитих магистратурата. Много съм уморена, но съм ужасно щастлива! Laughing
Изчезвам да работя...

Аз да се фукам със Станислава пропуснах да честитя Embarassed

Рени, и аз съм щастлива заради тебе. Голям хаир да имаш от тази магистратура! Честита защита  bouquet

# 152
Рени, честито, пожелавам ти много успехи и занапред   bouquet  bouquet  bouquet
За пеенето на песни от малките ни умни деца и Веси я забелязвам как повтаря песни, които слуша по радиото и ги докарва много смешни  Grinning
Деспина, идеята която са ти дали за зоологическата градина мисля, че наистина е най - добра  Peace
Момичета а някой знае ли къде се загуби ivi2000 ???
Преди малко тук се изля страхотен дъжд, който премина в ситна градушка колкото грахово зърно и след това пак в дъжд, който продължава вече 1 час и не мога да просна от него прането си, цялата тераса е залята с вода макар да има навес на половината от нея  Crazy
Лек ден на всички и да е по малко дъждовен

# 153
Честит рожден ден Ренка!Много усмивки и сбъднати мечти! newsm59 Tada

# 154
  • Варна
Рени, честито. Браво на тебе. Ти наистина си нашата гордост. И работа и семейство и сега и магистратура. Много успехи и в бъдеще ти пожелавам.

Аз имам един въпрос към мамите с две дечица. Как са ви разположени леглата в детската стая?
Хванахме се да обсъждаме преместването на децата в нови легла и се изпокарахме. Оказа се, че на практика имаме място за едно стандартно легло, така че няма много варианти, но все пак възможностите, които виждаме са две. Или двуетажно легло или такова при което едното е под другото и се издърпва и прибира всеки ден.
Ако вие можете да ми препоръчате нещо друго ще съм ви благодарна.

# 155
Честит рожден ден Рени, бъди все така усмихната и пробивна във всяко начинание    bouquet
Деспина, щом ви е малко мястото това което си написала ще е най - удачно, а така както си писала и ти и аз почвам да се замислям какво ще правя, че най - късно наесен трябва да сменя на Веси леглото и тогава ще трябва да са две наведнъж, за да са еднакви.
Ако нещо срещна хубаво като идея ще ти пратя.  Hug

# 156
Рени, да е жив и здрав Борката! И да му върви в бизнеса!

Вярно, че Ивито отдавна не е писала. Все искам да питам и все забравям дали някой има връзка с нея?
Деси, ми това са вариантите...Двуетажно легло според мен е по добре- всеки да си знае царството Wink

Адри, какво стана със състезанието? Как се представихте?

баси, Майкъл Джексън...беше най-важния човек за мен в пубертета

# 157
Камий, Краси, нямам рожден ден, милички  Laughing
Благодарско на всикчи за хубавите думи! Успешно учение на настоящите и бъдещи ученички! Кате,  Hug
Вчера се зарекох, че в близките 7 години не ща да чувам за учене. Колегите обаче ме успокоиха, че след около 3 години се връщам в първи клас. С Наката   Laughing
Иви беше казвала, че и тя учи, май също подготвяше магистратура, но беше преди месеци. Дано пише скоро как са...
Кате, мерси за поздравленията, ще му кажа на Б.

Деси, двуетажно мисля, че е хубав вариант, при положение, че Детелинка ти е доста голяма вече. Няма да се притесняваш, че ще пада от леглото, де. На мен винаги това ми е било притеснението. Не, че стаята на  Наси е готова....  Embarassed Нито  пък второто, дет' да го слагам на долното легло  Laughing

# 158
баси, Майкъл Джексън...беше най-важния човек за мен в пубертета

Катка и за мен така, и днес на работа цял ден пускат негови песни лека му пръст

Деси и аз съм за варианта (във вашия случай с две легла едно върху друго) мой те са отделни, но и детската ми е голяма Peace

# 159
Камий, Краси, нямам рожден ден, милички  Laughing
Съжалявам  Embarassed Мислих си аз да погледна на първа страничка ама уви с този бременен мозък  Crazy
А и в момента си мисля за други неща, сестра ми си идва утре от Америка и майка ми се е луднала с този свински грип и ми вика да не съм се виждала с нея до сряда, което няма да стане, дано господ ни пази  Praynig

# 160
Привет!
Честито дипломиране, Ренката, успешно реализиране на професионалното поприще!   bouquet
Камий, Валя, хубави снимки, с весело ваканционно настроение!

Деси, и аз съм за легла на два етажа  Peace Като бях малка винаги съм искала такива, ама нашите не възприяха идеята..Сега има най-различни вариации.
Ние пък трябва да купуваме ново легло на Момчил, че сега спи в бебешкото и вече му опират краката в таблата. Нямаме място, а не ми се ще да изхвърляме това, че е много готино и има чекмеджета отдолу и отстрани, които събират целия му багаж  Rolling Eyes

Ние сме добре, но вчера някой взел суитчера на М. и се наложи да се прибира детето, облечено с мойто яке. Кви са тия хора, бе, нямам думи. Close Дано някой се сети, че е чуждо и го върне. Госпожата само вдига рамене и толкова, били сборни групите и тя не можела да се справи с 30 деца. Толкова се ядосах...

Красони, стискам палци да не се донесе гадния вирус!

Поклон пред паметта на Джако! Много тъжно, бях му голям фен на времето  Sad Flowers Rose Flowers Rose

# 161
Здравейте!
Влизам на бързо да се отчета  Wink. Децата вчера бяха мноооого сладки и се представиха страхотно. Всички получиха медали, грамоти, тениски, цвички и разбира се играчки. Специален гост беше Илиана Раева, която бурно ги аплодираше. Въобще много емоции .... Не успях да снимам, но Маги се чекна в къщи, та успях да я нащракам.
Ренка, да ти е жив и здрав Борката! Много щастие и късмет му пожелавам!

И Фара Фосет починала. Лека им пръст  Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 15:52 от Адри

# 162
Адри, малката е истинска гимнастичка, напомня ми на мойто детство когато и аз тренирах художествена гимнастика, но понеже много боледувах ме спряха.
Дано да продължава все така успешно   bouquet
Пателина  Hug

# 163
Привет!

Рени, честито дипломиране!Пожелавам ти занапред да жънеш много успехи!
Адри, малката е прекрасна!Да я нацелуваш от нас! Heart Eyes
Вале, Ками, много хубави снимки!Личи, че сте си отдъхнали подобаващо! Hug

Пожелавам ви хубави почивни дни! Heart Eyes

# 164
Оп явно Кросони ни е подвела.
Ники е при баща си,аз сам ергенка.
Весел ден на всички!
Много ми е мъчно за Майкъл Джексан Cry

Общи условия

Активация на акаунт