Ох, аз бързо изтрезнях ми...наистина имах работа
Чета тука кви ги вършат вашите дребове-ми много са готини еййййййй, и умни, и хубави, добре, че на майките си са се метнали

Адри, и да пишеш как е минало състезанието. Явно много си се вълнувала, за да попрегориш трикото, ама нищо (и аз скоро изгорих любимото яке на дребен, че онзи ден ходих да му слагаме нова емблемка
).Дианче, той Любака не говори, не говори, ама кат проговори видя ли кво стана, че и вас ще научи на език

Кате, тая Ава голяма фогичка, на кого прилича и тя-не знам
Ама каквато е красива, ако стане и певица, да му мислят тия кухи лейки 
Моят син и той си пее някакви измислени песни, ама как говори английски
...чудо сме просто, че ме и поправя Ками, снимките са много хубави, а кви сте мацки само....като ги знам гърците кви са, сигурно с лопати са им събирали очите

По въпроса за кръщаването-Никола е кръстен точно на рождения си ден. Аз се зарекох в мига на раждането му, че на следващата година на този ден ще го кръстя, имах много тежко раждане и това беше моят обет...
Деси, great idea!!! Хем ще смените малко обстановката, хем ще видите интересни неща, много се радвам за вас

РЕНКАТА, ЧЕСТИТО! ТИ СИ НАШАТА АКАДЕМИЧНА ГОРДОСТ! САМО НАПРЕД И НАГОРЕ, ДА ПОКРИЕШ МНОГО ВЪРХОВЕ И ВИНАГИ ДА СИ ОСТАНЕШ ВСЕ ТАКАВА!

Дано някой се сети, че е чуждо и го върне. Госпожата само вдига рамене и толкова, били сборни групите и тя не можела да се справи с 30 деца. Толкова се ядосах...