Отговори
# 195
Добро утро на сговорната дружина!  Heart Eyes
Днес кафето е от мен с пожелание да загърбим лоши мисли и неволи и така единно и с любов да стиснем палци за тези които имат нужда днес!  Praynig

# 196
Подкрепям напълно Деми нека сме положителни и да се помолим за нашите момичета ...с много любов и вяра !!! baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 197
Добро утро и от мен.

И аз се присъединявам към пожеланията на Деми. А пък кафенцето си го докарала като ника ти.

Реге страхотна статия. Очаквам с нетърпение продължението.

Лек ден на всички и в 15,30  fingerscrossed за Зазолинка. С теб сме!

# 198
  • На планетата Земя
Добро утро!  Flowers Sunflower

Зази, нека днес е твоят ден!  babydust7 (А иначе не съм се шашнала. Вчера малко се ядосах на телото си с ударение на първото О, че ми прави такива номера, но после осъзнах, че не е болка за умиране, ще преборя каквото има да се бори)

Димана, добре дошла! Посреща те една тийнеджърка, както ни викат тук каките (ще видите вие след година кого ще обиждате)

Регенце, чакаме продължение на интересното четиво. Частта за яйцето малко ме накара да правя ей такива муцунки  newsm78. Нещо не си представям да употребя за нежните си части суров белтък. Не е ли възможно вътре да има други гадинки?

# 199
Добро утро! Grinning

Деми, прекрасно кафе! Heart Eyes

Зазинка, моля се всичко да е наред! Praynig Praynig Praynig

АРГХТ, надявам се да сте добре и този проблем, който толкова ви изтормози, да не ви попречи и скоро да има резултат! Heart Eyes Как сте, адаптирахте ли се след сблъсъка с милата родна действителност?

Димана, добре дошла!   bouquet И аз съм от тийнейджърките. Wink

Рослем, Маргаритка, по вода да ви върви тази седмица! Flowers Four Leaf Clover

Реге, мерси за статията!  Hug Някои неща ги знаех, други не, но винаги е полезно човек да се образова, а и да си припомня наученото.

Фиор, Лени, Ванхорне, погал по коремчетата!   love001 Надявам се, че сте добре!

За всички, които неволно пропускам - голямо гуш! Hug Hug Hug

Хубав, успешен, късметлийски ден ви желая! newsm51

# 200
  • София
Добро утро, банда!  Hug

Фиорче, бъбреците са органите, които най-много се товарят по време на бременност, защото трябва да работят на двойни обороти. Ти пиеш ли по много вода? Ако не го правиш - почвай! В САЩ в 95% от случаите на някакъв дискомфорт на бременната препоръчват да увеличи водата... Стискам ти палци всичко да се оправи!  Hug  А по отношение на пътуване 1000 км за ФМ...  Shocked ти къде си всъщност? Не може да няма алтернатива близо до вас...

Дуденце, моля се всичко да е наред с интервенцията, да мине и да замине!  Praynig

Зазолинка, късмет, мило момиче! Дано, дано!  Praynig Praynig Praynig

Миленце, хубаво е, че си посетила Катя Тодорова. Тя знае какво прави.  Hug

АРГХТ, гласувам и аз да пробвате с нещо алтернативно. Айде стига с тия антибиотици!  Peace Страхотни снимки, страхотна ваканция сте си направили, браво!   bouquet

Никол, я по-спокойно!  Hug  Аз съм с такива резултати като твоите. НК клетките са ми по-високи от твоите. Но съм решила хич да не им се впрягам. Като видя двете чертички, живот и здраве, ще пия по един аспирин протект на ден и всичко ще бъде наред. Мани тая работа с вливания и други подобни дето се гъбаркат с имунната система на човек. (Разликата в нашите реакции е голяма. Ти се притесняваш за финансовата страна на въпроса. Аз това въобще не съм го мислила. И пари да ми дават не бих си вкарала кръвта на 200 души с всичките му там последствия... Ти при кой лекар ходиш? )  Само от Господ зависи всичко. Дано плановете му за нас да са позитивни!  Praynig Praynig Praynig

Хубав ден на всички!   bouquet

# 201
  • София
Само от Господ зависи всичко. Дано плановете му за нас да са позитивни!  
Ей това много ми хареса   201uu
Още веднъж благодаря на всички ви за подкрепата, страхотни сте   Hug  Hug  Hug
Добре дошла, Димана  welcome
Днес съм в странно настроение.... не мога да намеря точната дума, с която да го опиша  newsm78 След обяд ще ви пиша да кажа как е минало.

# 202
  • там където мога да си закача хамака
Зази след 14.00 съм изцяло твоя - ще стискам и на ръцете и на краката Heart Eyes.

Днес трябва да ми е денят в който ще ми дадат удостоверение, че съм здравно осигурена и после ще ходя да се запиша за личен лекар. Дано да случа на свестен.

Фиорче, бъбреците са органите, които най-много се товарят по време на бременност, защото трябва да работят на двойни обороти. Ти пиеш ли по много вода? Ако не го правиш - почвай! В САЩ в 95% от случаите на някакъв дискомфорт на бременната препоръчват да увеличи водата... Стискам ти палци всичко да се оправи!  Hug
Мда  - аз да добавя, че в UK лекуват с вода - препоръчват я за всичко. По 2 литра на ден. Ако не се подобриш значи пиеш твърде много вода Grinning.

# 203
Здравейте, здравейте, здравейтееееееее...  Hug
Хубав, слънчев ден, изпълнен с надежда за нашата слънева Zazolinka  Praynig

Виждам, че отново е имало среднощни трансфери за попълване на бандичката с нови членове  Mr. Green Браво - много хубаво  Hug Колкото повече хубави хора сме тук, толкова повече положителна енергийка ще си сбираме и ще вървим напред с усмивки  Hug
Димана  Hug Много хубаво име  Heart Eyes Добре дошла  bouquet И ти си едно изстрадало пиле гледам, но се надявам и ние малко да допринесем нещичко, за да получиш този дар, за който толкова копнееш  Hug Praynig Hug

Аз никак не мога да се впиша в българската действителност и още живея с усещането от пътуването ни.
Знаете ли колко много ме променя всяко едно пътуване?
Понякога си мисля - една такава седмица ми дава повече отколкото години тук  в нашата родина.
То за всяко пътуване може да се каже, но... след това и двамата с моята девойка, пиейки швейцарска ракия снощи, решихме, че нещо коренно се е обърнало в нас. Не можем още да разберем точно какво, но бяхме единодушни...
Джоузеф  Хелър има една книга "Нещо се случи". Твърде интересен поглед върху живота му. След като я прочетох, си дадох сметка, че хората  прекалено  често страдат от това, че изпускат момента, в който в живота им се случва нещо значимо, което го променя.
Оглеждайте се приятели  Shocked Понякога дори една усмивка от непознат човек може да е повод да се е случило нещо в живота ви, което нямате право да пропускате  Hug

Приятен ден ви желая  Hug Heart Eyes Hug

# 204
Добро утро на всички Hug

Деми мерси за кафето, малко ми е трудно да загърбя лошите мисли, но ще го направя за теб и най вече за Зазито!!!
Зази ще успееш,  newsm17  за теб и стискам палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover  Hug. Ще те чакаме с нетърпение да се върнеш и да ни разкажеш с подробности. Успех мила, желая ти го от сърце Heart Eyes Hug.

Димана добре дошла!  bouquet

Фиорче подкрепям мнението на Прасковка, колкото може повече вода трябва да пиеш "изворна, минерална"....... Simple Smile

Никол Hug

Ре_ге страхотна статия да знаеш, че ми е много хубаво да те чета Heart Eyes.

Само искам да споделя, че в четвъртък съм на гинеколог и много ме е страх, защото знам какво ще ми каже! Много бих искала нещата да стоят по друг начин, но уви. Сигурна съм, че нищо не се е променило защото имам ужасни болки и вече станаха непоносими. Имам да и задавам много въпроси и дано получа отговор и на всичките.

АРГХТ
Цитат
Оглеждайте се приятели  Shocked Понякога дори една усмивка от непознат човек може да е повод да се е случило нещо в живота ви, което нямате право да пропускате  Hug
   newsm10 много си прав..........

Лек ден на всички  bouquet Hug Heart Eyes

# 205
Здравейте Hug
Най-напред да ви споделя,че отново нямах късмет-не ме изтеглиха в томболата.Бях се хванала като удавник за сламка и вярвах,но... Cry
Зази,днес цялото ми същество е с теб!!! Praynig Praynig PraynigЛек трансфер ти желая и моля те почивай,колкото може повече!Сега всичко е на втори план! Hug
Реге,чудесна статия!Благодаря Simple Smile
Марги и Рослем,продължавам да стискам палци! Praynig thumbsup
Миленце,сега знаеш срещу какво се бориш,дерзай! Simple Smile
Никол,много харесвам тази мисъл и от време на време си я повтарям-"Безизходно положение няма,има само пауза между две хрумвания" hug
ARGHT,справяш ли се с "културния шок"? Grinning
Димана,добре дошла! wavey
Мими23,страхът е лош съветник WinkКураж в четвъртък! hug
Приятен ден на всички! Hug

# 206
Ненагледни,ще пиша като ви прочета а това ще стане малко по-нататък.

Влизам само да кажа че днес само Зази ми е в главата
Дано дано  Praynig

# 207
Мила Зази,

от много време те "познавам" от форума, а от скоро и наистина. Ти си едно прекрасно слънчево момиче, което е изстрадало и заслужило цялото щастие на света! Пожелавам ти да го грабнеш с двете си ръце и да не го изпускаш до края на живота си! Много, много силно те прегръщам (трябва само да внимавам да не те счупя, че си много финичка  GrinningHug и да знаеш, че цялата тема "сега вази гледа"! Твоят успех ще бъде част от успеха на всички нас, така че бъди нашето знаме!

Целувам те!   Crazy newsm51

# 208
Добрютро и от мен! Много обичам този поздрав от английския полицай под прикритие от сериала "Алло,Алло" ако го помните.
Zazolinka - днешното събитие е много вълнуващо и го съпреживявам с теб. С теб сме!!!! Маргаритка го каза много по-хубаво.....
Demi - благодаря за кафето ала Лебедово езеро - много ефектно е!
Dimana - добре дошла, ще се чувстваш много уютно тук. Аз също съм от скоро в групичката, но усещам колко топли и приятелски са настроени всички помежду си тук.
ARGHT - Аз никак не мога да се впиша в българската действителност и още живея с усещането от пътуването ни. Е, така е за около 1 седмица и после българската действителност те поглъща....за съжаление........
Хубав и слънчев ден с много добри новини!!!!

# 209
  • На планетата Земя
Мила Зази,
.........Ти си едно прекрасно слънчево момиче, което е изстрадало и заслужило цялото щастие на света! Пожелавам ти да го грабнеш с двете си ръце и да не го изпускаш до края на живота си! Много, много силно те прегръщам (трябва само да внимавам да не те счупя, че си много финичка  GrinningHug и да знаеш, че цялата тема "сега вази гледа"! Твоят успех ще бъде част от успеха на всички нас, така че бъди нашето знаме! ............

Точно така, Маргаритка, присъединявам се към теб в пожеланията си към Зази. Току поглеждам часовника и си мисля за нея.  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт