Отговори
# 210
 Praynig Praynig Praynig
  bouquet  bouquet  bouquet
 EFP stork-boy stork-girl 1stroller

Зазинко  Hug

# 211
Здравейте мили дами.
Някоя от вас сблъсквала ли се е с диафрагмална херния,на скоро ми я откриха покрай други изследвания.
Много съм притеснена,пречи ли тази херния на една бременност.
Благодаря предварително за вниманието.

# 212
  • На планетата Земя
                                  ЗАЗИ

newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 213
Влизам на бързо, за да кажа, че тази нощ не се събудих в 1:30, но в точно в три сякаш нещо не жегна и подскочих. Помолих се горещо за Зазинка и така силно вярвам.

newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 214
  • Манчестер
 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 Зазинка  newsm17 newsm17 newsm17

А, сега привет и от мен  Heart Eyes Hug ... Само Зази ми е в главата ....то не само на мен  Praynig Praynig Praynig Praynig
Браво Марги, много добре ги го казала "Твоят успех ще бъде част от успеха на всички нас, така че бъди нашето знаме! ............"

Регенце,  Hug душичко... знам го това електронно писмо  Heart Eyes Бях се регистрирала, началото на тази година, и в продължение на седем дни, получавах по едно писмо от тази мацка  Heart Eyes . Само че са на английски. Хубво е , че някой си е направил труда да ги преведе, и то добре  Peace Исках да кажа , че точно от тази мацка разбрах за гелчето... и за яйцето, но за мен гелчето е по удобно  Mr. Green

Рослемче, Марги  Praynig Praynig Praynig Praynig моля се за вас и ви стискам палчета за стимулацията  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Ще успеете , вярвам във вас  Praynig Praynig Hug Hug Hug

АРГХТ, стига с тази плазма, нищо ви няма, то човек не може без бактерии и гадинки...знаеш ли колко много имаш в устата  Mr. Green да ама едни са полезни други вредни  Peace . Полезните убиват вредните...Когато взимаш антибиотици , първо убиваш полезните , а вредните може да оцелеят  Peace Всъщност целия ни организъм е бъкан с бактерии  Peace така че , примири се и живей с тях  Mr. Green Виж за хомеопатията съм за  Peace пробвай, но твърдо не , на антибиотиците  Crossing Arms

Миленце,  Hug не е болка за умиране, и твоето...ще се справиш  Peace Hug Hug Hug Гуши силно  Hug и на малката сладурана  Hug

Имам много неща, не-казани  ooooh! но трябва да бягам, че имам гостенка  Whistling да и обърна малко внимание  Mr. Green

# 215
Ужасно много ми се иска всичко да е минало успешно и нашата Zazolinka да се появи усмихната и бременна  Praynig Praynig Praynig
Цял ден не спирам да мисля за това и виждам във всичко само добри знаци, макар че съм далеч от гадателските възможности на Зази. Въпреки че се въздържам от глупави облози от рода на "Ако зад ъгъла еди какво си е еди къде си, значи всичко ще е успешно"  Crazy днес на три пъти не се сдържах  Blush Знам, че е глупаво  Crazy , но и трите пъти уцелих неща, за които имаше малка вероятност да уцеля. Абе съвсем изкуках  Crazy
Трябва да се случи това малко хубаво чудо  Praynig Heart Eyes Praynig Само да стане  Praynig , а ние ще внимаваме как ще развяваме това знаме, че то  ще ни е в много деликатно състояние  Mr. Green Heart Eyes Mr. Green

# 216
Здравейте!
Влязох с надеждата,че ще има новини от Зази Praynig.........
Зази,чакаме те и съм сигурна,че новините ще бъдат добри!!! Hug

# 217
 newsm17 newsm17 newsm17

Моляте Господи, помогни на Зази и я дари с детенце!

# 218
Зази и от мен имаш стиснати палци нещата да са се получели този път.Пожелавам ти едно сладко бебче  след 9 месеца.
Ние сме си все така .Гледаме се с кандидат каката и мама вече няма търпение да гушне малкото маниче,а и освен това неспира да се притеснява и да се вкарва в разни филми.
На всички големи гушки  Hug Hug Hug

# 219
Ейййййййй if-ченценценце  Hug Отдавна не се беше появявала  Crossing Arms Споделяй за филмите де, не бъди егоист. Още малко ти остана и ще сменяш жанра  Crazy
Ама да знаете и двете с Lennyh - очакваме до последно да сте с лаптопите в ръце и да получаваме репортажи от мястото на събитието. С всички екстри там - камери, онлайн връзка и телефон на щастливите бащи, за да не носят сами тежестта на махмурлука - този бич за мъжете  Crazy
Абе Fior-че такова  Mr. Green какви са тези метани пред софетата. Ще им пътуваш ти 1000 километра за единия преглед. Ела при нас във Варна. Ще те посрещнем, ще те напоим, ще те прегледаме, ще те изкъпем в морето... то па ти си имаш  Blush Нищо де - поне ще сме по-гостоприемни и ще те почерпим по едно кафе. Още не мога да си обясня, как те изтърваха те, докато им беше под носа  Mr. Green При нас няма да има пропуск  Naughty

# 220
  • София
Здравейте мили мои истински приятели! Толкова се развълнувах, като чета вашите писания, не е нужно да казвам, че си и поплаках.....  CryБлагодаря ви от сърце!  Hug И да ви се връща, това чувство, че толкова много хора мислят за теб в даден момент и искат ти да успееш..... е неописуемо.
Трансфера мина много леко, нищо не усетих, освен двете болезнени инжекции преди това. Двата ембриона са със супер качество, единият се е разделил на 11 клетки, другият на 10. Докторката каза, че със сигурност ще станат бластоцисти. Третият се беше разделил на 6, но казаха, че и той имал потенциал. Сложиха ми ги на 2 различни места, ако едното случайно не е много подходящо, поне другото да е. Сега остава голямото чакане. В неделя ще пусна едни хормони и ще ме прегледат, но истината ще излезе на яве на 19-ти. До тогава ще се моля всеки ден чудото да стане.  Praynig
Да ви се оплача обаче от един друг огромен проблем. От вчера са ни спрели тока в кооперацията. Просто строителят е решил да не плаща повече, въпреки че докато не направи индивидуални партиди на всеки апартамент (за което сме го упълномощили по негово искане още март месец), негово е задължението да плаща тока. И сега тези 6 семейства, които вече живеем тук, сме поставени на колене. Има неплатена сметка от близо 1500 лв. Лошото е, че дори да я платим, няма гаранция че след 1 месец ще дойде друга сметка, която пак ние ще трябва да плащаме. А до сега постоянно идваха работници на инвеститора, работят нещо в мазето, ровичкат в основното ел. табло.... На всичко отгоре се оказа, че при сегашното временно положение тока се взема от една къща срещу нашата кооперация. Нашата строителна фирма я беше наела за офис докато строяха блока, а сега там живеят 3 цигански семейства. И не е ясно на този общ електромер кой е вързан, кой харчи ток.... Въобще много кофти ситуация. Някои от съседите искат да събираме пари и да платиме сметката, но ние не сме съгласни. Това не решава проблема. А и искаме да видим фактурата от ЧЕЗ, за какъв период е този ток и каква е точно сумата. Строителят отказва да разговаря с нас, каза с възможно най-груб тон: Имате Акт 16, оправяйте се. Аз повече 1 стотинка няма да дам за ток. А на практика той има още неизпълнени задължения към нас по договорите, които сме сключили. Ох, извинете, че ви занимавам, но.... просто се чувствам ужасно. Аз снощи бях сама и ходих да спя у една приятелка. За тази вечер не сме решили още какво ще правим. Най-лошото е, че не може човек да се изкъпе, нали сме на бойлери. Моля ви, ако някой има идея какво да правим, да сподели. Утре вечер ще се събираме уж с повече от съкооператорите, сред тях има и една адвокатка, дано тя да знае как може да действаме. Иначе аз мисля утре да ида в комисията за защита на потребителите, и на място до ЧЕЗ, макар че днес те ме отрязаха по телефона. Уф, толкова е гадно и толкова безпомощна се чувствам.....
Извинете ме за това неприятно отклонение. Аз днес си бях наредила до трансфера да не мисля за това, но сега....  Sad
Пожелавам ви приятна вечер. Много ви обичам всички и още веднъж благодаря!!!! Heart Eyes
Спирам, щото ми остана много малко батерия на компа.

# 221
Малко като шпионин се чувствам ,но чакам и аз новинки от Зазолинка как е минала процедурата , а тя постоя малко и излезе ...предполагам ,че си има работа жената ,но ме е срам Embarassed как я преследвам...и че пак ще го направя...не съм спирала да стискам палци...
Ифче,миличка радвам се ,че наближава срещата с бебчо и каката е доволна ...поне си имаш помощник в нейно лице...помня когато каза ,че ще имаш бебче тогава темичката нямаше толкова много посетители ,а виж сега всички прекрасни хора тук дойдоха...и колко много успехи...
На всички пожелавам спокойна вечер...и само хубави новини!!!  bouquet  bouquet  bouquet
 Laughing Laughing LaughingДобри новини от Зази за процедурата и лоши за тока...не знам какво се прави в такива случаи ,но наистина аман от неразбории...все нещо има неуредено навсякъде...при нов дом ще ходят да спят по приятели...айде стига де... nono red

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 19:45 от Danito

# 222
Ей, Камъче  Mr. Green Няма ли да спреш само да ни шпионираш  Thinking М?!?  Hug
...
Ъ  Sad Изчезна... Добре де, друг път ще се разправяме  Crossing Arms Упорити са това шведските камъчета ша знаете  smile3505

Zazolinke 19-ти не е толкова далеч, така че не вярвам някой да изпусне палците си. Ти гледай да не се тровиш с този ток и остави да другите да обикалят и да си късат нервите. Вярно е, че е ужасно неприятен проблем, но не е сега за твоята главица  Naughty

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 20:27 от ARGHT...

# 223
Зази абстрахирай се от този ток, моля те от сърце.

# 224
Зази,радвам се,че се включи да ни информираш! Hug
Е,сега остава да стискаме палците до 19 и да се молим!!! PraynigА ти да си най-спокойната кандидат бремелинка Heart Eyes
Прегръщам те и ти желая от цялото си сърце и душа-късмет!!! Praynig
Аргхт писах ти на лични  Wink

Общи условия

Активация на акаунт