Отговори
# 225
  • Манчестер
Зази,  Hug всички от темата сме така  newsm17 до 19-ти  newsm17 и палците няма да пускаме  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Виж с тока няма да се разбере ме  Naughty ... Строго ти се забранява, да се занимаваш с проблема  Crossing Arms Обещай да не го правиш  Hug , моля те  Sad . Само да не се литнеш, по разни институции  ooooh! , да се разправяш и да хабиш нерви  ooooh! ... точно сега  Crossing Arms Моля те Зази, от все сърце  Hug .... Ох, прозвуча като конско  Embarassed Извинявай , просто  Hug искам да се занимаваш с по-приятни неща  Hug

# 226

[quote author=ARGHT... link=topic=402601.msg11512001#msg11512001 date=1244567138]
Ей, Камъче  Mr. Green Няма ли да спреш само да ни шпионираш  Thinking М?!?  Hug
...
Ъ  Sad Изчезна... Добре де, друг път ще се разправяме  Crossing Arms Упорити са това шведските камъчета ша знаете  smile3505

Е то се е видяло, че ще се престраша след толкова мила покана  Laughing да се представя пред вас. То и без това вече като че ли ви познавам доста добре, и наистина съприживявам всичките ви сгоди и несгоди. Много сте мили, всеотдайни и подкрепящи нуждаещите се. Бих искала и аз да се присъединя към всички стискащи палци за всички.
При мен проблемът е по-различен - общото е  че много искам рожба, но ще го сподела друг път, че сега нещо настроението ми не е на ниво. Сигурно студеното време в Швеция ми влияе... Confused
Надявам се, ще ме приемете и благодаря на шпиончето ви ARGHT, че така мило ме нави да се включа в най-милата и великолепна чат групичка - вашата.

# 227
Здравейте ненагледни.
Прочетох ви по диагонал и не мога да ви пиша, дори продължението на статията ще ви пратя утре- простете, нещо не сварвам с задълженията. Влизам само да напиша на Зази че много силно я подкрепям.

А това за тока според мен се случва за да може тя мисловно да се отвлече от мислите за 19- ти, иначе може човек да изпуши очаквайки какво ще се случи.Така че Зази, притеснявай си се за тока колкото ти душа иска , къпете с вода нагрята с бързовар, перете на обществени перални, гушкайте се вместо да зяпате ненужно натоварващата телевизия и излизайте си с Коко навън да похапвате - така времето до 19-ти фюууууууууууууу и минало....
А ние до тогава на пост със стиснати палци....

Шведско камъче добре дошла. Нищо не е наложително да споделяш, всяко нещо с времето си и в никой случай насила.

мили мои- гушкам ви
приятни сънища

# 228
Зази  Praynig от все сърце се радвам на новините миличка.
Дано, дано, дано.....
От сърце те моля също забрави за малко битовите проблеми. Зная колко е трудно, зная колко е гадно да ти се изсипва на главата всичко и да те затрупва с неизбежността си.
Но повярвай ми сега има нещо много по важно за теб и за твоето момче, какво ти за теб - то е вътре в теб  Heart Eyes. Дори се надявам да са те  Heart Eyes Heart Eyes stork-boy stork-girl
Заради тях си длъжна временно да загърбиш ежедневните тегоби и да се отдадеш само на най-прекрасните мисли до 19-ти Hug Hug Hug
Остави този път нещата на съпруга ти - той със сигурност знае какво да прави и ще се справи и без теб.
Прегръщам те злато и съм винаги на линия  Hug

На всички други - много топли  Hug Hug Hug задушаващи  Hug. Много са ми тегави последните дни. Днес ми се добави и още едно сериозно притеснение. Точно в дните, в които очакваме бебо се оказа графика за отпуск на нашия доктор. Сега съм в доста неприятна ситуация, от една страна - разбирам прекрасно, че всеки има нужда от почивка и че я чака с 4 очи. При лекарите графика е нещо ..... неописуемо. От  друга страна за мен естествено най-важното е бебето и спокойствието ми.....
Изобщо леко ми се скофти настроението. Принципно доктора ми е подготвил заместник - негов колега, който е изродил собствения му син, а и аз може вече да съм родила и да съм забравила, както се казва до тогава, но ме стегна шапката нещо....  Sad
Сори, че ви занимавам с тези отклонения, ама знам, че ще ме разберете

# 229
Ленка
повярвай ми - когато едно нещо тръгва добре винаги винаги винаги свършва добре. Цигането е късметлия , всички го знаем. Остави се в ръцете на съдбата, сигурна съм че нещата ще се наредят по най-добрия възможен начин.
Прегръщам те странично...

# 230
  Аз такова съм си българско камъче, но съдбата ме подхвърли чак тук надалече - е официялно вече съм двустраннен камък  Laughing. То всичко хубаво, ама много ми липсват българската реч и българската взаимопомощ и подкрепа, та така започнах да чета форумчето ви и направо се привързах  Embarassed Rolling Eyes. Много неща знаете и много сте преживели всички, за което ви се възхищавам.
   Няма да се отказвате, и аз не съм се отказала, въпреки че годините летят и ще става все по-трудно. Преди няколко дни обаче четох една статия във тукашната преса за двойка която се оженили на 40-41 години. Дамата е сега на 47 и е майка на 2 дечица, родени съответно когато е била на 44 и 46 години. Така че няма да се предаваме и ще станае. Както вече някой посочи преди (извинете ме но още не съм свикнала да ви наричам по ник) само Бог да е с нас и живи и здрави, то нищо живо не пада от небето ще се борим няма как.

Много късмет и щастие ви желая! Стиснати палци и от мен, и по специялно за Зази!
А левента ме подлъга да се предам и .... сигурно дреме пред телевизора! Thinking

Хиляди  Hug и лека нощ!

# 231
Ха Камъче - добре си дошла при нас   bouquet
Живееш в една близка на сърцето ми страна, в която прекарах цели две години в младостта си. Имам прекрасни спомени от там.

Късмета си знае работата, щом те е пратил там, значи там е мястото ти  Peace
Дано скоро се преселиш в един съседен форум  Wink, дружно със доста от тукашните обитатели. Peace Praynig
И никакво отказване ей  Flutter Crazy Hug

# 232
Зази, радвам се на добрите новини! Hug Hug Hug Продължаваме да се молим за теб... за вас! newsm17  love001

По въпроса за тока - много неприятно, но ми се струва, че Регенцето както обикновено има право.

Лени, надявам се нещата при вас да се наредят по най-добрия начин! Ти си мама герой, ще се справиш, ще стане всичко както трябва! Heart Eyes Господ си знае работата, имай вяра! Praynig

Ей, Камъче, добре дошла! Grinning 
А левента ме подлъга да се предам и .... сигурно дреме пред телевизора! Thinking

Ами, дреме! Ей сега ще изскочи от засада! Laughing

Лека вечер на всички!  bouquet

# 233
Благодаря за посрещането от re_ge,Lennyh. Каква "в младостта си" бе Lennyh, та ти си още млада и доказателството е на лице - едно прекрасно бебче, което скоро ще оглася къщата ви.  Laughing И не се притеснявай за докторската ваканция, то всяко зло за добро.

Привет caritas! Ей ма съм боса в използването на форуми, цитати и иконки, да ми се начуди човек, а работата ми е 100% на компютър и то сложни чертежи... newsm78

Благодаря ви, а дано ви донеса късмет от скандинавието!  Peace И много  stork-boy stork-girl

# 234
Все пак успях да се вкюча макар и в края на деня за да прибавя и моите стиснати палчета за Зазолинка fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig

welcome DeSten То май има още нови попълнения, затова нека всички са добре дошли.
Аз съвсем ви изпуснах спатиите. От три дни не съм се включвала и само набързо прегледах това което сте писали. Нещо на последък 24-те часа на денонощието не ми стигат, но поне не ми остава време за притеснения, че те май край нямат, ама де да видим. В момента ми е едно изморено и скапано и не ми се пише, а трябва да лягам , че утре пак ме чака тежък ден.
     Лека нощ на всички.  Hug Heart Eyes Hug

# 235
Камъчееееееееее... Joy Joy Joy Joy ...
Какъв телевизор бе пиле?!? Аз гледам телевизия веднъж-дваж в годината. До сега пихме на плажа и гледахме изгрева на луната, а сега с приятели допиваме швейцарската ракия в къщи  Mr. Green
Както вече  ти казаха - споделяй всичко, за което имаш нужда и когато имаш нужда. Тук нищо и за никого не е задължително. Е, прердпочитаме усмивките, но не винаги успяваме да ги докараме. А че си българско камъче ние отдавна заподозряхме  Mr. Green Като за шведско трудно щеше да ти е да се справиш със славянските "йероглифи"  Crazy
А че ще ни донесеш късмет бъди сигурна Heart Eyes Всеки, който с усмивка се включва при нас ни носи късмет  Hug Heart Eyes Hug дано и ние сме ти кадемче и рамо за подкрепа когато имаш нужда  Hug Hug Hug

Уффф... пропуснах - за варненки - луната в момента изгрява откъм изток-североизток, около 10:30-11:00. Представлението е добро. Заслужава си Grinning

Лека нощ Hug Heart Eyes Hug
За Vanhorne лек ден Hug Heart Eyes Hug

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 01:32 от ARGHT...

# 236
Добро утро прекрасни !
Зази, много добри новини! До 19-ти няма да пускам палците  fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover
И аз те съветвам да оставиш проблемите с тока на друг.Сега имаш по-важни задачи.  Hug

Лени, ти си герой , какво се притесняваш.И доктор да липсва въобще, пак ще се справиш  Grinning  Hug

Аз от болежки в гърлото, минах на хрема сега.Не е от бирата Зази, жив вирус си е това.Лекувам го само с чайове, пък да видим кой е по-по-най.
Тоя месец отлагам ходенето при док, че ми се отвориха ангажименти и нито знам в кой ден ще са, нито  по кое време, та за другия се отлага.А може и да не ми се налага доктор-Божа работа.

Много  Hug  Hug  Hug на всички.
Добре дошла на DeSten    bouquet

# 237
Добро утро!

Днес първата ми работа като включих компа беше да прочета новини от Зази. Мила, много се радвам за теб. Няма да си изпускам палците до 19-ти. Силно се надявам, че този път ще се получи  newsm17. И наистина както Ленка ти е казала, остави сега проблемите на твоя Коко. Сега при теб най-важното е да нямаш други притеснения. Аз лично не мога да ти дам никакъв съвет по отношение на вашия проблем, но може би наистина адвокатката би ви била най-полезна в случая.

Лени, не се притеснявай още сега за раждането. Нищо не се знае до тогава, а още повече щом твоя лекар е имал доверие на колегата си да изроди собствения му син мисля, че и ти можеш да му имаш доверие. Но ти си знаеш най-добре.

welcome на DeSten. Надявам се да си добре сред нас.

na_ga оздравявай по-скоро.

ARGHT зарязвай тези "плазми" ли бяха там какво беше и тези антибиотици и се захващайте със сериозна работа с Пилето. Не можеш да пребориш всичко. Ако едно изчезне, друго се появява. Въпроса е да не е сериозно и да не пречи. А наистина кой знае колко гадини носим в себе си без да знаем.

Лек ден на всички и  Hug

# 238
Добро утро и от мен !Добре дошло Камъче дано и ти на нас и ние на теб късмет да донесем!!! Ленка, аз съм на принципа всяко зло за добро...пък и то не е зло...изобщо не се притеснявай при кого ще родиш , всичко и без това ще е наред  Hug Hug HugКвазимодо, (благодаря за лесното име) има ли снимки от луната и плажа...тези които не сме по бреговете как да видим подобно нещо...Зазолинче , палците вече ги стискам по силно  ...почивай...и с тока нещата ще се наредят нанякъде , Регенцето може би наистина е права ,но все пак не поемай целия ангажимент...! Hug На всички прекрасни момичета хубав ден и положителни емоции... Hug Peace

# 239
Добро утро, пиленца рошавки!  Party
Зазолинче, много се радвам за теб и с все сила ще се моля на 19-ти резултата да е положителен. Ти си нашето Слънчице и заслужаваш да засияеш с пълна сила от тук нататък.  Hug  Praynig  Hug
Добре дошла на Камъче и късмет!  Peace
Хайде, време е за бомбички! Мили Ванили какво стана с теб, тия дни май ще чакаме резултати от улова?!?
Регенце, благодаря ти за полезната информация, надявам се мигрената да е отминала вече и малчо да е свикнал без памперс.  Heart Eyes
Лени, Лениии, много добре ти е казала Реге, нормално е да се притесняваш, но вярвай в хубавия край и не се притеснявай за докторите. Аз съм раждала два пъти при напълно непознати до момента хора и все на празници – единия път на връх Нова година, другия на 8-ми март....имаше дежурни по 1 екип, да не кажа видимо почерпени, но Слава Богу всичко беше наред!
Гушки за теб, Ивчето, Фиорчето и Ванхорне!
Мили, Николче, Квазимодо и всички които се притеснявате от резултати от изследванията, всичко ще бъде наред, някой беше казал по-нагоре, че едва ли има зачевания при напълно в норма показатели за майката и бащата. Хубаво е да вземем мерки, но нека не се психясваме. Аз съм за положителното мислене и алтернативната медицина.  Peace
Хубав ден от мен!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт