Отговори
# 285
Виж сега Деми – за статията и кафето... Познавах една жена преди време която пиеше по 3-4 кафета на ден, дори когато беше бременна. Забременя и роди едно сладко момченце на 33 години.
Да така е. Всички знаем и циганките, които и пият и пушат и никакви грижи не полагат за себе си, не спазват графици, не ходят на профилактични прегледи, не взимат добавки, не се и интересуват от здравословно хранене и природосъобразен начин на живот, пък ги раждат едно след друго...
Камъче и Лени напълно съм съгласна с вас. Не приемам в никакъв случай всичко прочетено на 100%, но все пак като мине толкова време и не се получава почваш да търсиш и да се хващаш за всичко.  Cry Добре, че мъжа ми ми вярва сляпо и не знае какво му давам да пие, иначе като разбере че му спирам фолиевата киселина, която съм почнала да му давам от една седмица ще ме обяви публично /за сега подозирам, че само си го мисли/, че изперквам по темата. Crazy
Йоси, благодаря за линковете!   bouquet

# 286
Здравейте! Grinning

Докато се докопам до компютър с интернет, и то денят минал, а вие света сте изписали! Crazy Heart Eyes

Само минавам да ви "видя".  love001

Прегръщам ви всички!  Hug

# 287
Аз аха-аха да кажа "Добрютро" и той денят мина!  Grinning

Статията, която помества Регенцето в няколко свои поста, я бях чела преди две години някъде. И мен някои неща ме учудиха, но не чак толкова, че да не мога да ги осмисля и приема. Въпреки това принципното ми мнение е, че най-спокойното и здраво бебе е това, чиято майка е живяла щастливо по време на бременността. Поне с моята дъщеря беше така и се надявам и при следващото ми детенце да го постигна. Според мен интелигентният човек е този, който умее да филтрира информацията, да я адаптира към себе си и да не изпада в крайности. Така че, мили мои, любими, както мъдро е казал Карлсон  newsm52 - "Спокойствие и силна храна!"

Аз мога да се похваля с днешния преглед на бойните единици - в ляво имам отново три войника - 20, 15 и 14 мм. (мисля си как хубаво реагира този яйчник на стимулацията, след като кажи-речи три години си е почивал  Mr. Green). Вече си взех Прегнила и го сложих "да си почива" в хладилника на работа.  Grinning Утре сутринта ще мина да ми вземат кръвчица, за да видим как са хормоните и след 14 ч ще се обадя на лекарката, за да ми каже как ще действаме нататък - кога Прегнила, кога следващия преглед и кога евентуално инсе. Така че вашата  Flowers Sunflower ще може да каже утре следобед дали ще изгреее в Арбанаси. МНОГО, МНОГО се надявам, че ще имам тази възможност! При всички положения ще е търся и преследвам!!!

Hug

# 288
Здравейте!
Като гледам и ние като в приказките нашата 14 темичка върви към своя край. И май бомбичките ще ги чакаме в следващата 15 темичка, освен акоооо не ни изненада в края някой като Мили Ванили, която се спотайва тези дни и не докладва  Peace , а защо не и още някоя скрита лимонка.
По отношение на статиите на мен мнението ми е много противоречиво. Естествено е да има някой, който потвърждава нещо и го хвали и друг, който го опровергава и е на съвсем друго мнение. Така че според мен човек е добре да живее така както той се чувства добре, да си пие кафета колкото на него му е добре, да си прави нужните изследвания  и ако нещо не му е наред да взема мерки.
Чакаме Маргаритка да се включи с отзиви от прегледа. Аз сега си пия хаповете и съм на преглед в неделя.
Лек следобед и  Hug на всички

ПП Докато го напиша и тя Маргаритка се включила. Значи чакаме утре отзиви.

# 289
  • На планетата Земя
Маргаритка, жива и здрава да си и ти, и твоите фоликулчета! Това е най-важното сега!  Hug Heart Eyes

# 290
Маргаритке, първо  Praynig да стане за срещичката и второ, но по-важно  Praynig Praynig Praynig да се получи този път с всичките процедури по разскрасяването по възможно най-добрия начин  Hug
Аз съм малко с понижено настроение, но не смятам да обяснявам в момента. Не е нищо фатално  Naughty В събота ще съм си каааато нов  Mr. Green

De Heart Eyes Sten, отговора както обикновено е изключително прост и е под носа ти или лееееко зад гърба ти. Вероятно има само едно място, където си могла "да ми разкажеш" всичко, което знам за теб  Hug Това всъщност няма никакво значение. Научих това, което знам съвсем нецеленасочено и то няма никакво значение за усмивката, с която ти казах добре дошла  Hug

# 291
Здравейте муцунки,

Как да ви хвана спатиите, вие пишете като луди.
Виждам имаме много нови другарчета.
Добре дошли!!!

Чакам Миленцето да се появи. Къдеее си Миллиииииии?

Квазимодце честито душа. Смело напред и чакам пиленцето да стане кокошчица  EFP smile3521

На всички много гушки и чакам  Misc Bomb Misc Bomb Misc Bomb Flowers Four Leaf Clover  EFP EFP EFPFlowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Нямам време, но ако се освободя по- късно ще ви пиша пак  Hug  Hug  Hug

# 292
  • София
Ама верно много сте изписали  smile3521
Аз първо да ви се похваля: ИМАМЕ ТОК!!!! Боже, на какви работи се радвам....  Rolling Eyesв 21-ви век....
Иначе съм добре. Срещнах се с 3 приятелки, разходки, шопинг, кафенце... Нали няма да ми се карате. Аз по принцип от около 2 години съм го свела кафето само до 1, сутрешното, и рядко си позволявам и по още едно след обед. Като съм почнала, да карам по ред. За фолиевата - от 3 години и 2 месеца я пия непрекъснато. Не намирам да ми е повлияла по някакъв начин.
Днес обаче трябваше да ида до офиса и както си мислех, че за 2-3 часа ще приключа, така от 13 ч стоях до 18.30. Но за утре им казах: Не, имам процедура в болница, не мога. Но пък на фирменото парти утре вечер ще отида  newsm68 За утре съм планирала посещение на разни инстанции като общината, 3-то районно и данъчната служба. Ще вадим нови лични карти, а и новия имот не сме декларирали....  Tired А, и един майстор ще идва към обед, допълнително поръчахме към секцийката в хола 2 полици, че да ги монтира. Абе въобще.... пак ми е пълна програмата, дет' се вика, крак не съм подвила, ама нищо, така ми харесва, разсейвам се и не мисля за онова....  smile3503

Марги, браво за 3-те фоликула. Ама като гледам колко са големи..... айде дано инсеминацията е в понеделник, че да не пропуснеш купона в Арбанаси.
Сега обаче трябва да правя салатата..... Оставям ви с пожелание за приятна и хладна вечер (това последното беше специално за теб, Лени Hug)

# 293
Здравейте и от мен! GrinningВ момента в нашия град си е направо страшничко-небето е оловно сиво,задава се нещо неприятно май. ooooh!Аз днес като съм се разпъргавила wash hang 1ironing newsm28  chef,без малко да не ми остане време да кажа "добър вечер" Simple Smile
Ифче,няма нищо страшно в упойките.И аз ,като Зази,миналата година бях подложена на 5 пълни упойки.Е,оцелях. spokoКак си мечтая да имам такива "бременни"притеснения...
Паполино,имаш ли си вече личен лекар?
Реге,благодаря за статията. HugМай колкото повече знаем,толкова по-трудно ни се получават нещата. newsm78
Лениии,не се ядосвай така!Пази нервите за №3- newsm32
Зази,как си?Тежка ти е програмата пак,но важното е,че ти понася добре.Браво за тока ! Grinning
Камъче,няма ли да си дойдеш в България това лято?Тук е почти 2 пъти по 20 градуса! Laughing
Деми,успех на изпитите на двете девойки! thumbsupЗа протокола-и аз нямам пердета и килими. Wink
Йоси,благодаря за линковете!Полезно е да се прочетат различни становища. Simple Smile
Марги Praynig Praynig Praynig

Приятна вечер на всички и свежа утрин на задокеанските момичета! Hug

# 294
Само влизам да ви кажа, че колкото и голямо желание да имах да присъствам на купона, няма да ми се получи  Cry
Такава промяна в плановете отдавна не ми се беше случвала.
Сега неще дето трябваше да ги свърша за 2 седмици, ми се налага да ги свърша за 3 дни  Shocked
Едва ли ще успея, но от утре тръгвам по задачите.
И тъй като едва ли ще имам време да влизам тук, искам да пожелая незабравимо изкарване на всички, които ще бъдат там.
Отделно стискам палци на всички чакащи и на тези, които им предстоят разни процедури.Дано всичко стане и има бебоци най-после.
Като се върна(незнам кога) се надявам да мина на инспекция при Квазимодо и да бъда одобрена за достъп до снимковия мат'риал  Flutter
И друго се сетих - Мили Ванили каза ли има ли някакъв резултат от земетресението или е рано още.

Много гуш на всички и не пишете много, че нямате изчитане после  Heart Eyes

# 295
Ей, готови ли сте за сбирката ви? Ама как да не ви завиди човек, нали така На-га!!!
Честит ТОК Зазолинка, ей велико откритие е електричеството!  smile3521
Браво и на Маргаритка за фоликулите!

Камъче,няма ли да си дойдеш в България това лято?Тук е почти 2 пъти по 20 градуса! Laughing
Аз нещо такова ми е смотано и носталгично. До БГ няма да се лети тази година повече (вече бях за 5 дни през април, когато полицейското отделение за смяна на паспорт ми вдигнаха кръвното на max), а така като ви чета и ... някак си ми се прииска българско  Cry Май ще да е от хормоните... Cry

Лека нощ ви пожелавам и утре ще съм отново във форма обещавам!

# 296
Хеййй...  Hug спящи красавици  Heart Eyes Днес бях малко кривичък, но моята мома излезе да пие биричка, а аз се отдадох на пълна релаксация и сега мога да кажа, че съм в добро душевно състояние...
Днес не пия, не пуша, така че настроението ми в момента е абсолютно неподправено от отровите на цивилизацията ни  Mr. Green

Vanhorn-че, претоварваш се ми се струва, див(н)о американско пиле  Crossing Arms Чак не ти остава време да споделиш някоя нова радост или тревога с добрите си "престарели" дружки Crossing Arms Принуждаваш ме още утре сутринта да пратя по бързата поща един килограм първокачествен родопски боб на Zazolinka да има там какво да хвърля, че иначе съвсем сме ти изтървали обиколката на корема  Crazy
То па какво съм се захванал с теб, като има мутрички, които започнаха да придобиват легендарен ореол, с какъвто и птицата Додо не може да се похвали  Crazy
Таня, Ivap, Си-си, Пумукъл, nora, beki, Puhibg, Илче, milem, ana, 10cent's, brindda, katrinkag, marpen, Кюбит, Pukanka... още кой бих включил  Thinking ако седна да пиша учебник по древна история на тази усмихната темичка... Има, но да речем, че не са чак за раздел протоистория. Ще ги включим малко по-късно  Hug

De Heart Eyes Sten, нищо чудно да те поканим с моята мома на кафенце нейде из Норвегия към края на лятото, макар че ни се иска да имаме щастието, да ни бъде противопоказно толкова дълго пътуване  Praynig По-добре обмисли вариант да стоплиш замръзналия си скандинавски... хм... нос - да речем  Laughing някъде по българското черноморие  Hug

# 297
De Heart Eyes Sten, нищо чудно да те поканим с моята мома на кафенце нейде из Норвегия към края на лятото, макар че ни се иска да имаме щастието, да ни бъде противопоказно толкова дълго пътуване  Praynig По-добре обмисли вариант да стоплиш замръзналия си скандинавски... хм... нос - да речем  Laughing някъде по българското черноморие  Hug
Ами добре сте дошли в скандинавието. Аз съм отпуска от 17 август до 7 септември и има вероятност с моята полувинка да сме из чужбинско или на обиколка на страната с влак (отнема около 2 седмици), но като му дойде времет ще се открием.

А днес беше цели 20 градуса на слънце, така че изобщо не ми е замръзнал ... носа. А преди 10 дни имахме вече лято(лятото тук е кратко) - беше 3 дни цели 27 градуса, така се опържихме на колопохода дето си организирахме с момчето ми, че още ми държи. Последно на черноморието бях 2004, в Бургас (Варна е със по-специялно значение в моята автобиография) беше страхотно хубаво време и бях заприличала на арабско девойче  Sunglasses. Сега съм почти снежно бяла  Blush.

Но посетя ли морето (то аз сега също живея в "морски" град, ама няма плажове тук, само скали) ще те издиря, вече имам опит в подобни операции.... Hug

# 298
Квазимодце що ли ми е по- мило така...КвазимодО ми е някак О. Работя аз и в последно време има доста проблеми в работата. Много глави хвръкнаха (не при нас в офиса, но в производствената част) и много грешки се направиха, което доведе до хаос и съответно, назначаване на нови хора, обучение и т.н.
За бобеца ми се ще, ако може Зазинка да го хвърли и да ми каже, какво ме очаква, но тя сега има по- важна задача.
Лени се беше цанила за рекламно лице на марката ХИПО, ама не е познала. Аз ще го спечеля.
Уморена съм приятелчета. Отивам да тръшна туловището си на дивана и да зяпам нещо.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 299
  • На планетата Земя
Добро утро, еврибоди, дет се вика!  Mr. Green

Как е настроението? Как са всички мътещи, люпещи, фоликулообразуващи, тестуващи!  newsm51

Аз се втуркам да работя, да свърша всичко като един отличник и после скок-подскок към дома да стягам багаж, че път ме чака, нали знаете.

Квазимодце що ли ми е по- мило така...

Ванхорне, ами правилно, душа! Да ни по-лесно. Може и Квази, а оттам вази, первази  Joy

Хубав ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт