Отговори
# 300
Добро утро, еврибоди, дет се вика!  Mr. Green
Ааах, тази Милето колко е духовита от сутринта!  Hug
Квазимодо, приятелю, чак не мога да повярвам, че и ти имаш криви дни. Нормално и естествено е, разбира се, но пък така ни научи да си винаги в настроение, че чак съм учудена. Важното е, че вече си по-добре!  Hug
Пипи, благодаря, за подкрепата!
Темичката е към изчерпване на лимита, а бимбички няма. Хайде, Мили Ванили, в теб ни е надеждата!
Цунки за всички!  Heart Eyes

# 301
  • Варна
Здравейте на всички  Hug Hug
Да пием по кафенце че нещо не мога да се събудя. Simple Smile
Аз не разбрах колко човека сте за утре? Просто така от любопитство.  Simple Smile Надявам се да си прекарате чудесно.

# 302
  • София
И аз се присъединявам към пожеланията на Никол - да си изкарате страхотно!   bouquet

Николче, ти поуспокои ли се относно изследванията? Надявам се, че да.  Hug

Ванхорн, много ти се радвам всеки път като те чета!  Hug

Приятен ден, банда!   bouquet

# 303
Добро утро, добро утро, добро утрооооооо  Hug Mr. Green Hug

Няма да ви хвърлям пепел в очите, както правят някой твърде несериозни напоследък персони, които само прескачат за едно "Здрасти" и са "ужасно впечатлени" от активността  Crazy Хич ви няма бе пилета, направо дремете по жегите и добре, че е nikol-чето да ни сервира по едно кафенце  Heart Eyes Още няколко девойчета поддържат фронта, но останалите сте в очевиден творчески застой  Crossing Arms
Кръщелницата ми  Heart Eyes само наобикаля съседната тема и точи нокти в някой от следващите дни да взриви атмосферата с луди танци на успеха  Praynig
Рея ни чете тайничко, Danito отдавна не ни е казвала "Добро утро", да не говорим, че дума не обелва за вероятността да преодолее впечатляващите 100-на км от Плевен до Търново за по едно кафенце  Confused и изобщо малко липсва живеца  Crossing Arms

Добре, че са Mileto, Demi, Камъчето и още някой ентусиастчета, че иначе ще изпаднем от първа страничка преди да е дошло пладне...

Добре де, няма с мрънкане да започваме деня  Naughty Преставам с конското и ви лепвам една огромна усмивка  newsm62 да ви е малко по-светличко през тежкия петък  Hug

# 304
Лени се беше цанила за рекламно лице на марката ХИПО, ама не е познала. Аз ще го спечеля.
Уморена съм приятелчета. Отивам да тръшна туловището си на дивана и да зяпам нещо.

Аааа моля, моля без такива коварни удари под пояса  Crossing Arms и то от свои хора!!!!
Имам си надлежно подписан договор за рекламно лице и поне до края на месеца съм сигурен титуляр  smile3534 smile3534 smile3534 и безспорен лидер в класацията  newsm08.
След това известни обстоятелства могат да затъмнят блясъка ми, но засега никакъв шанс нямате да ме отместите без помощта на кулокран от върха на почетната стълбичка  smile3521

Влизам да видя дали има новини от нашето цветенце - онова с хубавките бели листенца  Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower и докъде стигна развитието на тримата юнака в сантиметри и обиколки  Hug

Quasimodo друже  Hug в последния ми работен петък ми е драго да  ви чета, нещо ми е мързеливо и не ми се пише особено, но пък не мога да не мина да ви кажа "Здрастиии"  smile3503 smile3503 newsm47 newsm47 newsm47 smile3525

# 305
  • Манчестер
Добрююю трооо  Mr. Green

Първо  Naughty Добре дошла на Камъче  welcome

Второ  Naughty да не хвърляте големи надежди за мене  Crossing Arms ... Кака ви Милли тази сутрин се тества и резултата е  EFN . Днес е 13-ти ден след предполагаемата овулация, така че чакам утре или вдругиден да цъфна  Flowers Sunflower ..... а, може и днес  Thinking . Тествах се , не защото съм нетърпелива, а защото има 12 теста (10 дойдоха като бонус с тези за ову + 2 отпреди) и реших че няма смисъл да държа толкова много на склад  Mr. Green . Както и да е ... да идва лелището, че другия петък заминаваме на почивка , да не се мъкне с мене нахалницата  #2gunfire

Зази, екстра програмка  Heart Eyes , няма да ти се караме  Heart Eyes така ми харесваш shopping приятелки, кафенца  Peace само така  Hug . Как се моля за теб , ако знаеш  newsm17

Марги ,  Hug цвете ненагледно  Hug Стискам палчета , този път да успееш  Praynig fingerscrossed

За статиите относно забременяването  Peace За мен лично са полезна информация , но не трябва да се прилагат на 100% , нещо средно  Peace ... Иначе изпадаме в крайности, които не помагат  Peace . Чак да спрем кафето, да спрем това, да спрем онова  ooooh! . Аз пия едно кафе сутрин, при това с мляко. Следобед съм на чай (зелен  Naughty ) Heart Eyes
За ФК, аз лично я пия от началото на годината и се чувствам добре. Даже мисля че кожата ми стана по гладка  Thinking . Но, я пия след вечеря, мисля че на гладно не е добре  Thinking

Оххх  ooooh! исках още нещо да кажа...ама и аз като Бъни без тефтеро  ooooh! Mr. Green два реда не мога да струпам  Mr. Green

# 306
  • Варна
Прасковка не съм се успокоила хич даже.Ч акам и да излязат и генетичните изследвания и съмсем да се разтревожа. newsm78  Но добре, че Ви има вас ,щото не знам какво ще правя. Hug Hug Hug
Леле пак започна да става горещо, не издържам става ми лошо.  newsm61 На вас как ви действат гия жеги?   bath1
Милли Ванили миличкаэ Hug Hug Може и да не ти дойде не се знае нищо. fingerscrossed fingerscrossed

# 307
  • там където мога да си закача хамака
Паполино,имаш ли си вече личен лекар?
Това е един хубав въпрос - предполагам че да. Оказа се, че сега е периода когато може да се сменя личния лекар. Едната бабата на любимото ни заведе при нейната - стиснахме си ръцете, попълнихме едни бланки и казаха че от началото на юли ще могат да ни дават направление за специалист, а за преглед ако искаме може и на следващия ден. Още нямам достатъчно материал, за да преценя лекарката, но първоначалните ми впечатления не са добри. По едно и също време бяхме 4 души в кабинета и манипулационната. Чувахме и виждахме всичко от прегледа на абсолютно непозната жена, а междувременно сестрата каза на бабето да не се лигави и крие зад паравана, а да заголи задните си части пред внука си и снаха си за да й удари една инжекция в д...то. Направо изумях. Така съм свикнала в UK, че прегледа е само между лекар и пациент и здравето и проблемите на пациента са строго конфиденциални, че направо ми изкочиха очите от изумление - къде е достойнството на човека тука. Спирам дотук и се надявам да не опирам много много до услугите на така наречения личен лекар.

# 308
  • там където мога да си закача хамака
Леле пак започна да става горещо, не издържам става ми лошо.  newsm61 На вас как ви действат гия жеги?   bath1
Не питай - на мен лично ми е много трудно да се адаптирам. А като си помисля че във вътрешността на страната температурите са с по 10 градуса по високи........ Не мога да си представя как съм живяла преди. Но ще свикна - и преди съм го правила така че...... Хубавото е че при тази жега губя апетит - може и да сваля някое и друго кило Grinning.

# 309
Здравейте банда! Hug  bouquet

Знаете ли колко време ми отне докато ви изчета ooooh!, но ми е хубаво да ви чета Heart Eyes и винаги ще го правя с интерес!!!

Николче мерси за кафенцето (обожавам кафе) Hug и ми е много готино когато е топло и слънчево  sunMr. Green.

И така, вчера бях на доктор! Е, не ми каза нещо ново от това което си знам, но поне ме успокои малко и ме насочи към добър специалист. Сега остава да намеря начин да си оредя час, но за това ще използвам малко връзки Mr. Green дано се получи.
Само едно забравих да питам, но за това ще питам вас Grinning. Здравната каса ще ми покрие ли всички разходи или само част от тях?
Питам, защото сега ще си подавам документите за личен лекар и не съм много в час Blush.

Марги успех мила дано, дано  Praynig  Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed с теб сме Hug!

Ре_ге хубава статия, но това с кафето малко не ми допадна Thinking. Аз без кафе, кола и шоколад не мога, това са тези три неща от които ще ми е най трудно да се откажа!

ЛЕК ДЕН БАНДА! Hug Hug Hug
Още малко остана до края на работния ден Joy

# 310
След два дена на сухо, днес пак съм с нет newsm44, обаче е като пътнически влак от едно време. Момичета аз нямам какво толкова да разправям - Мъжа е на светлинни години от идеята за второ дете, фоликулите ми си отиват плодотворни или не. Днес обаче се сетих за нещо. Моля ви не ми се смейте Blush. Наскоро четох за един болен, който всеки ден се концентрирал в себе си и си говорел - моята цел е здраве, хайде мои клетки помогнете да оздравея. Всеки ден си набелязвал по нещо да направи в полза на крайната цел и основно всеки ден разговарял със себе си и се "навивал". Силата на съзнанието си е доста мощна - преди години аз така се навих и отслабнах с 15 кг за около година и нещо. За дълго. Та така сега освен, че се моля да имам второ детенце, си говоря и на тялото - "Ако се случи дори и един сперматозоид да попадне в нужния момент на нужното място - дръжте го мои яйцеклетки - трябва ни Бебе! Сега искам да сваля няколко килограма - ще свалям Милото и ще увеличавам шансовете си. Много гушки  Hug

# 311
Мишанкееее...  Hug като те гледам, каква си хубостница твойчкия можеш да си го "малтретираш", както си искаш. Колко му е да не се сдържи човека и да обърка момента  Wink
Тц, тц, тц... упорит ще да излезе мъжкия мишок  Thinking А ми се струва, че не сте успели само, защото не сте опитали. Ти непременно продължавай с мантрите, а ние ще помислим за някоя бяла магия за неистово размножително желание по плъхчетата. Като я открием веднага ще я приложим  Hug

# 312
  • София
Привет, привет Heart Eyes
Ама Мишанке, защо да ти се смеем, няма такова нещо. И аз съм от тия, дето си говорят сами на тялото, на ума, че и на подсъзнанието се опитвам да влияя.... е, дали успявам е друг въпрос  smile3503 Така че действай си както намериш за добре, пък..... то ще се чуе след време.  Peace
Мими, недей така за шоколада, моля те. Аз поне до сега никъде не съм чела че и той трябва да се спира. Щото и аз без шоколад не мога..... Sad
Паполино, сменяй го тоя личен лекар. Как така няколко пациенти на едно?!?  smile3513
Vanhorne, хвърлих го боба. И знаеш ли какво показа? Че ако продължаваш така по много да работиш, ще имаш проблеми.....  yes Така че почивай повече. А ти каза ли на шефа за бебето?
Квазимодко май и днес не е в най-доброто си настроение... smile3506
Марги, айде казвай какво става с тебе....  thumbsup
Рослем, а при теб как вървят нещата? Нали не е нужно да ви казвам, че палците не съм ги пуснала....  fingerscrossed
Аз днес учудващо бързо се справих с подаването на документи в Общината, Районното и данъчната служба. Сега обаче майсторите ми объркват програмата....  wait

# 313
Добър ден,мили момичета и момче! Hug
Аз все не успявам да присъствам на сутрешното кафе,но поне за следобедното се подреждам Joy
Квазимодо,обръщам се най-напред към теб с една голяма HugНие от дамската част на темичката, удобно си плачем ежедневно на твоето рамо EmbarassedХайде оплачи ни се и ти Simple SmileНе разполагам с широки рамене,но пък  достатъчни да приютят клюмнали нослета HugЖелая ти да не стигнете до Норвегия по "уважителни "причини preggo
На га,какво ти се стовари така изведнъж Rolling Eyes?
Камъче,надявам се,че не аз допринесох за засилване на носталгията ти?Ако е така,поемам вината hugи се извинявам  bouquet
Ванхорне,не е ли време да се кротнеш повечко?(погалвам коремчето) GrinningЗнае ли се вече кое вързопче чакаме- stork-boyили stork-girl?
Николче,защо така предубедено за генетичните?Нали щеше да мислиш позитивно? Hug
Милиии,ти се появи!Все още нямаш закъснение,така,че този тест не се зачита за верен.След 2-3дни пак. Praynig
Паполино ужасяваща картинка описваш SickИмаш още доста време до 1.07.,защо не се ослушаш за друг личен лекар? Simple Smile
Мими,радвам се,че при теб новините са добри Hug
Мише,аз от 3години се опитвам да влияя на яйцеклетките си и по този начин ,но не става и не става CryЯвно не вярвам достатъчно.
На всички приятен уикенд,а на участниците в Арбанаското приключение-незабравим купон!  Drunk  261uu newsm57 dance.Ще чакаме пресконференция Joy(аз споменах на съпруга си,но получих само ледено мълчание)

# 314
...
Квазимодко май и днес не е в най-доброто си настроение...
Аааааааа... моля, моля  Crossing Arms Няма такова нещо  Naughty
Спирането на цигарите или поне жалките опити за това, наистина ми влияят на настроението, но днес съм далеч в по-добра форма от вчера.
Може да не ръся радост и щастие навред, но разположението на духа си ми е съвсем координирано и на място  Hug

Общи условия

Активация на акаунт