Дюкан ни забранява гладни да стоим, с ядене ни казва килата да стопим - 190

• 23 440
  • 447
  •   1
Отговори
# 165
добро утро!искам да ви кажа нещо снощи бяхме на гости и хапнах пържени картофи и пих алкохол и днеска кантара пак ме показа 61 кг. какво да направя пак на ново ли почвам значи ,много гузна се чувствам но вече няма файда.

# 166
  • Варна
Електра:  мисля, че няма проблем да си продължиш от където си спряла. Аз картофи не съм кусвала или пък нещо нережимно, но алкохолец пийвам по 20-30гр. един, два пъти в седмицата. То за това сигурно и бавно свалям мамка му. Но като не мога да устоя на едно уиски  Embarassed Embarassed Embarassed

# 167
  • Варна
Прегрешение с храна не, не съм съгрешавала. Не съм сигурна обаче като ми правят рибата на работа дали не мажат скарата с олио. Работя в хотел и не мога да вляза в кухнята да си готвя сама, уж съм се сдушила с една, две готвачки, ама ме съмняват чумите, че ме провалят с тази скара. Иначе  прегрешавам с алкохолец признах си вече  Embarassed Embarassed Embarassed Бийте ме ако искате  Rolling Eyes

# 168
Цитат
Но като не мога да устоя на едно уиски  Embarassed Embarassed Embarassed

...ето къде било заровено кучето...
Бъди сигурна, че мажат скарата с олио, но нали е скара, би трябвало мазнината да пада надолу и по рибата да не остава...надявам се. Пробвай да не пиеш 1 седмица алкохол...и пак се претегли- той е по-калоричен и от мазнините, а и товари излишно бъбреците. Струва ли си да се гърчиш 6 месеца за нещо, което можеш да постигнеш за 2?

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 11:30 от lilov11

# 169
Здравейте! Доста прочетох за тази диетка и много се чудя дали да я почвам. Чудя се главно, защото имам малко да свалям - 5-7кг. Вашият съвет какъв е?

# 170
добро утро!искам да ви кажа нещо снощи бяхме на гости и хапнах пържени картофи и пих алкохол и днеска кантара пак ме показа 61 кг. какво да направя пак на ново ли почвам значи ,много гузна се чувствам но вече няма файда.

Това че кантара ти е показал същото няма никакво значение.
След седмица или 2 когато си стриктна и почваш да задържаш ще си знаеш от какво е.
И не е нужно да изброяваш какво точно си яла, че хората се дразнят Peace
Електра:  мисля, че няма проблем да си продължиш от където си спряла. Аз картофи не съм кусвала или пък нещо нережимно, но алкохолец пийвам по 20-30гр. един, два пъти в седмицата. То за това сигурно и бавно свалям мамка му. Но като не мога да устоя на едно уиски  Embarassed Embarassed Embarassed

Танте78, как може да не устоиш на едно уиски, всяка възможна диета и режим е несъвместим с алкохола.
А ти даже редовно си го правиш всяка седмица и мрънкаш че не сваляш, ами сама си си виновна. Peace

# 171
elektra0    341uu newsm66 браво бе... пържени картофи, как можа тцтцт. Продължавай от където си, дано да не задържиш и не повтаряй тези гафове !!!  Hug
tante78- ай и на теб един тиган за уискинцето   341uu че и редовно го правиш ауу  bambam   Laughing

# 172
  • Варна
Знам, че съм си виновна сама. Сменям схемата скоро на 4/3 и спирам всякакви алкохоли обещавам.

# 173
Момичета, с тези прегрешения на втория ден или пък редовно с алкохол звучите направо несериозно (меко казано)  Crossing Arms

И за да не кажа нещо грубо само ще цитирам следното:

АКО МИСЛИТЕ, ЧЕ КАТО "СЪГРЕШИТЕ" ЩЕ ЧУЕТЕ "НЯМА НИЩО, УТРЕ ЩЕ ЗАПОЧНЕШ НАНОВО" ПРОСТО СТЕ ОБЪРКАЛИ ТЕМАТА - ТУК НЯМА ПОДОБНИ ДУМИ. НИТО ТОЛЕРИРАНЕ НА ПОДОБНИ НЕЩА. ЗАПОЧНЕТЕ ЛИ РЕЖИМА ВЕЧЕ СТЕ ЕДНА ОТ ВСИЧКИ И ПОЛУЧАВАТЕ ПОДКРЕПАТА НА ВСИЧКИ И УКОРИТЕ НА ВСИЧКИ АКО СЕ НАЛОЖИ.

Когато аз започнах режима, темите започваха с това предупреждение с големи червени букви и действаше доста стряскащо (поне за мен) ...  Peace

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 11:42 от blumchen_fee

# 174
  • Варна
хахахахах това с тигана много ме заболяяя. няма повече  Hug Hug

# 175
tante78 , elektra0 Как можахте беееее!!!!! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

fight fight fight fight

# 176
Здравейте на всички момичета и момчета  bouquet!Д се запиша и аз за днес.Първо ЧРД на Сисита- нека моите пожелания бъдат твои желания.Lolida - браво Hug Hug HugМного добре се движиш.Късмет и карай все в същия дух.Аз също направих 3месеца с Дюкан и съм смъкнала - 13кг.но от около 20 дни се въртя в кръг.Все съм 67 иииии #Cussing outа и малко съм в стрес,защото ми се наложи да пътувам т.е.да напусна БГ и в момента съм в Атина та незнам дали на този стрес се дължи,а също така нямам цикъл този месец newsm78,въобще объркана работа.Ако някой може нещо да ме посъветва моля направете го.Лек и отслабващ ден на всички Hug Hug Hug

# 177
  • с/у ОколоМръсТното
Приветско  Hug

Бях се сетила да ви питам: коя от вас е била най-дълго на диетата и какви резултати е постигнала? Има ли такава статистика?

tante78 - мъж ми е с мен на тази дюканска диета. НЕ Е преставал да пие концентрат и е свалил повече от мен. Аз прегрешавам с храна (рядко), но с домат и чушка и парченце ябълка - редовно.

# 178
# 179
тук признат грях не е половин грях! не знам защо сами си причинявате такива неща. ами като започнете да задържате продължително време какво? ще обвините режима, че не действа на вас точно ли? или ще трябва само да четем оплаквания? има достатъчно неща, от които можем да задържаме, но няма никаква нужда да прегрешаваме! кой беше прегрешил със сладко, пък макар и за малко? че малко ли режимни рецепти за десерти има? за прегрешаващите с алкохол - нито улеснявате работата на организма си с алкохол и Дюкан едновременно, нито може да се извините със слаба воля. дори и да смъкнете сега, с тази нагласа след 1 година пак ще сте тук, от изходна позиция. приемете режима като възможност за превъзпитание на навиците, сега ви се е паднало, а вие пропилявате тоя шанс.. ако толкова ви харесва вкуса на алкохола - вземете си есенция, и алкохолни има.
нямам нищо лично против която и да било от вас  Hug така че не се засягайте  Peace

Общи условия

Активация на акаунт