Дюкан ни забранява гладни да стоим, с ядене ни казва килата да стопим - 190

• 23 430
  • 447
  •   1
Отговори
# 150
       Добро утро момичета + мъжете !!!

От днес официално сам 59 килограма !!!!! Много съм радостна, от както се помня от години под 60 не сам слизала, това си е голямо постижение за мен !

Нарциса- честита 7-ма пейка на тебе, голям кеф било да се сменя първата цифричка !!!

Petenci-cvetenci - не се нервирай, явно тези 80 са критически, ще паднат и ще повлечат и останалите Hug

winter- бъди упорита с режима, изкарай го докрай ! Дюкан не се прави по сто пъти- сам си го е казал човека- най-много 2 през живота ! Така че, залавяй се за хорото и ако имаш грешни помисли влизаш тук, споделяш и те вкарват в правия път с два-три тиганя

lolida - честити два месеца!!!  bouquet Много добри резултати !!

Jenusha - не се хаби за този сладолед. Аз си правя най-простия сладолед на света- кисело мляко със степ, подсладител- и в камерата. Бърка се на всеки 15 минути и така не замръзва на кристали. Много е свежо, много ми харесва.

miss Marple - много те гушкам  Hug Hug Hug

А видях че си имаме нов мъж!!!! 21, добре дошъл !!!! Много мил жест си направил с тази книга ! Подаръци ни правиш-  джентълмен си отвсякъде  Simple Smile

Миналите ПЗ дни ви тормозих с рецепти за сърми, сега искам да питам- кисело зеле може ли? Знам че прясното може, ама в това кисело да не са се образували захари от ферментацията, знам ли newsm78 .

Лек дееееен !!!

# 151
       Миналите ПЗ дни ви тормозих с рецепти за сърми, сега искам да питам- кисело зеле може ли? Знам че прясното може, ама това кисело да не са се образували захари от ферментацията, знам ли newsm78 .

Може,ама понеже е доста солено,та ако прекалиш може и да задържаш.... Hug Hug Hug

Шушкааа честита месечинка!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 152
Добро утро!  Hug Hug Hug

Днес утрото по- заслабващо ми изглежда, като се гледам в огледалото не виждам да съм по-слаба, но панталонките по широчки ми се виждат.  Grinning

Шуши честита месечинка!

Сисита  Flutter ти си знаеш -   Gift  hahaha

Айде аз отивам да си ям млякото.
Ям по две, ама мисля да ги огранича. newsm78

И днес гледайте да не ме изложите ей! Всеки да се отчете поне с един кг.!  hahaha

# 153
Здравейте и от мен!  Whistling

# 154

Мастърче
- благодаря ти ! Ще взема да го поизкисна тогава   Peace

# 155
  • София по рождение
Мастер   bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

# 156
  • Варна
Здравейте и от мен, мацки!  Hug Hug Hug
Голямо писане сте изписали пак, едвам ви изчитам  Shocked
Аз да отбележа, че не мърдам от 58кг.  Sad Sad Sad Какво да правя вече не знам. Дали да не мина на 4/3? Това са 4 дни на протеини и 3 дни на ПЗ нали?
Дали ще се поразмърдат малко нещата а ?

# 157
Tante78
Да, пробвай друга схема- при мен подейства.
Всъщност аз от началото на 2-ри етап не съм била на определена схема, напр. 5/5 или 4/3, а се наблюдавах в протеиновите дни и ,когато забавях до 0 свалянето, веднага включвах зеленчуци...т.е., ако съм направила 5 дни протеини, следват 4-5 дни + зеленчуци, ако са 4 П - 3 ПЗ.
И с днешна дата даже съм 68,4кг. newsm44И тъй като верятно са ми цензурирали поста до един мнoгoзнайко , които пише в темата с рецептите smile3532, да отбележа, че % мазнини при мен от 41-42% днес е 32%, като съм си запазила мускулната маса от началото на диетата( не спортувам в момента).

Открих една риба, която тук наричат маслена, Butterfisch. Такааа, много е мазна и вкусна, но кой да ме предупреди, че ефектът от 2 парчета е равен на 2 шишенца парафин... newsm48 Изкарах си акъла преди 3 дни- помислих, че съм се разболяла сериозно. Добре, че случайно на гости ни дойде много приказлив човек, страстен рибар, които иначе слушам с 1/2 ухо от вежливост- обясни, че тази риба съдържа много неусвояеми за човешкото храносмилане мазнини, които структурно са подобни на парафина...Така че, ако имате проблем с WC и ви се мерне тази риба- пробвайте. И в следващите 12-24h си намерете WC.

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 11:20 от lilov11

# 158
Това да не е така наречената маслена риба?  Аз май веднъж си бях взела - една плоска такава и има малко вътрешности?

# 159
Добро утро !снощи бяхме на гости и аз язядах пържени картофи и пих алкохол и днеска кантара е 61 пак ,сега какво да направя повече няма да сгреша с нищо направих много голяма грешка ,значи на ново ли почвам пак .

# 160
Открих една риба, която тук наричат маслена, Butterfisch. Такааа, много е мазна и вкусна, но кой да ме предупреди, че ефектът от 2 парчета е равен на 2 шишенца парафин... newsm48
rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao
Ами питай де  smile3532. Тук всички сме си патили от нея  newsm62

Шуши, честита месечинка  Hug
Сисита, честит рожден ден   bouquet
Лолида, честита месечинка  Hug

# 161
@Eternity, вероятно е същата, но аз си я купих пушена и на парчета, а в google има няколко вида описани. Не ми се отваря път скоро до рибарите, но непременно ще ги питам следващия път кой точно вид използват.

Цитат
Ами питай де

Амиии, когато става дума за риба, аз първо ям, а после питам... EmbarassedСега разбрах, че се лови край Африка.

# 162
  • Варна
Май точно за тази риба става въпрос. И аз онзи ден си взех, че нямаше друга в нашия магазин. Не останах никак очарована. Може и аз да не съм я приготвила как трябва. Приятелка каза, че я пържила и била чудесна. Аз пък я овкусих с пипер и сол, малко зелен лук на ситно и копър, лимон и я завих в алуминиево фолио и я метнах на скарата. Така хем не цапам скарата всеки път с риба, хем самата тя се задушава и се изпича добре, смисъл че пак си става на черти от скарата. Но с тази нищо не се получи, беше като каиш и не ми хареса на вкус. Ако някой знае други рецепти с нея да каже. А за тоалета не си спомням дали го посещавах след това. Аз напоследък имам голям проблем с него. Ни трици помагат ни ...... Laughing

# 163
Такааа, много е мазна и вкусна, но кой да ме предупреди, че ефектът от 2 парчета е равен на 2 шишенца парафин... newsm48 Изкарах си акъла преди 3 дни- помислих, че съм се разболяла сериозно.

Малее, и аз я заподозрях тая рибка в подмолна дейност! На следващия ден имах чувството, че света се продъни  Rolling Eyes- меря температури -нищо! Кръвно - нормално..... Та, значи, така действала тя......уф, ще внимавам следващия път. Ама пък е вкусна!
Аз да ви се оплача. Снощи с голям мерак тръгнах да си правя сиренце и млечен десер` с желатин. И преди съм правила и стана.
Та, забърках изварата, киселото млекце,  щипка прясно, малко горчица, чесънче, подправки - мммммм, чудо. И сложих разтворения желатин - 1 пакетче. Същото и за плодовото млекце - на 1 кофичка, разбъркана със плодово сокче -1 пакет желатин.
Сиренето го гледам сутринта - леко се желирало, ма си е течно почти. Млекцето хич и не е чуло................... И що така стана, се чудя още.....Къде сбърках? newsm78
Честито на всички с поводи!  bouquet
Днес ще обядвам пилешко филенце и кюфтенца на скаричка, поляти с течно сиренцееее..
Слънчев и отслабващ ден ви желая! Hug

# 164
Шуши Heart Eyes, честита ти месечинка!   bouquet Миличка, доста се чудих за твоето връщане във 2ра - от една страна си мисля, че е по-добре да не стресираш организма си допълнително предвид желаното събитие  Peace, а от друга страна пък - това да си поставиш и гониш конкретна цел сигурно ще ти помогне за излезеш по-лесно от депресията.  Peace Гушкам те и се моля за скорошно сбъдване на мечтата ти!  Praynig Hug  Hug
Лолида, честита месечинка и на теб! Чудесен резултат!   bouquet

Има ли желаещи за гушки -   Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 11:48 от blumchen_fee

Общи условия

Активация на акаунт