Дюкан ни забранява гладни да стоим, с ядене ни казва килата да стопим - 190

• 23 409
  • 447
  •   1
Отговори
# 135
Мастърче, мерси много  Hug
Вкусно звучи, копирах рецептата и ще го пробвам сигурно още за утре. Дано и моето не ми го ометат, че посягат честичко  Joy

# 136
Добро утро сладурки
Днес съм - 800г
Много съм горда със себе си
Нарциса и аз ти се радвам за седмицата и в  най-скоро време да ни се похвалиш с шестица Hug Hug
Lucie ---Нищо не каза как и минала пътуването до Италия
Яне--как си видях снимките ти и помислих че тръгваш на бал Hug
 Мире-- нищо не казваш  как си Hug
Gardenia ---Забрави ме ти мен вече не ме  Hug Hug Но аз ще си ви  нагушкам с сладичката Надя
Чочосан--а ти как се Hug Hug Hug
Не ми е писано да ви видя вас Софиянки на срещите  Пак ще идвам в събота в София а вие пак ще се събирате в неделя Но все ще стане някога а и нали виновницата е  Филюдка  прощавам и   bouquet  bouquet
 гУШКАМ ВИ ВСИЧКИ и много ви обичам
А Борис писа ,че е във  Велинград , дано да е видял ,че  в нашия град има много магазини ,че беше  стресиран дали ще си намери  нещо за ядене Боре  Велинград не е в джунглата, а едно прекрасно градче надявам се да ти  е направил добро впечатление   bouquet
smil4eto  lolida, macceeto, m_sesilia, pink85, ВИКИТО, gelinda, Пепеляш(н)ка, Агнес, desitka*, музичка, miss Marple, nush, Nyala, Neli_79 Hug Hug Hug Hug
Сисита, ЧРД, мила много щастие ти желая  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 09:00 от mihi69

# 137
Да не се чува  Naughty 
Малкия звяр расте и иска повече време и внимание и влизам само да се накарам, на който е тръгнал с 10 дни напред  hahaha
Сега пак хукваме навън, но идвам да те  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

До кърмачките:
Бъдете отговорни, прочетете тук!

До всички:
Не забравяйте водата!

10 дни ударен период само под лекарско наблюдение!

# 138
Добро утро на всички!

Аз днес правя 2 месеца с вас. Ако не бяхте вие сигурно нямаше да ги има тия резултати  newsm51 , а те са:

в началото:              на 2 месеца с Дюкан:             разлика:
кг.-94                          - 82                                           - 12 кг
талия - 90 см              - 80 см                                       - 10 см
ханш - 120 см             - 111 см                                     - 9 см
бедро - 70 см             - 65 см                                        - 5 см
прасец - 46 см            - 43 см                                       - 3 см

Все още има много да дюканствам и продължавам смело напред и с вас. Вече свикнах с режима и изобщо не ми тежи, даже е удоволствие.

Приятен ден на всички!

# 139
tanid, благодаря за отговора, уж в състава пише - аспартам, а в съдържанието - инвертна захар, как стават тези работи, не ми е ясно..Ама както и да е, ще го пропусна този сладолед.
Хубав и отслабващ ден на всички. Hug Hug Hug

# 140
Добро утро момичета!
За Дюкан се сещам като за господ само когато е много трудно.
Каква ли диета не съм опитвала, но понеже килограмите ми за сваляне а и за поддържане са най трудните (само 6-7) свалям най лесно с Дюкан.
Лошото е при мен че никога не съм я карала от начало и до край.
Имам всички книжки и съм прочела първата, вас ви четох много пъти и даже някога съм писала.
Сега ме беше срам да влезна при вас, възхищавам се на постоянството на тези които са постигнали резултати и направо боготворя тези които са успели да ги запазят.
Дадох си дума че този път ще успея, искам да я дам и на вас за да няма връщане назад:)
Това ще ми е 3 опит.
Започнах преди 2 дена, това означава че днес съм 3 ден П.
Пожелавам успех на всички.  bouquet

# 141
  • Попово
хелоу дюканес пийпъл  Sunglasses
как е хавата, а съм си режимна доколкото може да е режимна III- та олекотена за кърмачки и съм заковала на 68кг и ни напред ни назад Mr. Green
днес и аз ще пробвам рецептата на Мастерчето, ден и е за риба  а и се изкушавам заради костите, че се стопяват  Blush
желая ви хубав едн  Hug Heart Eyes

# 142
А добро утро и от мен!

Днес протеинов ден и аз мен, че тия дни карах на пз и сваленото  е стабилно  Grinning

Изчезвам да работя, а на всички  kiss

ПП. Новичките, чете поне първа страница бе хора, толкова елементарно е обяснено, че няма накъде Peace

# 143
  • Варна
добро утро , любими мои!
все още нищо не мърдам да му се невиди!немога да прекрача тая граница от 80!!! smile3511 колко време стоя на едно место, и нищо!ще спра да се меря вече!аааа!
Мастърче, тая риба звучи направо великолепно!имам един сафрид и се чудя какво да го правя, на скара не ми хареса , а пържен, който е най-вкусен, неможе!и така си стои горкия във фризера!какво ще правя без тебе незнам просто! Hug
Мис Марпъл, здравей миличка!опитах едно парченце, днес пак ще си правя и го крия без да ме е усетил някой!ще си го ям скришно! Mr. Green
деси васева, свалих 15 кг за три месеца, по 5 кг на месец!но на мерки колко много съм свалила - не е истина просто!от ден на ден се топя!нови панталони от преди седмица купени, вече ги губя по улицата!
на всички с минусчета и тези, които ще влизат в трета - честито!  bouquet

# 144
добро утро  Hug станах в едно хубаво, отпочинало и приповдигнато настроение след вчерашния ден  Party
искам да благодаря на всички, които директно или индиректно ме поздравиха за празника вчера, не очаквах толкова хора да се сетят и сега ми е мило и приятно  Flutter петенци-цветенци Hug хаписмайл  Hug талии  Hug пина  Hug @итърнити  Hug айнур  Hug блюмхен  Hug мисс Марпъл  Hug чочосан  Hug мая_а  Hug пинк85  Hug емили7497  Hug гелинда  Hug весито5  Hug ив_микова  Hug *_Боби_*  Hug
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  за всички! надявам се да не пропускам никого  ooooh!

Сисита, честит рожден ден! Да се сбъднат най-големите ти мечти!

Гардения, а дано от твоята клавиатура в Дюканските уши - напрежението вече го няма, така че ще си чакам добрите резултати  Mr. Green  bouquet  Hug

аз реших да спра подсладителя изцяло, поради няколко причини.. на мен ми влияе на свалянето и става много бавно. също ме е страх, че ако все така продължавам да се тъпча със сладко, в момента в който мина на нормално хранене и ако продължа да ям сладко, ще съм пак в изходна позиция.. освен това рових рових за информация и се оказва, че често аспартама води до мигрени (които не бях имала от много време, до преди 2 седмици), иначе всички знаем, че не е от най-полезните неща.. както и да е - ще се надявам след 21 дни да не ми се яде сладко вече  Mr. Green Mr. Green нали толкова време трябва да мине, за да се сформира нов навик  Mr. Green

та това са ми днешните излияния, надявам се да не съм досадила на никого  Crazy

приятен, режимен и отслабващ ден на всички  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 09:53 от chugra

# 145
    Здравейте сладуранки .... да се запиша в новата темичка и да почерпя , кой каквото му се хапва , днес имам месечинка и съм с вас вече 9 месеца  Hug Heart Eyes Напоследък с отклоних доста от режима и определено не се чуствам добре , та ето много хубав повод отново да се гмурна в Дюкаското море и да доплувам до целта !
 От днес твърдо се връщам във втора на поправка и ще започна с 2 протеинови дни ! Надявам се да се справя и най после да излезна от омагьосания кръг на депресивните състояния !  Praynig

Имам и друг стимул , моето майче свали до 54 кг в трета и вчера имаше разбор на летните гардероби и аз съм на далавера ... сдобих се със почти всякакви екстри за лятото  Crazy така че тези 5 кг  ooooh! трябва да си ходят!  Mr. Green

Сега се връщам да ви чета , че от вчера не съм сядала !   bouquet

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 09:55 от mmmshushy80

# 146
  • Варна
Шушинце, честита ти месечинка, миличка!ще си ги свалиш тия килца,не се притеснявай!а и честити ти нови придобивки! Simple Smileот цялото си сърце ти пожелавам да излезеш от депресията и да гледаш само напред, миличко! Hug
Сисита, честит рожден ден!много здраве, радост и късмет! bdbaloni
lolida, честита месечинка!  bouquet

# 147
  • София по рождение
Здравейте мацки, то малко със закъснение ама може ли във втора царевично нишесте?  ThinkingВчера си спретнах страхотно фрикасе. Grinning
Мастерче, някаква друга рецепта за риба-пангасимус?

Приятен и отслабващ ден на всички!

# 148

Мастерче, някаква друга рецепта за риба-пангасимус?

Пангасиус....Овкусяваш го със сол и черен пипер и мяташ във фурната или скарата.....

Иначе бях правила и кюфтенца рибни,но специално пангасиуса не ми хареса като вкус....

Пете-Цвете  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 149
Добро утро и от мен Hug Аз тази сутрин имам с какво да се похваля Sunglasses Едно килце по-малко! Много съм доволна Party Сега отиваме на разходка с децата, по-късно пак ще се включа. Усмихнат и успешен ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт