Дюкан ни забранява гладни да стоим, с ядене ни казва килата да стопим - 190

• 23 391
  • 447
  •   1
Отговори
# 120
  • София :(
      Добра ви вечер  Hug
   Наминавам само да ви пожелая безоблачна нощ и красиви сънища

и да нагушкам всички ви  Hug Hug Hug

# 121

... затова се регистрирах тук- за да споделям с хора които са на моя хал, и са добрички като вас! чета ви редовно, но не смогвам просто понякога! Simple Smile

Дааааа, скоро не са ни наричали змии, амнезирали, злобни.... забравила съм всички епитети, ама си имам оправдание - на Дюкан съм  newsm12

Утре - П-четвъртък и за второфазни и за третофазни![/color] Wink

Ъм за кърмачки  smile3534 А и при второфазни, които са на 5/5 не всеки четвъртък е П

... аз имам цели 15 за сваляне някои ако ги е свалил може ли да питам за колко??? Знам 4е всеки си е индивидуален но от любопитство !!!

В края на вчерашната тема точно заради отговор на такъв пост ме обвиниха в спор, но и днес няма да си замълча.

10 дни ударен етап се правят под лекарско наблюдение!
Заради такива своеволия и непиене на вода пишат по вестниците, че режима е вреден и опасен!

15кг не са много, че да правиш 10 дни ударен за тях. Ако имаш 30-50кг за сваляне, цял месец ли ще си на П?
Знае се от опита на старшите Дюканки, че след 5-тия ден не се сваля почти нищо, а и в крайна сметка ударния етап е, за да стресне организма и да събуди метаболизма, а не за да свалим всичко излишно в него  Peace

До кърмачките:
Бъдете отговорни, прочетете тук!

До всички:
Не забравяйте водата!

# 122
Здравейте, милички!
Целувки на всички с поводи, да сте живи и здрави!
Снимки на кученцето, дето ми изяде мъфините, ще кача при първа възможност.
Пребродих цял Люлин за нова тавичка, но няма вече, има само за кексове (става дума за евтините - иначе има по 18 лева).
И накрая едно въпросче:
Попадна ми Нискоенергиен крем сладолед на прах.
Състав:
Сухо мляко обезмаслено
Аспартам, стабилизатор, аромати, оцветители
Съдържание в 100 г готов продукт:
Белтък - 4.2 г
Мазнини - 2.3 г
Инвертна захар - 4.5 г
Добавена захароза - няма
Енергийност - 56.4 калории
Какво значи инвертна захар, много ли са мазнините и според вас, става ли за ядене
.
Знам, че ако ставаше, някой вече щеше да го е споменал, но все пак ми се щеше да ви попитам.

Много целувки и прегръдки на всички и още веднъж - рожденниците и месечинките - да сте живи и здрави! Специално за момченцето-рождениче - щастливо детство! Hug Hug Hug

# 123
  • София
Благодаря за отговора !  Сами трябжа да си даваме Кураж !  Много се надахвам и се радвам за вси4ки постигнали желаните кг. аз имам цели 15 за сваляне някои ако ги е свалил може ли да питам за колко??? Знам 4е всеки си е индивидуален но от любопитство !!!
Здравей и добре дошла   bouquet
Аз свалих 15 килограма за 3 месеца и половина, кажи ги 4. Карах 5 дни ударен, после 2 -ра 5П/5ПЗ. Успех и наистина няма нужда от повече от 5 дни да си в първа фаза. Hug

# 124
Здравейте, милички!
Целувки на всички с поводи, да сте живи и здрави!
Снимки на кученцето, дето ми изяде мъфините, ще кача при първа възможност.
Пребродих цял Люлин за нова тавичка, но няма вече, има само за кексове (става дума за евтините - иначе има по 18 лева).
И накрая едно въпросче:
Попадна ми Нискоенергиен крем сладолед на прах.
Състав:
Сухо мляко обезмаслено
Аспартам, стабилизатор, аромати, оцветители
Съдържание в 100 г готов продукт:
Белтък - 4.2 г
Мазнини - 2.3 г
Инвертна захар - 4.5 г
Добавена захароза - няма
Енергийност - 56.4 калории
Какво значи инвертна захар, много ли са мазнините и според вас, става ли за ядене
.
Знам, че ако ставаше, някой вече щеше да го е споменал, но все пак ми се щеше да ви попитам.

Много целувки и прегръдки на всички и още веднъж - рожденниците и месечинките - да сте живи и здрави! Специално за момченцето-рождениче - щастливо детство! Hug Hug Hug

Според мен не е режимно това нещо.  Инвертната захар представлява смес ор равни части глюкоза и фруктоза и се полу4ава от  обикновената при варене (хидролиза) в кисела среда. По друг начин казано, като се  прави сладко (конфитюр) от  захарта и лимонената киселина (лимонтозу) се получава инвертна захар, която не кристализира така лесно, сиреч не се захаросва конфитюра.  По тая причина се слага в сладоледите на прах.

Организмът не изразходва нищо за да усвои глюкозата, докато 7/10% от калорийната стойност на обикновеното нишесте отива за разграждането му до глюкоза...

надявам се, че не стана мноого химическо....

# 125
  • София :(
        Добро утро  Hug

Сисита, ЧРД, мила Hug
  Пожелавам на всички слънчев, усмихнат и спорен ден  Hug

# 126
  • София
Добро утро! Hug
Вещи, мерси за темата! Hug Чак сега се разписвам в нея.
Мименсита Hug
Честит рожден ден, Сисита! Много здраве, радост и любов! Hug
Видях, че някой споменава за желатина. Режимен е, нали си правим кисело мляко с желатин и други вкуснотии.
Честито на всички с минусчета! Нямах време да изчета всичко, напоследък само по това време влизам за малко, все се надявам че с идването на лятото и отпускарския сезон ще става по-леко в офиса и ще имам повече време да хвърлям по едно око.
Моите резултати са се застопорили. Днес ми е 4 П и не помръдвам, даже съм +200 гр. от вчера и плюсето, което имах да разкарвам става по-голямо. Понякога имам хубави резултати като дойдат ПЗ. Ще видим.
Този път съм решила да не се впечатлявам от задържане и от своеволията на организма ми. Преди - това ме подтикваше към размисъл и водеше до смяна на режима и скачах като на прескочи кобила от един - в друг. Вече реших, че каквото ще да става - оставам тук и ще карам всички фази, както е писано! Така че - ям си режимно и чакам да се размърда надолу! Laughing
Пожелавам на всички лек и приятен, успешен и режимен ден! Hug

# 127
Ха добро утро. Hug
За първи път правя желатин,и взе че се получи newsm68 newsm44.Явно е трябвало да постои повечко време в хладилника.Обаче разредих само диетичното сокче с вода,и не стана толкова сладичко Thinking...а аз нали съм по захарта...за другия път ще му добавя и малко подсладител Joy.Абе трябва да влиза нещо в корема,пък било то и замразена вода ooooh!.Само не разбрах от ВЕТЕРАНКИТЕ,по ко колко мога да си хапвам newsm78.Май ще ми стане ежедневен десерт(за по всяко време) hahaha.

# 128
Добро утро  Hug
Сутринта кантара отсече 60.9 кг за моя радост,а вчера сутринта беше 62кг направо много се зарадвах.
Сега си пийвам режимното кафенци и излапах тричавата палачинка,по-късно към 10 и 16 ч ще хапвам кисело млекце 0,1% а основните яденета съм привидила пилешки пържолки,това ще е за днес,дано удържа,ама като видях сутринта кантара се мотивирах здраво Peace.
Успех на всички днес Hug Heart Eyes

# 129
ДобрЮтроо  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Айде подреждайте се да ви нагушкам всичките  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Снощи преядох  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Малееее...Очаквам си тиганите  boo boo boo boo.... Whistling Whistling Whistling Whistling

Прибрах се много късно,умряла от глад и си опекох риба във фурната...Докато взема един душ и да си подредя нещата за днес и тя станала....Изядох 2 риби  ooooh! ooooh! ooooh!И после Ежко -Бежко с дупе тежко се запътих към кревата  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Ееее,няма такава нощ просто  hahaha hahaha hahaha hahaha То ми беше тежко,после ми стана лошо....Ставах да пия вода....Не мога да заспя от това...Абе всички екстри!!!  Laughing Laughing Laughing Laughing

Днес кантара е +1  Rolling Eyes Ама все си мисля,че е от това,че храната още не е изхвърлена и пих вода през ноща.....Дано да е така,че ще се гръмна!  smile3544 smile3544 smile3544

Днес съм на сафрид - направен като сардела....Много ми харесва нещо напоследък....Няма кости(не остават,стопяват се) и лесно се хапва....
Та днес ще съм на това.....Да видим  Thinking Thinking Thinking

megan79 ,браво за желатина  Hug Hug Hug Hug Сега вече ще знаеш как да си приготвяш десертчета  Hug Hug Hug Hug Hug

# 130
  • София
Добро утро!
Сноучева - това е най-правилното решение! Просто се зареди с повечко инат, и не се оставяй на кантара да те манипулира! Аз започвам да си мисля, че организмът, борейки се по принцип да си задържи мазнинките, прави тези номера с кантара ... за да се откажем!
Меган, колко души трябва да ти кажат за желатина newsm78, не ти ли стигат десетина отговора? Яж си желатин, колкото искаш (но не готовите плодови желета, които имат повечето захар) и си слабей на воля!
Мименситка Hug ще те видим ли на 7-ми?
И в тази връзка : може ли някой да ми припомни заведението и часа, че май не беше традиционното 13 ч в Дивака на Гладстон?
Желая ви хубав, усмихнат, слънчев и отслабващ ден!

За протокола - вече съм стопила точно 3,3 кг от 4-те отпускарски качени! Laughing Така че, Мирка и Дари ... на 7-ми ... макар, че се заканихте  Mr. Green по-полека с тиганите!
Едит :
Мастерче  Hug наредих се за нагушкване
Тетка  Hug Браво!

# 131
Люскаааа,,,дано да те нагушкам наживо в неделята...нЪл шА додИш?

Ей го заведението...На много лесно място е...."бул. Христо Ботев 175"....Това е точно до Централна Гара...Където Ботев свършва(или почва,зависи от гледаната точка Mr. Green) и Мария Луиза се пресичат....
http://carkartof.com/index.php?action=document-startpage

# 132
Тетке,браво.Бъди режимна  Peace
megan79 ,браво за желатина  Hug Hug Hug Hug Сега вече ще знаеш как да си приготвяш десертчета  Hug Hug Hug Hug Hug

ами то крайно време беше,след един месец на Дюкан Joy...Ама съм много доволна  bowuu

Меган, колко души трябва да ти кажат за желатина newsm78, не ти ли стигат десетина отговора? Яж си желатин, колкото искаш (но не готовите плодови желета, които имат повечето захар) и си слабей на воля!

Ами просто исках някой от по старшите да се обади за него Flutter.Та да съм сигурна.Затова.А то че много протеини на главата,и ставаш малко като Голяма бяла птица е ясно. smile3534

# 133
Добро утро на всички  Laughing
Нарци, много ти се зарадвах, като прочетох, честита ти седма пейка и никога повече на осма да не се връщаш   bouquet
pink85, как си, миличка, ако искаш, пиши ми  Hug
Petenci-Cvetenci, прочетох аз, прочетох  Joy Ти поне успя ли да си опиташ?
Мастърче, що тигани бе? Мисля, че си напълно извинена, все пак режимно си преяла. И според мен плюсът е от неизхвърлена храна и вода и бързичко ще се разкара. Ами я по-добре кажи какъв е  тоя сафрид като сардела и дали става и с друг вид риба.  Hug
Ичони, днес как са килцата?
Аз да благодаря за вчерашните ритници, не знам как става тая магия, но винаги действат и днеска съм май повече от половин кило минус. Нагушквам ви всички, които ударихте по едно рамо (ъъъ крак)  Hug Hug Hug Hug
21, добре си дошъл, чакаме те на 28-ми, дано не се откажеш. Борис, стягай се и пиши по-често, че вече не си единствен в кокошарника  Laughing
Аз днеска (1 ден П) съм си направила за закуска нещо като протеинова пица - тричава филийка със сминдух, върху която още в суров вид наредих варено яйце и извара, освен дето вкусна, ами и много красива стана. Оттам  нататък всичко ще е риба, тъй съм си решила, да поразбутам малко нещата. И съответно рибата ще плува в много вода. Да видим утре ще има ли ефект от цялата работа.
Сега почвам да гушкам наред PePena, zorita, Филюдка, sanny, lipstick, dj100, k_savova, Dorchester, Hotchili, СлаБе, и понеже със сигурност пропуснах някого, също и за всички останали  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Желая ви хубав и отслабващ ден  bowuu

# 134

Мастърче, що тигани бе? Мисля, че си напълно извинена, все пак режимно си преяла. И според мен плюсът е от неизхвърлена храна и вода и бързичко ще се разкара. Ами я по-добре кажи какъв е  тоя сафрид като сардела и дали става и с друг вид риба.  Hug
Тигани,щот преядох и се натъпках кат' на малкото прасенце майка му..... Twisted Evil

Търсих да видя дали не съм писала рецепта горе в темата,ама не намерих.... Rolling Eyes
Да ,става със всякакъв вид риба.Само ако е едра трябва да се нареже на шайбички....
Та....Рибата се почиства,измива и се слага в тенджера,добавят се 1 глава лук,черен пипер на зърна,2 -3 дафинови листа,4-5 зърна бахар,250 мл оцет и вода,колкото да се покрие рибата.Слага се на котлона и след завиране се намалява огъня.Ври 2 часа и се изключва.След като изстине се хапва с апетит.
Костите се стопяват както в рибните консерви,а вкуса е страхотен.

Рибата не се разпарцальосва,нищо,че ври толкова дълго.

Люси беше правила по моята рецепта и разправяше,че след като сготвила,опитала малко и отишла да върши задачки.Като се върнала домашните вече били омели дюканското меню на Люската  smile3532....Все ми е смешно като се сетя  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 08:26 от TheNMaster

Общи условия

Активация на акаунт