Дюкан ни забранява гладни да стоим, с ядене ни казва килата да стопим - 190

• 23 395
  • 447
  •   1
Отговори
# 105
Да... за съжаление,@Eternity   , има много злоба у някои хора.Лично на мен, ако знаете как ми завиждат някои женички, чак да ги съжалиш.Една комшийка направо се пръска от завист, като ме види , че отивам да карам колело и видимо съм отслабнала и даже ме пита с присвиване на очите, защо ми е било да отслабвам.Снощи имахме гости и умишлено избягвах темата за диетите, защото знам какви коментари ме чакат: "Ами ти не си дебела!","Защо ти трябва да се мъчиш?!","Гледай да не стигнеш до анорексия!"... и още такива глупости.Но най - важното е  , че ние се чувстваме добре така и изглеждаме така както ни се иска newsm53

След малко ще си корегирам линийката, вече от два дена съм на мечтаните финални килограми и от утре минавам в Трета.Мисля да започна с  двете филийки пълнозърнест хляб, сиренето, зеленчуци, шепа ягоди и естествено месото.Имам малки съмнения, че ще кача някой килограм, тъй че  ще започна с  упражненията по - сериозно.
Лека вечер и минусчета!   bouquet

# 106
ЦОП  Mr. Green

Нищо не съм чела,влизам само като хала и изчезвам.Нон стоп съм на работа и  нямам време да се отчета даже  Laughing
Преместих линийката с още 500гр  Party

# 107
  • София
Писах, писах ... нещо натиснах и всичко се изтри
А  колко трудно пиша на новия лаптоп ... не е истина, едвам къллва .... за мишката да не говорим...
Вещи, страшна си!  bouquet За снимките, римите, грижите ... Heart Eyes
Меган - за желатина няма ограничения
Мастерче, кво те прихваща с втора сега? Я се кротни и си карай третата, не разбутвай организма а си карай по план! Нали аз по тази причина (втора - трета - втора ...) 5 месеца се правих на асансьор! При това съм те виждала не само на снимка!
Светлат
Hug
Михи69 Hug

Да ви се похваля : от 4-те килца отпускарски съм свалила почти 3, от понеделник досега .... гледам и не вярвам на ушите си .... ако съм успяла да раздвижа метаболизма, ще атакувам за последно последните килограми ..... няма накъде

Много хора исках да поздравя, но ще го направя като отида на старичкия ми комп ... тук направо перкулясах, а като си помисля, че дадох 1000 лв за да се мъча така с тоя лаптоп ... дано свикна...

# 108
Здравейте ,мацки.Не съм влизала няколко дни ама нямам и време.На работа ,ремонт правим и съм от сутрин до вечер на въртележката. #Crazy #Crazy Да луднеш малко е.Обаче си карам третата ,засега добре .Не се шашкам от плюсове.Ама и не съм включила всичко.Само плода и галите и то пак се ограничавам.Голям страх и това е. #Crazy
Много прегръдки на всички с поводи,рожденни дни и минусчета! Hug Hug Hug

# 109
Кажете за желатина, моля! Praynig

Едва намерих един и то без указания..... Close

Искам да пробвам рецептата за млечен сладолед с желатин.  chef

Утре - П-четвъртък и за второфазни и за третофазни!
Wink

# 110
inik благодаря за отговора Hug
Утре започвам тогава да видим колко ще издържа дано поне до понедлник стискай палци момичета,утре ще пиша как ми минава денят Simple Smile
Айде че мъжо само мрънка че съм окупирала лап топа,до утре
Лека вечер на всички Hug Heart Eyes

# 111
  • Там някъде нейде !!!
Здравейте и от мен момичета. Нямам време много много да пиша и само минавам от време на време да ви чета.

# 112
Megan, ти си в Холандия, нали?
Сподели , моля те, как се казва тоя сок  и в кой магазин го има. Аз съм в Белгия, но ходя до Холандия доста често.
Аз практикувам кис. мляко с портокалова есенция и течен подсладител, (и тука няма степчета) но тая есенция не я намирам напоследък   Cry Cry, има само такива със захар (предполагат се за сладкиши).

Казвам веднага,сокчето се намира на щанда за Zonnatura,и се казва Cereal,control +(sinaassmaak,limonadesirop).Имаше още едни сокове,на Росси май newsm78,но в тях имаше много плодова захар.Това обаче е с ПЕКТИН,някой по нагоре беше писал нещо за него...Утре ще ходя до de Tuin,може и там да изкочи някой сироп.Ще докладвам. Laughing
Абе мацки,пробвах се да направя само желатин с плодов сок...дано се получи.Ама искам да питам-КОЛКО ЖЕЛАТИН Е ПОЗВОЛЕН НА ДЕН  Thinking

Много благодаря. ще гледам да се снабдя тоя уикенд.
 желатинът е протеин (ама малко по особен, самоомрежвящ се) , така че ако си си купила чист  (за което  съм убедена) може колкото искаш. Аз не съм най/голямата кулинарка , ама на твое  място бих мушнала желето в хладилика до утре.  Понякога стяга бавно, а студеното винаги помага.

# 113
За желатина си мисля, че няма проблем, все пак е от животински произход-т.е. белтък.Гледах, че го няма обаче в рецептите, за това се чудя дали наистина е режимен newsm78
По-добре го приемай в по-малки количества и гледай кантара Grinning Аз от време на време прегрешавах/при това със сладко/, но не ми се отразяваше, така че........

# 114
Мацки един вапрос и от мен,в коя фаза може да се яде пълнозарнест хляб и по колко ?  Като влизах ж саита за диетата не го видях това за хлеб4ето ! newsm78  Аз съм още на първа фаза ! До 10и ще карам на 1 после ще мина на втора !  Искам да сваля пове4ко килца ?  А да ви питам и в коя фаза може да си хапвам и кашкавал4е и по колко ???

# 115
Мацки един вапрос и от мен,в коя фаза може да се яде пълнозарнест хляб и по колко ?  Като влизах ж саита за диетата не го видях това за хлеб4ето ! newsm78  Аз съм още на първа фаза ! До 10и ще карам на 1 после ще мина на втора !  Искам да сваля пове4ко килца ?  А да ви питам и в коя фаза може да си хапвам и кашкавал4е и по колко ???
хляб в трета по 2 филии пълнозърнест
кашкавал в трета по 40гр. на ден.Усрех и търпение Hug

# 116
Записвам се само, за да съм в крак с модата и изчезвам да приспивам дзверо  Heart Eyes
На първа страничка е за 1 кг, на втора за 2 ... Аз значи добре съм се уредила поне с 8  Laughing

# 117
Здравейте момичета HugПредположих,че ще има нова тема,но чак осем страници,кога успяхте Rolling EyesАз ще сменям лентичката,кантара отчете 61 кг.,но това ще стане утре,сега отивам да пълзя към леглото,че едва гледам. Hug

# 118
 Hug за всички

# 119
Благодаря за отговора !  Сами трябжа да си даваме Кураж !  Много се надахвам и се радвам за вси4ки постигнали желаните кг. аз имам цели 15 за сваляне някои ако ги е свалил може ли да питам за колко??? Знам 4е всеки си е индивидуален но от любопитство !!!

Общи условия

Активация на акаунт