Дюкан ни забранява гладни да стоим, с ядене ни казва килата да стопим - 190

• 23 387
  • 447
  •   1
Отговори
# 75
Хоп и аз се записвам

# 76
  • Варна
Да следя и аз какво си пишете тука за тоя смешник.  smile3534

# 77
Здравейте дами! Не съм писала скоро защото съм отчаяна·Вече почти седмица не съм смъкнала и грам Cry,
надявам се като ми свърши МЦ нещата да се променят, защото иначе съм на път да пусна прасето.....

Много късмет на всички и безброй смъкнати килца Hug Hug Hug·

# 78
Ааааа, Ичони, в период на задържане си. Това е хубаво, сега събираш кожата и като оформиш една талийка, едно дупе ..... smile3521

# 79
  • Пловдив
Да не ви затруднявам да ходите чак там  Mr. Green

Уважаеми мами,
Искам да ви дам съвет, базирайки се на научни изледвания и личен опит.
1.За да се отървем от подкожните мазнини, трябва да знаем следното: 80% начин на хранене, 20% спорт (физически натоварвания).
Ако ще да спортувате като луди, няма да постигните желаните разултати или ще ги постигате много бавно ако не се храните правилно.
2.Дюкан...голям смешник, но и голям хитрец. Цялата тази система е сложна, объркваща, а на мен дори ми е смешна. Човека е изплагиатствал всичко това, но не ми се обяснява сега.
Каква всъщност е истината?
Подкожните мазнини започват да се топят когато приетата енергие е по-малко от изразходваната. Дори да лежите цял ден на организма му е нужна енергия за да съществува. Обаче...ако разликата между приета енергия и изразходвана е прекалено голяма, организма спира някой свои функции, което е изключително опасно, не го забравяйте и помнете, че единствената цел на човешкото тяло е да оцелее. Много добър вариант е разликата да е минус 300-400 калории на ден.
3.Бързо топене намазнините няма! В общия случай трябва да се заредите с търпение и да очаквате резултати след един относително дълъг период. Триковете, които се прилага за т.нар. бързо отслабване са: изчистване на стомашно чревния тракт и задържане на по-малко вода в организма. Обикновено се постига за около 4 седмици и се губят около 10 кг. Всъщност това е измама.
4.Правилният начин:
Спрете въглихидратите почти напълно и не се отклонявайте от това правило. Пийте поне по 4 литра вода на ден.
Това ще ви гарантира сигурно отслабване, страхотна фигура и топене на мазнини, а не на мускулна маса, което също не е желателно. След 1-2 години ще приличате мна манекеки.

Успех!!!

Ще добавя още нещо.
Топенето на мазнини изисква страшно много вода. 4л./ден е един минимум, освен това не можете по никакъв начин да топите мазнини на точно определени места. Процеса започва от дланите и ходилата и пълзи към пояса при мъжете и ханша при жените.
За 1,2,3,4 ... месеца не става. Виж ако спрете да ядете напъно хляб и тестени(черния хляб има около 5-6% по-малко въглихедрати от белия, което е поредната измама), захар и захарни, бобови, ориз, картофи и т.н. (има таблици в нета със съдържанието на основните храни) наистина ще започните да топите мазнини. Не збравяйте, че организма ще прибегне до топенето на мазнини само в краен случай. Ако постигнете 75% загуба на мазнини и 25% на мускули е един страхотен резултат.
Колкото и странно да звучи, ядеш мазнини -> топиш мазнини.
В началото и аз не можех да повярвам и дори се подигравах на такива теории, но...истината се оказа съвсем различна от моите разбирания.
Точната формула:
50%мазнини-30%белтъци-20%въглехидрати
+
Правилно, постепенно, постояно! (не емоя мисъл, но много ми харесва).

# 80
Здравейте дами! Не съм писала скоро защото съм отчаяна·Вече почти седмица не съм смъкнала и грам Cry,
надявам се като ми свърши МЦ нещата да се променят, защото иначе съм на път да пусна прасето.....

Много късмет на всички и безброй смъкнати килца Hug Hug Hug·
Я да се вземаш в ръце веднага, какви са тия приказки? Хората се случва и по месец да задържат. Имаш право да се депресираш, да беснееш, да мрънкаш, но никакви прасета!   People No Good В момента и аз съм като теб и се оплаквам, ама не мисля да се предавам. Продължавай да си режимна и ще видиш как скоро ще се похвалиш с минус. Ето помощ от мен  ritnik

4.Правилният начин:
Спрете въглихидратите почти напълно и не се отклонявайте от това правило. Пийте поне по 4 литра вода на ден.
Това ще ви гарантира сигурно отслабване, страхотна фигура и топене на мазнини, а не на мускулна маса, което също не е желателно. След 1-2 години ще приличате мна манекеки.

Успех!!!

Това, кат гледам, нищо общо с Дюкан няма  Joy

Точната формула:
50%мазнини-30%белтъци-20%въглехидрати
+
Правилно, постепенно, постояно! (не емоя мисъл, но много ми харесва).
Ей ся фащам шишето с олиото и надигам, ша си замезвам със свинска мас  Joy

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 17:17 от miss Marple

# 81

hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy Ех че е смешно  hahaha Joy hahaha Joy Сигурно като слушаме смешници и на нас ни става смешно. Заразително е! Внимавайте момичета, може да се превърнете в едни големи смехурани  hahaha hahaha hahaha И не дай боже да се затриете, защото сте отслабнали за 4-8 месеца, а не 2 години . Пфуй, хорски акъл!!! smile3534

# 82
Благадаря ви мили момичета Hug·Значи когато ми се мрънка ще мрънкам но.....никакви прасета·

# 83
Това напомня на ВМ НВД - високо мазнинна ниско въглехидратна диета.  Peace
Но съотношенията мазнина - белтъчини - въглехидрати май не са правилните.  Thinking
С тази диета аз отслабнах с 5 кг преди да започна Дюкан. Здравословна е, с по-бавен резултат, но пък в нея почти няма въглехидрати, което мен много ме затруднява.

# 84
Здравейте дами, още един мъж да се разпише тук (извинявай Борисе). Аз ви чета от време на време, миналата година за 2 месеца свалих 15кг (107->92) но в края на втора фаза тръгнах по чужбина и всичко се провали... сега пак бях почнал на 1ви но вчера разбрах че заминавам в командировка отново - 2 седмици в Москва + 2 сватби този месец и за момента спрях  още в началото, защото ми е ясно че там няма да мога да спазвам режима... както и да е, живи здрави от 28 юни пак с вас.

Та това между другото де - не искам да звуча все едно се извинявам, давайте си ми тиганите и така. Исках само да кажа че ето тук:

http://www.megaupload.com/?d=Z1PUNG63 - Нов Линк !!! - не би трябвало да има никакви палави девойки Simple Smile

съм качил малко "тунингована" версия на книгата на Дюкан - използвал съм копието от първа страница но добавих подробно меню с препратки, което липсва дори в оригиналната книга и съм оправил стилове/заглавки за да е лесно за хората които предпочитат сами да си определят как да изглежда документа да си го променят лесно. Променил съм и шрифта малко че стария идваше малко дребен.

Всеки който желае може да се възползва от книгата, но силно препоръчвам който все още не е да си купи и хартиения носител - аз го имам, и въпреки че ми е по-удобно да работя с електронния вариант, това е най-малкото уважение, 10 лв според мен са съвсем приемлива цена за книгата.

Май се поувлякох, приятен ден на всички.

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 18:03 от twentyone

# 85
Влизам да се похваля,че намерих диетичен сок,който се разрежда...сега съм забъркала бъркоча ..уж сложих и желе,ама да видим дали ще стане newsm78.Ако не,пак ще е мега вкусно,пробвах с пръста и щях да си изям ръката Whistling.Сега разбирам що не РЕВЕТЕ вий за сладко с ваще степчета. Sunglasses.Ох добре че беше

Megan, ти си в Холандия, нали?
Сподели , моля те, как се казва тоя сок  и в кой магазин го има. Аз съм в Белгия, но ходя до Холандия доста често.
Аз практикувам кис. мляко с портокалова есенция и течен подсладител, (и тука няма степчета) но тая есенция не я намирам напоследък   Cry Cry, има само такива със захар (предполагат се за сладкиши).

Много мерси предварително

# 86
21, добре дошъл! Урааа, още един дюканец Laughing
Само че линкът, дето си постнал, води до някакви палави девойки  Embarassed

# 87
Chugra  честит рожден ден! Да си жива, здрава и вечно обичана   bouquet
Слънце - честит рожден ден и на твоето момченце. Много да Ви радва   bouquet

Честити месечинки на всички  Hug

21 ще те чакаме на 28 Юли

Ох още колко щях да казвам ама айде утре че малкият ще го награждават след 20 мин
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 88
  • Варна
21, добре си дошъл, чакаме те!а къде изчезна Борето?Борееее, де си?
Ичони, стискай зъби мила!това, че не сваляш, означава, че ти се свива кожата!това е хубаво, нали? Grinning айде малко подбутване и от мен  ritnik
преди малко си направих бърканата баница на Мис Марпъл - е няма такова чудо!още вряла я нападнаха моите хиени!немога да я овардя значи!

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 18:30 от Petenci-cvetenci

# 89
21, добре дошъл! Урааа, още един дюканец Laughing
Само че линкът, дето си постнал, води до някакви палави девойки  Embarassed

Извинявайте, поправих линка в съобщението по-горе, ето го още веднъж -

http://www.megaupload.com/?d=Z1PUNG63

Не знам откъде са дошли палавите девойки - може и да има някакви реклами които не виждам - като съвет мога само да кажа ползвайте Firefox Simple Smile

И датата е 28 юни, не юли Simple Smile

Поздрави.

Общи условия

Активация на акаунт