Дюкан ни забранява гладни да стоим, с ядене ни казва килата да стопим - 190

• 23 408
  • 447
  •   1
Отговори
# 90
desita  И аз искам да споделя нещо, което осъзнах съвсем наскоро. Голяма съм наивница.  Cry Преди да реша да правя сякакви експерименти с диети бях решила, че съм дебела, а съм била най- много 53 -4 кг. Днес си гледах едни дънки - още не мога да се навра в тях. И реших, че съм дебела, защото още от малка ми беше натяквано от разни роднини(все доброжелателни разбира се  Twisted Evil) че съм пухкава, набита и какво ли още не. И сега гледам и си мисля абе тия луди ли са били  ooooh! Просто са виждали, че по този начин могат да ме засегнат, а пък аз много исках да се харесвам на всички. И се почна диети, глупости, булимия и така.. Сега когато почнах диетата се започна - айде няма ли да спреш, ще се изгубиш, нали знаеш, че е вредно, ти си луда. И то от хора, които са по 48- 49 кг. #2gunfire и са постоянно на диети.  А като им кажа аз- "Ами ти я се виж , що отслабваш?" и те -"Ти пък сега не говори така- много съм си добре Shocked"  Е клкото и да си затварям очите не мога да кажа нищо освен - ЗАВИСТ!! Това е! И като ми каже някоя такава- и от връщам "Като те стигна теб тогава ще спра!" До сега по- пълни не са ми кавали нищо. Напротив - питат ме, даже вече съм личен консултант на няколко  Grinning Но ако ми кажат нещо и за това си имам отговор - "И ти имаш нужда!" Twisted Evil

И майка ми е много слаба (еех що не съм се метнала на нея  ooooh!) и тя мърмори - ама и на нея съм и намерила цаката и сега чинно ми готви месо като отида.  Twisted Evil

Истината е, че не е нужно всички да те харесват и трябва от време на време да си зъл Twisted Evil, че да не те занимават!

Hug Hug Давай само напред! Ти много си постигнала до сега и наистина се иска страшна воля, обичай се повече!

21 Много ти благодаря за книгата! Страхотно е, че си го направил за нас! Hug

# 91
Не съм ви чела от 2 дни за това сега искам да благодаря на всички за хубавите думи за срещата в Русе. Надявам се скоро да се видим пак. Много добре ми подейства вълнението за срещата, защото точно нея сутрин имах -1.100  newsm44
МисМарпъл имай търпение-ще тръгнат надолу, ето един  ritnik
Михи69 търсих те в предната тема и сегашната и те виждам на балкона, бързо дай отчет! Чочосан, Липстик, Шуши, Сани3 и Дж100  Hug Hug Hug
А сега момичета искам място на 7-ма пейка защото тази сутрин съм 79.900  newsm44
На всички с минусчета и поводи  newsm51

# 92
  • Стара Загора
Момичета и момчета някой ще ми даде ли рецептата на палачинката с триците. Никъде не я откривам? newsm78

# 93
Добър вечер дами Hug
И аз от утре се включвам във вашите редици в момента съм 62 кг и искам да сваля до 55-56кг.
Ще започна 1 фаза само на протеини ,но имам едно въпросче мога ли сутрин да хапвам за закуска освен тричевата палачинка  и омлет?
Междинните закускив 10 и 16 ч мога ли да хапвам кисело мялко 0,1%  а през другите хранения обяд и вечеря някакво месо от позволените?
Миналата година по това врме бях слабичка 50кг,ама нещо стана с мен и започнах лека по лека да качвам килата,и сега ще взема вашата диета спазвам,спазвах нещо подобно на ДЮКАН,но със прахообразни храни+месо+ зеленчуци+плод и като спрях прахообразните храни лека по лека започнах да качвам килата за мой голям ужас. smile3518
Дано само да мога да издържа на 1 фаза поне 3 дена,защото съм със ниско кръвно налягане.
Искам вашият съвет дали да започвам от 1 фаза или да отида на 2 ра където вече може да се хапва зеленчук с месце.
Предварително благодаря Hug Heart Eyes

# 94
desitka, хората са много злобни! тая твоя приятелка много ми напомни една моя приятелка- дето много се обичаме, много си помагаме и току пусне по някой злобен коментар- дето - като шамар ме зашлеви!но такива хора са доста за съжаление. просто не споделяй с нея- явно не е искрен човек (или по скоро е- в завистта си) аз, като почнах диетата, не казвах на никого, но то в офиса видиш ли някой на пилешка пържола на обяд- ти е ясен  Joy та не казвах дълго време, знаех, че доста време ще мине докато ми проличи и докато забележат (височайшите особи - слабите ми колежки) какво обядвам. пък и ме е страх от уроки! злобните хора според мен понякога имат способността да ти влияят на късмета. затова се регистрирах тук- за да споделям с хора които са на моя хал, и са добрички като вас! чета ви редовно, но не смогвам просто понякога! Simple Smile)) (както и да е, разконспирираха ме- но нали са слаби- няма за какво да завиждат!)
колкото до коментарът на твоята позната, че ще се гръмне ако е 66, е извинявай! дано не и се налага да е щастлива че е 66 ...ако преди две години някой ми беше казал, че ще се радвам, че съм 64 щях да му се изсмея (тогава бях 59-60) но тази зима стигнах до 69 и сега се радвам че съм 64 Simple Smile така че евала ти, че си го постигнала- радвай се, защото е голямо нещо, тя просто не може да те разбере. Hug

# 95
а, да ви питам, възможно ли е да ме боли глава от степчетата? май съм прекалила с количеството в млекцето и нещо ми е сега шантаво на главата- напрегнато.... newsm78
и да ви се похваля! сутринта пак бях 63.5! newsm44 newsm44 newsm44
толкова искам да съм 57- както в доброто старо време.... (бях и 55 по едно време което за моя ръст си е супер, но само за няколко дни. та ще се доверя на чичко Дюки, 58 ще пробвам да ковна!

# 96
последно да споделя и спирам с монолога  Embarassed
преди известно време гледах снимки от рождения ден на една приятелка- и гледам някаква мадама- и тъкмо да и кажа- "тази коя е, не я помня...ми аз къде съм?"и...видях, че аз съм била тази мадама  newsm45 с 12 кг по слаба.....

# 97
    ЧОЧОСАН,благодаря за подкрепата,сладурка!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 98
 nartsisa---Здравей сладичка тези дни имам много работа и само ви чета а и няма с какво да се похваля вчера 88 .600 днес 89.000  днес втори  ден  МЦ надута и вкисната . Видях ти снимките супер си голяма промяна имаш . Изглеждаш по слаба и по- млада браво много те  Hug Hug Hug Hug
Ще пиша после ,че правя вечеря за всички  милички мой Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 99
а, да ви питам, възможно ли е да ме боли глава от степчетата? май съм прекалила с количеството в млекцето и нещо ми е сега шантаво на главата- напрегнато.... newsm78

Това е една от индикациите, че тялото чисти токсини, пий повечко вода. Обикновенно след такива дни кантара мърда надолу.

# 100
благодаря, eternity, значи не е от аспартама в степчето  Embarassed дано мръдне...

# 101
Megan, ти си в Холандия, нали?
Сподели , моля те, как се казва тоя сок  и в кой магазин го има. Аз съм в Белгия, но ходя до Холандия доста често.
Аз практикувам кис. мляко с портокалова есенция и течен подсладител, (и тука няма степчета) но тая есенция не я намирам напоследък   Cry Cry, има само такива със захар (предполагат се за сладкиши).

Казвам веднага,сокчето се намира на щанда за Zonnatura,и се казва Cereal,control +(sinaassmaak,limonadesirop).Имаше още едни сокове,на Росси май newsm78,но в тях имаше много плодова захар.Това обаче е с ПЕКТИН,някой по нагоре беше писал нещо за него...Утре ще ходя до de Tuin,може и там да изкочи някой сироп.Ще докладвам. Laughing
Абе мацки,пробвах се да направя само желатин с плодов сок...дано се получи.Ама искам да питам-КОЛКО ЖЕЛАТИН Е ПОЗВОЛЕН НА ДЕН  Thinking

# 102
Tetka74 - аз съм с кръвно 90/60 - изкарах 7 дена ударен, без проблеми Peace
Ох, момичета - не мога да си направя кисело мляко със степче, нещо май не се оправих с желатина... стои рядно и като на малки бучки Confused Досега не съм използвала желатин, уж правих както пишеше на пакетчето.. и нищо... А така се надявах на десертче Cry Утре пак ще пробвам Peace

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 20:23 от inik

# 103
Я седма страница- 7 кила- Олеееееееееееееееееееееее

hahaha  Joy

А за римите, сигурна съм, че всяка ще измисли нещичко, просто като се замисли човек винаги изниква по нещо в главата му Simple Smile

Тъй, тъй- да , ама не- моя милост рими не може да спряга  Hug

# 104
И моя сок,дето уж го желирах стои много течен,и май няма да стане Cry ...а си мислех ,че 6te лапам желе за десерт ... #2gunfire Cry

Общи условия

Активация на акаунт