Сервирам ви кафето
и като я няма Росита,отивам да обръщам внимание на ютията Желая на всички хубав ден с много разходки!
Нинка,Тоши е много сладък.Качи по-вече от една снимка де

не се притеснявай инстинкта и чувството за бащи идва по-късно така че дай малко време на мъжа ти за да свикне с тази идея че не сте двама,при все че сте имали и проблем и бебчо е така желан просто му трябва време .Не се натъжавай гледкай се детенцето с радост.Първият месец имах кърма за 3 бебета и цедях ли цедях изведнъж намаля аз продължих да се боря че детето ми ще е само на кърма ,но в един прекрасен момент се оказа че бебка е гладна ,а аз изнервена и недоспала.И защо трябваше да е така сега пак си кърмя но и дохранвам като сме на разходка замествам изцяло с АМ.
От днес ще се опитвам да променям режима,че с тези жеги излизане след 10ч е немислимо.
,но ще видим колко съм сериозна... 
После, когато минахме на смесено хранене, започна да спи по-дълго (по 3-4 часа) и аз бях много доволна. Последно си беше харесала след храненето в 12 ч. да спи до 5 сутринта. Преди 4 дни обаче ни сложиха втората игла ваксина против хепатит В и от тогава - няма спокоен сън или нормално ядене!
В резултат храня по час - час и половина, писва ми, гърбът и ръцете ме заболяват, а бебка е още гладна.
). При изписването казаха, че са ме шили с конци, които се абсорбирали, но все пак е добре да ме погледне спец.

Много са сладки
Когато имам практика в детска градина винаги си представям моята дъщеричка каква ще ми е Убавица нагласена и натъкмена с пантофки , седнала на столче и пее ли пее в часа по музика.Направо се просълзих
(Има време де,още към година
)
А аз съм още с юрган,все ми е студено нощем 
Задължително ли е.... защото на мен не ми се събира цяла пералня за деня
Особено пък дрехите на бебо....сменям му ги само като го къпя и тогава слагам нови.... И външните дрешки де...но пак не е една пералня...Събирам ги докато станат повечко. А ние с баща му сме като униформени.Черна лятна ризка и дънки,а аз още се влача с една бяла пола,че незнам какво ще правя с тези телеса
От днес съм на диета,че вече ми писна.Трябва да се оттърва от 5 гадни килограма и бегом към плажа
аз с моите 15 за сваляне
няма да се събличам на морето със сигурност.
, но вчера например, в 12 яде, после пак в 4 и сега, към 8.30 пак. Все пак си прави големи паузи девойката, поне по 3-4 часа си спинка, понякога и 5
и ние с нея, си поспиваме доволно.
). Тогава сменям памперса и тя пак си иска. Не знам защо, явно след памперса и идва отново апетита...
Все в най-големите жеги излизаме. 

Но е факт, че д-р Жекова пипаше изключително внимателно и направо се очудих, че вече всичко си е наред в старата хралупа хахахааа... Явно трябва да си попаднеш на доктор. 

Предвид жегите го извеждаме следобед,съвсем леко облечен,завит с една тъничка пеленка, количката ние е със супер амортисьори,т.е не друса изобщо, независимо от терена, едно люшкане става-като принц в каляската си е, като хванем алеите и не се спираме, но нашия чоек не иска да лежи в нея и това си е-като го гушне баща му и ела виж как се унася,обаче как го сложим в количката и почва да плаче. Освен това в нас си изпива млякото за 1 минута и после спи като къпан поне три часа,а в парка го пие за 15 минути и спи не повече от час 
Танче
стиснати палци мила от мен дано всичко с малката Лили е ОК
Честито и новите ни мами и вече всички сме май с бебоци.....За памперсите аз ползвам на ПАМПЕРС и съм много доволна,пробвах и ХЪДЖИС и ЛИБЕРО,но според мен ПАМПЕРС са номер 1......
Ние с Митко сме добре слушкаме се и се гледкаме ,сега се каня да го нахраня и хайде на разходка.....Утре сме на конс. и ще ни бият ваксината хип.Б и ще докладвам колко сме порастнали....Много целувки от нас

С Хъджис сме, айде не винаги, но поне 2-3 пъти дневно пропускат, та сменяме по 3 костюмчета на ден, плюс 1-2 пелени, ако е пропуснало петното и до там.. Тате е на работа и сме само двамцата днес, засега добре се справяме, будува пак няколко часа, но вече спинка и успях да раздигна след самостоятелната вечеря на мъжо.. Как може да не ти хрумне дори млякото да си върнеш в хладилника не знам, живея с прасенце

напоследък спинка по половин - един час и хайде почервеняване на личицето и плаааач
а беше толкова добричък. иначе като излизаме повечето пъти спинка и то така че пропускаме някое ядене и после тотален хаус в режима. а на мама толкова и се спи и докато се наканя да си легна и той се наспал хитреца