Майски бебенца засмени, местят се вече в "Родени".Тема 1

• 14 671
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
здравейте, май-чета Simple Smile честито бебенце на Галя!!!

и ние с часовника сме така - бебе Ани папка в 3 и в 6, после в 8. в 3 и в 6 напоследък се кърмим легнали и аз си дремя  Crazy но две нощи подред не е плакала, спи си в леглото по 3-4 часа между храненията и аз се чувствам човек  Grinning сега хъркоти в слинга- явно до обяд има някакви колики, защото е неспокойна, присвива се и не спи - но в слинга няма начин - явно им напомня за майчината утроба, веднагически се успокоява и заспива. препоръчвам!!!  Hug сега ще си гладим заедно, домакинстваме, готвим - а тя си спи до сърчицето на мама.

Казабланка, телефонът е 02/9461369, но аз те записах тази сутрин Simple Smile как не те попитах онзиден  newsm78.  а за софиянки, казаха, че само за 16-ти са останали места - за 9 месеца на училище.

днес сме на разходка за първи път!!! ура! пожелайте ни хубаво време, че във Варна нещо се мръщи.

хубав ден на всички!!!

# 136
  • София
Честито  юначе  на  Галя!Много да я  слушка, папка и спинка, голям да  порасне малкия Теди!Да радва  много мама и тате! smile3525 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525  ylinfant Misc Baby Bottle newsm32 1stroller stork-boy
Айде, после ще  ви   чета ,  че  сега  ще  папкаме. Mr. Green

# 137
  • Варна
Колко много сте изписали, не мога да смогна да изчета!  Crazy
Не ми остава много време да пиша, но чета когато мога.
Маги е добре, расте, реве, усмихва се  Heart Eyes Ходим по разходки и така и е най-приятно.
Фелина беше питала за водата-аз знам, че трапезна вода може да се дава след навършени два месеца.
Дендри, много гадно нещо ти се е случило, добре, че си го открила и все пак навреме, дано няма поражения  Peace
Варненки, хайде да се видим с бебетата на разходка в Морската?

# 138
  • софия
Хайде вече и аз да се похваля!Бебе Христо се роди на 1юни в 12.30ч.
От вчера сме си вкъщи и се гледаме.

# 139
Добър ден и от мен,Смехорана 4естито син4е ,да расте здрав и силен и голям късметлия. Hug

# 140
Честити момченца на Галя и Смехорана -да са  ви живи и здрави и много да ви радват:)
Ние от снощи вече сме официално в клуба на бебетата с колики- като съм глупава и чаках докрай ,преди да започна да давам инфакола,сега ще си нося последиците. Кристиан ми плака цяла вечер,присвива се ,все едно някой го е ударил в корема и освен да го разнасям нагоре-надолу,нищо не успях да направя за да го успокоя.Тази сутрин пак така,после се чуха заветните пръцкания в гащите,изходихме се като за световно и сега спи доволен-явно инфакола има доста бърз ефект,защото усетих подобрението още на третото даване:)
Аз мисля утре да ни е сефтето-заплюли сме си Западния парк,доста приятели са там с лапетата си, пък да видим как ще се представим...Искам да питам-кърмата в шише как я опазвате от жегите,защото искам да му взема изцедена кърма и с това да го нахраня докато сме в парка?

# 141
Честито на Галя и Смехорана.
И ние мислим утре да открием сезона , само дано е хубаво времето.

# 142
  • София
Добре дошли в родени.Само хубави темички ви пожелавам.Здрави и пухкави бебоци.

от мама февруарка родила през януари

# 143
Честити бебчета на Галя и на Смехорана! Да са живи и здрави, да слушкат много и да ви радват!

Дендри
, това, което разказваш е ужасно. Добре, че поне ти си го открила навреме, преди да стане по-лошо.

Ние с Мишко сме добре засега, ще видим как ще е другата седмица, когато нашият татко тръгне пак на работа и останем да се гледаме само двамата. Днес ще ни е третата разходка и мисля да поостанем по-дълго навън. Ако има мами, разхождащи се в Южния парк, да знаете, че от другата седмица и ние ще сме там всеки ден (надявам се) и може да се присъедините към нас. Wink

# 144
Да се разпишем и ние в "Родени" Simple Smile
Честито на всички, които вече са с бебчета!
Марианка хълцука пред компютъра, а аз съм усвоила писането с лява ръка Simple Smile (нищо, че с дясната ми е по-удобно).
Другата седмица сме на контролен преглед - да видим как сме се справили за един месец.
Пожелавам ви много усмихнати бебчовци и хубави разходки!

# 145
Да ни е честито идването в родени 2009г.!Дано само с хубавини се пълнят  темичките  newsm10
Много  благодарим за топлото посрещане,и аз и бебчо Влади, на всички мами дошли да ни поздравят  Heart Eyes
Честито на Галя,Baileys78 и Смехорана. Да са ви здрави и много послушни бебоците  Hug
Desislava Goranova радвам се че сте добре с Макси  Hug
Slavaa къде ще го откривате,ние вече го открихме и може да се видим някъде и Aila хайде и ти докато още си тук че нали ще заминаваш??? Heart Eyes
oli4ka нищо не разказа  Wink Как мина в МД   Hug
Ани Борисова благодаря за отговора(Кутията ти е пълна)!
Ние от няколко дни сме със силни колики и много плачем вечер.Какво ли не давах еспумизан,саб симплекс,биогая,чай от копър на HIPP,чай от семена от копър и каво ли ще не,но нищо не помага!Ползваме шишета на Авент,уж против колики,купихме и такива на BFree с някакви тръбички,но пак рев и това е!Правим и масаж,слагаме го по корем малко затишие и пак отново  Cry.Кога ще се спре с тия гадни колики  Close
Е това от нас с Влади!
Лек и спокоен ден на всички и приятни разходки Hug

# 146
Плами а Инфакол за коликите пробвахте ли?
За разходките аз съм ЗА доколкото имам спомен живеем в съседни блокове, така че можем да излизаме заедно.

# 147
  • София
  Аз съм всеки ден около Европата ако я знаете навън или към Фантастико или канала долу  Simple Smile

# 148
честити бебчета на Галя и Смехорана. да са ви живи и здрави и много да ви радват и слушкат!
ние май ще си сменяме педиатърката. днес ходих при друга Докторка за консултация дали да давам Аб на детето и тя ми каза че не е нужно, даже ни каза че нямаме гъбички на езичето (както и аз бях сигурна). много съм доволна  Heart Eyes
даде ми и съвет за обличането за разходка.каза че не е хубаво отсега да го разсъбличам по късо ръкавче,защото е още малък  Rolling Eyes незнам как ще го изкарам в тая жега мъника с дълго ръкавче и ританки.  Tired

# 149
честити бебчета на Галя и Смехорана. да са ви живи и здрави и много да ви радват и слушкат!
ние май ще си сменяме педиатърката. днес ходих при друга Докторка за консултация дали да давам Аб на детето и тя ми каза че не е нужно, даже ни каза че нямаме гъбички на езичето (както и аз бях сигурна). много съм доволна  Heart Eyes
даде ми и съвет за обличането за разходка.каза че не е хубаво отсега да го разсъбличам по късо ръкавче,защото е още малък  Rolling Eyes незнам как ще го изкарам в тая жега мъника с дълго ръкавче и ританки.  Tired

Марсия на мен ми се струва ,4е и тази педиатърка трябва да смениш Laughing.Как по дълъг ръкав и ритънки,както ти си обле4ена така и бебо.Аз Вени на вторият ден от раждането я облякох с лятно гащеризон4е,а като гледам снимките на другите май4ета и те процедират като мен.

Общи условия

Активация на акаунт