Помогнете , в къщи има бълхи

• 23 416
  • 22
  •   1
Отговори
мамита  казвайте ,имам бебче на 2 месеца , а вече и бълхи , преди малко видях 2 като едната беше на крачето ми ужасих се, живея сама с двете си деца , няма къде да идем , на кого да ги оставя и да дезинфекирам . Знаете ли някой ефикасен препарат да напръскам и да изляза утре с децата за няколко часа

# 1
  • Където е сърцето
раид,напръскваш хубаво затваряш навсякъде и след няколко часа проветряваш.

# 2
 Rolling Eyes попитай в някоя ветеринарна аптека за препарат, които не е толкова вреден newsm78 дано се включи някой с изпитан метод.

# 3
  • Варна
Райд,който е за всякакви насекоми,че има различни видове,но мирише много,макар и да проветряваш много.Попитай наистина за някой по-малко миризлив и безвреден.Аз лично пръскам с Райд,преди няколко дни пръсках,че имахме бълха докарана от вън,дъщеря ми така беше изпохапана цялата,все едно има шарка.После не я пускам в стаята,докато не се проветри хубаво,поне целия ден.

# 4
Питай във ветеринарна аптека.
Има 1 препарат, 10 мл е и се разтваря във вода в съотношение 1:10, не мирише и е мн ефикасен, не е и скъп. Нямам спомен дали мирише, мисля, че по-малко от Райд-а, да не кажа и изобщо. Утре мога да питам баща ми, понеже аз съм го ползвала отдавна и не си спомням името му.

# 5
Попитай във ветеринарните аптеки, дори те могат да ти предложат да дойдат и да напръскат. Ние имахме на балкона, бях излязла да си почина и една ми подскочи на крака. Около блока треви и кучета. Домоуправителят беше уговорил с някаква фирма и са идвали да пръскат. В детската градина където ходи синът ми също пръскаха, защото и там имаше сигнали че в градинката има бълхи.

# 6
Райд е най-ефикасен,но излиза и най-скъпо.Пробвала съм и Био-кил или нещо подобно се казваше,както и други препарати,но ефекта беше краткотраен.

# 7
ще поразпитам днес по аптеките , дано са били единчни случаи тези бълхи
Благодаря ви момичета

# 8
  • София
Ето това  , много е ефикасно, а и мирише хубаво.

Можеш да си го поръчаш от тук. Аз със него изчистих и хлебарките.

# 9
  • Варна
може да пробваш с българския препарата КЛИНЕС продават го в Пикадили ,незнам дали го има по другите вериги.

# 10
  • Countryside
Напръскай с препарат за обезпаразитяване на животни, със сигурност е безопасен. Купува се от зоомагазините и вет. аптеки.  И задължително напръскай всички первази на врати и прозорци да не напъплят нови.

# 11
  • София
РАЙДа - НЕ ПОМАГА, може биако й пръснеш в устата на бългхата но аз не успях да я хвана за да й пръсна.
БЕЙГОН-а - СЪЩО НЕ ПОМАГА.

"Нашата" умря или си тръгна, или съм я изхвърлила/изтупал (не знам) след като хубаво ни беше изпонахапала. Прах, тупах, чистих...   

# 12
Всяка година като се стопли пръскаме на 2-3 седмици с Райд, и не сме имали проблеми. Сега с малката по сложно става, защото пръскаме после проветряваме повече. Нямаме никакъв достъп до животни, но пропусна ли да напръскам  веднага се появява някоя бълха да ни нахапе. Пръскаме с черния Райд има няколко вида цветове, но на нас ни препоръчаха този и вече 2-3 г сме много доволни.

# 13
пробвай с мухозол,има ефект

# 14
препарат от ветеринарна аптека- евтин е, безопасен и мн ефикасен

Общи условия

Активация на акаунт