Мартенска мама 2010 аз се надявам да стана!-5 тема

• 13 570
  • 427
  •   1
Отговори
# 330
Добро утро, момичета  Hug Hug Hug

Много се радвам, че в темичката има само положително настроение и всичко е наред  Heart Eyes не съм отваряла от понеделнишко, та сега направо за края на седмицата  Laughing

Този път ме налегна САПАРД и т.н., чували сте за злоупотребите. Първия ден като четох доклада на Европейската Комисия само се тюхках и цъках какви неща измислят хората, а на втория гледах по-ведро  Wink Оплаквах се на гинеколога  Laughing

J_M_M си е допълнила поста в предишната ни темичка, но аз ще й отговоря тук - СУПЕР план  smile3521
Много ви се радвам и ви стискам палци  Hug

Ани  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Кураж!!!!!!! Какво хубаво предчувствие имам  Thinking.....

Лина,как си?
Прегръдки на всички момичета!

Добре съм, мила  Hug Мислих си за теб, ти си нашето смело момиче  Hug Тази седмица ходя само на работа и на гинеколог - той се беше амбицирал да ме маже три пъти тази седмица преди да ми дойде мензисът, но така или иначе най-късната дата за цикъла бе днес, а ми дойде вчера. Та свършихме първия флакон, който започнахме миналата седмица, понеделника 5 дни след първото третиране клетките се бяха прибрали значително  Peace

Като отидох вчера сутринта само ме погледна и видя, че много скоро ще ми дойде, затова не ми е закачал шийката. В менструалната кръв има живи клетки, които могат да се захванат за прясно третираната шийка  Naughty Малко се притесних от единия ден толеранс между последното третиране и първите капки, но съм сигурна, че няма проблем  Wink Стискайте ми палци! Другата седмица след МЦ съм отново за втория флакон и да се надяваме, че третия няма да отваряме  Grinning

pashic, добре дошла и от мен!  Hug И аз не бебеправя, но не смятам, че съм излишна тук  Naughty Без такива мисли  Hug Много съжалявам за загубата ти, не те познавам отблизо, каквото и да кажа ще е не на място. Възхищавам ти се за куража!  Hug

Целувки и прегръдки на всички момичета!   bouquet  bouquet  bouquet

# 331
  • Burgas
Добро утро и от мен,Аурора мерси за кафенцето.При мен положението е все същото.Мам4е до края на седмицата ще се разбере,много искам да ми сложиш едно  EFP но ще видим какво ще стане.
Лина радвам се да те видя,че си на линия и всичко върви както трябва,стискам палци за другата седмица всичко да приключи благоприятно за теб.
Успешен ден на всички и много поводи за усмивки.

# 332
Ани какво става още ли се страхуваш да направиш тест?
Сутринта спала недоспала съм пропуснала да се оплача
Вчера най -после (след 2 месеца) се обадих на доки за да си науча резултата от цитонамазката.Втора група с Цервицит,снощи до среднощ се рових в нета да чета за това мое чудо и сега ако знаете в какви филми се вкарвам,преди година си бях добре без комп в къщи и по малко притеснения имах,а сега чета,чета и се шашкам.

# 333
  • Burgas
J M M a какво каза лекарката за тази група,добре ли или има нещо,по добре нечети в нета,наистина може да се побъркаш от глупости,по добре питай лекарката.
Още не съм правила тест Laughing

# 334
тя още в началото на май ми каза за това че имам остатъчно зачервяване след раничката(цервицит,)и затова държеше за цитонамазка,но каза че не е проблем 2 група,но аз четох разни статии в които пише че цервицита е  причина за безплодие и от този род и вече започвам да си ги мисля разни глупости,знам че не трябва ама на моменти се шашвам.

# 335
  • Burgas
Няма смисъл от тези притеснения,аз съм сигурна,че всичко е наред и в най скоро време ще се радваш на  EFP ти само действай по плана,повече не чети за болести и спокойствие,ще видиш,че нищо ти няма.

# 336
J_M_M, не чети, а слушай лекарите. Аз също се вкарвах преди време във филми и вече не се информирам за болести, признаци и подобни. Интернет е пълен с информация, която ни вреди. Ползвам го само за 2-3 теми тук, пощата  и това е. Достатъчно ми е объркан живота, за да го усложнявам повече. И най-вече - бъдете позитивни. Щастието спохожда тези, които вярват в него. Почнах да чета разни книги за самоусъвършенстване, та малко съм се чалнала, но пък ми вдигат духа.

# 337
Уфффф тоя интернет явно ни е обща болест на всички.И аз само си бъркам главата с него и се вкарвам постоянно в какви ли не филми.Ама то каки ли не болести си лепнах от интернета ooooh!
Чета ли чета...и в главата ми става една каша.Ето както сега за цветната снимка-що народ съм питала как е минала при тях и всички ми казват различно,а аз вече съм се настроила че ще умирам от болки.То може и така да е,но най-добре си беше да не чета нищо а като я направим да разбера ама на...пусто любопитство.А и мен много м е е страх най-вече от неизвестното/т.е да не знам какво точно ще ми правят в случая,и тъй като ме вълнува всяка една подробност,все повече се ровя и се обърквам/.Това е така защото през целия си живот не съм си имала работа с лекари и не съм боледувала от нищо по-сериозно от грип.Един едиснтвен пък бях в болница-за прекъсване на бременността,но всичко що се отнася до физическа болка и страх рано или късно се изпарява и не са ми останали спомени от това.Единствено душевната болка няма заличаване!
Олеле какъв роман написах... ooooh!
Накратко исках да ви кажа че май всички трябва да ограничим ровенето в интернет Naughty
П.П. БЛАГОДАРЯ на всички ви за подкрепата и куража

# 338
J_M_M, подкрепям мнението на момичетата, та да го кажа и аз - не се шашкай  Naughty

МБ и цитонамазката не са диагноза, а просто помощни средства при поставянето на такава. Аз да си кажа. Пише го под резултатите и не е само за успокоение, а най-вече информация, основана на медицинската логика. Аз на нея се осланям и в моменти на обърканост това ми е помагало. Сега няма да пиша романи, затова спирам  Wink

накратко, и на мен още първата МБ ми показа *възпалителна реакция, вследствие на цервицит. Лекарят ми се опасяваше от папилома вирус, като причина за клетъчните изменения. А пък аз през цялото време вярвах дълбоко в себе си, че клетките са в норма и че измененията се дължат на бактерии (даже притеснена се обърнах за съвет към Тини-мини, показах й изследванията си и я попитах дали промените може да се дължат на бактерии, а не да са причината за зоологическата градина  Crazy).

Цервицитът НЕ ВОДИ до безплодие  Naughty През цялото време с лекаря си говорим за раждания и кореми откакто ме лекува.
При теб се знае причината за цервицита, нали така? Клетките са в норма, сигурна съм  Peace

Ако искаш информация от моята камбанария, пиши ми на ЛС. Цвети ми забрани да чета в нета преди месец, и аз ти го казвам  Hug

# 339
  • Бургас
J_M_M, не чети, а слушай лекарите. Аз също се вкарвах преди време във филми и вече не се информирам за болести, признаци и подобни. Интернет е пълен с информация, която ни вреди. Ползвам го само за 2-3 теми тук, пощата  и това е. Достатъчно ми е объркан живота, за да го усложнявам повече. И най-вече - бъдете позитивни. Щастието спохожда тези, които вярват в него. Почнах да чета разни книги за самоусъвършенстване, та малко съм се чалнала, но пък ми вдигат духа.
Мила,много си права!Аз имам чувство,че станах зависима от тоя нет.забранила съм си да влизам в искам бебе.

# 340
Ани,хайде,прави го тоя положителния вече.Стискам палци,късмет! Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Ще чакам утре ,да знаеш.
J_M_M,както и останалите са ти писали-цервицита не е страшен.Почти на всяка цитонамазка ми го пишат,друг е въпроса,че няма клинична картина за това възпаление....Тъй че,довери се на доктора си!И да,не води до стерилитет! Naughty
Спокойна нощ на всички Ви! Sleeping

# 341
Добро утро момичета
Благодаря ви ,аз все се заричам че няма да чета но май любопитството ми надделява и чета ли чета.
Аз на доки и имам пълно доверие не напразно изминавам всеки път по 50 км в едната посока, и пак ще изминавам ,ако се наложи и 100.
Е тогава сигурно ще се побъркам от пътуване ,но зная защо го правя.
Лек ден ви желая.

# 342
  • Бургас
Добро утро!
Чакам Ани да се включи.Стискам палци на нея и на Илианка.
Прегръдка на всички сладурани!

# 343
Добро утро, момичета!  Hug Hug Hug
Стиснати палци и от мен! Чакаме хубави новини!

bouquet

# 344
Мила,много си права!Аз имам чувство,че станах зависима от тоя нет.забранила съм си да влизам в искам бебе.
И аз почти не влизам, всъщност вече почти никъде не чета - първо защото бях полудяла от диагнози, които сама съм си поставила и второ - достатъчно си развалих зрението.
Момичета, стискам ви палци!

Общи условия

Активация на акаунт