Мартенска мама 2010 аз се надявам да стана!-5 тема

• 13 574
  • 427
  •   1
Отговори
# 315
Ще стискаме,Илианка! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Всичко ще е наред.
Момичета,честит Еньовден!  bouquet
Ако имаме именнички-да са живи и здрави!

# 316
  • Burgas
Илианка и от мен ще имаш стиснати палци,не се страхувай,успокойсе,вярвам,че всичко ще е наред.
На Еньовден май се събираха билки и се смята,че днес събраните билки имат най силно действие.

# 317
  Здравейте,
pashic добре дошла ,
Илианка , newsm17за теб всичко да е наред,
Ани ,хайде утре на обяд като се върна от работа да има добра новина и повод за почерпка Hug
Аурора ,мила кога да чакаме нечакаме newsm78 новини?

# 318
Около 4.07, ако все още овулацията ми е на 10-тия ден  newsm78

# 319
Добро утро и от мен!
Добре дошла, pashic!Пиши нещо за себе си,от къде си,имаш ли детенце и кога е родено?Да те впиша на 1-ва стр. Hug

Здравейте,момичета!
Аз сега като влязох за втори път и чак сега видях ,че е мартенска тема,а на нас ни е рано за опитите ,най-рано след 3месеца заради секциото.Но понеже бях мартенка с последната бременност и явно затова не ми направи впечатление.Та не съм за тук.
Иначе имам прекрасно момиченце на 5г и половина ,а преди три месеца загубихме момченце  по време на раждането!Ще ви следя и когато дойде нашия ред ще се включа.
Късмет и УСПЕХ!

# 320
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Добре дошла, pashic!Пиши нещо за себе си,от къде си,имаш ли детенце и кога е родено?Да те впиша на 1-ва стр. Hug

Здравейте,момичета!
Аз сега като влязох за втори път и чак сега видях ,че е мартенска тема,а на нас ни е рано за опитите ,най-рано след 3месеца заради секциото.Но понеже бях мартенка с последната бременност и явно затова не ми направи впечатление.Та не съм за тук.
Иначе имам прекрасно момиченце на 5г и половина ,а преди три месеца загубихме момченце  по време на раждането!Ще ви следя и когато дойде нашия ред ще се включа.
Късмет и УСПЕХ!
Моля те чувствай се добре дошла тук.Тази темичка е за всички,които плануват да дарят живот.
Мила,аз съм запозната добре с твоя случай,страдах тогава с теб,сега живот и здраве ще се радвам с теб Hug

# 321
  • 42.016399,23.101179
Здравейте,
на мен Вики ми е болничка и затова не съм писала днес. Sad
pashic добре дошла при нас! Съжалявам много за това което ти се е лучило! Cry
Илианка  стискам палци за цветната снимка, дано всичко  е наред.
anik79  престраши ли се с теста? newsm78
Аз днес си взех резултатите от микробиологията и направо ще се гръмна, сега пък стафилококи има. Всеки път различни резултати, ужасссс. Май ще трябва да сменям доктора и лабораторията. Sad

# 322
  • Burgas
Marci май трябва да смениш лабораторията,май всеки път различни неща ти излизат,дано да няма нищо и да е грешка.Не още не съм правила тест.
Pashic,ние се надяваме за мартенско бебе,нотова не значи,че ще е такова,при нас има и мами,като Лина например,които още не са почнали опитите,просто тука си говорим за най различни неща,дано да продължиш да пишеш,всички са добре дошли.Как се казва дъщеря ти,май са наборчета с мойта щерка и сина на Мам4е-те са 2003г родени.
Между другото Мам4е скоро в отчетната на набор 2003г питаха за теб,къде си се изгубила Wink

# 323
Между другото Мам4е скоро в отчетната на набор 2003г питаха за теб,къде си се изгубила Wink
Нещо ми мина ентусиазма там,сега съм на друга вълна... Tired
Надявам се преди да замина да ти впиша  EFP на 1-ва стр. Peace
pashic, Hug Hug не се притеснявай да пишеш.Както и Ани е казала,ние плануваме,но Бог има последната дума-дали мартенско,априлско и т.н. .....
И много съжалявам за загубата ти! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 324
Поздрави и целувки от Сандански!   bouquet
И стиснати палци за нови бебоци!  Hug

# 325
Добро утро.
Ани ,как е положението?
Марси, защо наистина не смениш лабораторията ,тези резултати са всеки път нещо Thinking
а сега ако има някой забравил припомням плана:
А сега предлагам всички да започваме по план:
1. 1dating
2. luvbed
3.preggo
4. stork-boyили stork-girl
5. ylinfant
ако има някой несъгласен нека предложи друга програма.

# 326
Добро утро!
J_M_M след цветната снимка започвам действия по план  Peace
Стига и моята цветна снимка да не е кошмарна от страна на болките,както е било при Мамчето ooooh!
Хайде муцуни,слънчев и усмихнат ден ви желая Hug

# 327
  • Бургас
Добро утро!
Илианка,знаеш,че ти стискам палци и всичко ще бъде нормално.
Мамче,кога заминаваш?
Марси,съмнява  ме ммного вече тази лаборатория,акъла ти изкараха направо.
Ани,чакам те днес с нетърпение да кажеш как си?
Веси се загуби.
Лина,как си?
Прегръдки на всички момичета!

# 328
Иринка,във вторник сутринта,не остана. Crazy
Аз също очаквам Ани днес.....дано си се престрашила за тестче! Peace
Марси,много неприятно така с тия изследвания,а лекарите какво казват?Трябва все пак да има и изявена клинична картина,ако имаш някакви гадинки..?(течение,парене,сърбеж,дискомфорт)
Илианка,дано не те боли чак толкова. Praynig
Тини-мини,приятна почивка Hug - Сандански е много хубав град.
На абсолютно всички Ви-желая прекрасен ден!   bouquet

# 329
Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт