Мартенска мама 2010 аз се надявам да стана!-5 тема

• 13 577
  • 427
  •   1
Отговори
# 300
  • Burgas
Благодаря ти Марси,и моя мъж мисли да ходи до Поморие,че ни е близко,да видим как ще му се отрази.

# 301
Аз сега откривам темата!Запис да следя ,и аз съм кандидат мама за 2010 Praynig,но най-рано след 3месеца ще започват опитите! Peace
На всички ни КЪСМЕТ!

# 302
Аз сега откривам темата!Запис да следя ,и аз съм кандидат мама за 2010 Praynig,но най-рано след 3месеца ще започват опитите! Peace
На всички ни КЪСМЕТ!
welcome

# 303
  • Бургас
Добро утро!
Как сте момичета?
Ани,не съм писала в темата вчера,но ти стискам палчета.
Аурора,как мина почивката,мила?
Хубав ден на всички,до по-късно!
Добре дошли на новите момичета!

# 304
Като изключим мрънкащото ми диване - чудесно. Сега ми трябва почивка от детето.  Joy Миналата година съм забременяла точно на морето, а таткото искаше тази година пак там да пробваме. Така че, може и да се е получило.

# 305
Добро утро и от мен!
Добре дошла, pashic!Пиши нещо за себе си,от къде си,имаш ли детенце и кога е родено?Да те впиша на 1-ва стр. Hug

Миналата година съм забременяла точно на морето, а таткото искаше тази година пак там да пробваме. Така че, може и да се е получило.
Дай Боже! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Че все още мартенчета се правят. Wink
Сервирам кафето,с пожелание за хубав и положителен ден!

# 306
  • Бургас
Като изключим мрънкащото ми диване - чудесно. Сега ми трябва почивка от детето.  Joy Миналата година съм забременяла точно на морето, а таткото искаше тази година пак там да пробваме. Така че, може и да се е получило.
Стискам ти палци,мила!Чакам Ани да се включи!

# 307
Благодаря Ви, но нямам много надежди. Въпреки че съм положително настроена, не се надявам да се е получило, за разликата от мъжа ми.

# 308
  • Burgas
Добро утро,как сте?Аурора силно стискам палци,дано да се е получило.
Pushic добре дошла,от къде си?
Аз съм добре още стискам крачета и се надявам,страхувам се да направя тест за да не се разочаровам,затова си трая и се опитвам да не мисля за това.Имам един въпрос-миналия месец цикъла ми дойде на 27.05,като се има впредвид,че ми идва между 22-25 ден,този месец долу горе трябваше да ми дойде между 18-20.06,днес е 24.06 това смятали се за зкъснение или трябва да си чакам 27.06 за да мисля,че ми закъснява,незнам дали ме разбрахте,стана много дълго.

# 309
Закъснение си е за мен .

# 310
  • Бургас
Изчакай да минат дните на най-дългия ти цикъл до сега и си направи тест!

# 311
  • Burgas
Много се страхувам да направя тест,ще изчакам още няколко дни,защото нямам никакви симптоми,нито за бременност,нито за цикъл,даже вече и тежестта която чувствах в яйчниците я няма,страхувам се това закъснение да не е на основа внушение.

# 312
Закъснение си е за мен .
Peace И за мен.Щом ПРМ е била на 27.05.-днес ти е 29-ти ден.Аз съм за тест,утре сутрин.Стискам палци. Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 313
  • Burgas
Благодаря ви момичета,ще видим кога ще се престраша на направя тест.

# 314
Ани и за мен си е закъснение.Утре сутрин-тестче,а аз ще стискам палци да е +
Момичета и аз в петък ще имам нужда от вашите стиснати палци-ще правим цветна снимка и ужасно много ме е страх Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт