Мартенска мама 2010 аз се надявам да стана!-5 тема

• 13 603
  • 427
  •   1
Отговори
# 285
Ани, и на мен ми дай да заситя с тестено-солено-млечно  Grinning Аз само с хляб се наяждам, но без него не мога  Peace Кейкът има вкус точно на домашна баница, но не е тежък, защото няма никаква мазнина - само за подмазване на тавичката и сиренето  Wink

Лина каква порода е кученцето ти?

Кидман, точно английски кокер-шпаньол
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2348/142516526194978845112456 … dPWGItMBE3KHw.JPG

Деденце е на 13 и половина, но много запазено  Wink В Стара Загора винаги съм се чувствала сигурна с него, там ветеринарите са много добри и отзивчиви, а и хората си гледат породистите питомци невероятно  Peace

Мъжът ми има две немски овчарки на острова, Плант и Пейдж от Лед Цепелин  Mr. Green Като има гости в къщата и някой попита: Хей, къде са Плант и Пейдж, хората се оглеждат объркани: Ама вие познавате Джими и Робърт  Mr. Green

Hug

# 286
здравейте аз така си теста за по добри времена ами ти си ми дойде не точно като миналия и по миналия месец,някак по оскъдно но с и МЦ с всички съпътстващи го екстри.
Моя мъж е доста притеснен за мен,досега не ми е треперил,но сега ама боли ли те ама как си и като разбра че всеки месец е така се поукроти.
сега мисля за тестове за овулация,ама не знам то последните няколко месеца е 24,24,24,30(заради пътуването)24,27,та откога ли да започна newsm78

# 287
J_M_M , Hug
Ще ти цитирам какво пише в упътването на тестовете,които аз ползвам:
"Ако не знаете каква е продължителността на цикъла Ви,можете да започнете тестване 11 дни след началото на менструацията.Ако имате нерегулярен цикъл,моля изберете най-краткия цикъл през последните 6 месеца."

# 288
мамче благодаря за отговора,ще отида да си взема то се е видяло.

# 289
  • Burgas
Къде сте се скрили,днес никой не е писал,снощи при нас голям дъжд се изсипа,много силно гърмеше,бях заспала и се събудих от бурята.

# 290
Здравейте!Ани,и аз така се стреснах от гръмотевиците.А мен и без друго си ме е страх от тях,ставах ,затварях прозорци...  tiptoe
Темичката съвсем се занемари,никой не пише вече.... Confused
Но каквато -такава.Аз ви желая усмихнат ден,защото след бурята винаги изгрява слънце!

# 291
  • Burgas
Здравей Мам4е,тъкмо си мислех,че никой няма да се включи.
Наистина след бурята слинце,при нас пак стана доста топло.
Възможно ли е от лекарствата които взимах за гъбичките да ми закъснява?

# 292
здравейте,И тук трещя добре че затворих преди да се е събудило детето че после щеше да има приказки до зори.
След като изгледа клипчето с бебенцата само за сърдития облак се сеща като се развали времето и започва едно защо...
Мамче и ти като заминеш , кой ще ни дава кураж от другата седмица виж тази я започнаха добре, fingerscrossed
всичко да е по добре отколкото сега с всички момичета,а то се знае борбата продължава.

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 13:37 от J_M_M

# 293
Възможно ли е от лекарствата които взимах за гъбичките да ми закъснява?
Възможно е от една 9 мес. причина,която ти пожелавам да е! Praynig
А иначе по принцип от лекарства,стрес,климатични условия може да закъснее....

Мамче и ти като заминеш , кой ще ни дава кураж от другата седмица виж тази я започнаха добре, fingerscrossed
всичко да е по добре отколкото сега с всички момичета,а то се знае борбата продължава.
Да,продължава... fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Ами ще си намерите друго кадемче временно.Няма начин,трябва да се поработи,да се изкарат парички.Пък наесен с песен. newsm68

# 294
  • Burgas
Да но да е това първото което казваш,но незнам защо си мисля,че няма да е тази причината,както и да е ще почакам и ще видя какво ще стане,никакви симптоми за нищо нямам,само от време на време е дна тежест ниско долу в яйчниците.
 ooooh!Мам4е бях забравила,че няма да те има,къде точно заминаваше,с малкия ли?

# 295
ooooh!Мам4е бях забравила,че няма да те има,къде точно заминаваше,с малкия ли?
Да,с двамата ми мъже.Къде без тях?! Heart Eyes
Такава тежест има и при бременност!Дано,дано! Peace
Днес сутринта не пихме кафенце,но ето едно следобедно:

# 296
  • Burgas
Дано Мам4е,наистина какво ще правим без теб,колко време няма да те има?Дано покрай работата да забравиш другите проблеми и да се върнеш с най радостната новина Praynig

# 297
  • 42.016399,23.101179
Здравейте,
Мамче благодаря за кафето. Wink
Нямам много време на послдък да пиша, ама поне успявам да ви хвърлям по един поглед. Wink
С малката сме сами за 10тина дни, татко и има проблеми с краката, правни са му няколко операции и замина на санаториум да се лекува. Sunglasses
При нас днес още не е валяло, но пък вчера цял ден не спря. Cry
anik79 стискам ти палци закъснениета да не е от лекарствата. Wink
Mam4е на вас приятно изкарване и да се прибрете с хубви новини. Laughing

# 298
  • Burgas
марси какво точно му има на вашия татко,извинявам се за любопитството,питам защото и нашия татко има операция но на тазобедрената става,има и лека дископатия и той иска да ходи някъде на санаториум на есен и се чуди къде,още събираме инфо.Вашия къде е и от НОИ ли го пратиха?

# 299
  • 42.016399,23.101179
anik79 имаше скъсан минискус и скъсани коленни връзки. След операцията болният крак беше станал на половината на другият. Sad Ходи с карта от НОИ, или на Павел баня или на Девин и доста добре му се отразяват процедурите. Но уреждането с карти става много трудно за съжаление, затова и ние с Вики си останахме в къщи.  Confused девер ми е с дископатия и в момента е на Поморие, на Велинград също има много хотели работещи със здравната каса. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт